Eki Görüntüle 446963
dün çekilen bir foto tabiki azıcık efect falan yapılmış ve göbek+kilolar saklanmış halde..
göğüslerin bebeğine hazılarlanıyor annesi
cnm bu yükselen prolaktin hormonunun sonucu. bu sıvının adı kolostrom. bu sıvı daha sonra üretilecek sütün öncesi olan bir sıvı. korkulacak endişelenecek bir şey yok. herksete olmayabilirmiş.
ama oynadığında rahim kaslarını uyarıyorsun ve bu da erken doğumu tetikliyor.
devlet hastanesinden randevu aldım,artık mecbur ayıla bayıla yaptırcam şeker meker ne varsa
kızlar bi de biraz geç oldu ama ben bebeğinn boyu ne kadar olmuş nerden anlıyoruz anlamadım,6 aydır aklına nerdeydi diyebilirsiniz amabu ultrason çıktısında işte baş çevresi falan filan var ya,boyu kaç oluyo yani
Eki Görüntüle 446963
dün çekilen bir foto tabiki azıcık efect falan yapılmış ve göbek+kilolar saklanmış halde..
devlet hastanesinden randevu aldım,artık mecbur ayıla bayıla yaptırcam şeker meker ne varsa
kızlar bi de biraz geç oldu ama ben bebeğinn boyu ne kadar olmuş nerden anlıyoruz anlamadım,6 aydır aklına nerdeydi diyebilirsiniz amabu ultrason çıktısında işte baş çevresi falan filan var ya,boyu kaç oluyo yani
2 kilo muuuuuuuuuuuuuuuu
ben de 2 ama amaa +10
Buluuut bi resmini koysana yaa
merak ettim,2 kilo alınca nasıl hamile olunuyor nooollluuuurrrr
ben koymaya utanıyorum artıkkkk
iyi akşamlar
ultrason kağıdında fl yazan bir yer var onu 7 ile çarp.. muhtemel boyu çıkıyoo
Eki Görüntüle 446963
hoşbulduk canımolmaz mı canım hoşgeldin
ben klasik soruları sorayım hemen cinsiyeti ne .. kaç kilo aldın..bebeğin kaç kilo :)))))))))
slm canım ben lierac kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti ben daha çatlamadım :) ama kilo çok almadım 2 kilo almışım daha bide günde 3 lt su içiyorum
ben de senin gibi 6 kilo aldıııım yazmak isterdim amaaaa
6x2 sonucu yazmaya dilim varmıyor
Benim bi kocam vaaarrr
ayyy ocak batıran bi tencere makarna bitti,barbunyadan 1 tabak kaldı
tavuk da bitti salata da çocuğa kadar zor aldım önünden
evet canım ama sen onu 75 gün falan say işte
ben buyuk ihtimal sez. olucam ilki de sez. di
ewet canm en azından bir de onu denemeliyim..
ohooo ben daha şimdiden 11 kilo aldım maşallah böyle az kilo alan arkadaşları duyunca şaşırıyorum nasıl başarıyosunuz ben tutamıyorum kendimi oğluşum ye anne ye diyo
ayyy güldürdün beni ya
koymasın bence mommy zaten "2" yeterince can sıkıcı birde görüntü mü istiyorsun...
bulut sanada maşallah canım ya ne güzelllll
Eki Görüntüle 446963
hoşbulduk canım
cinsiyeti kız, toplamda 5 kilo aldım, bebeğim 3 hafta önce 700gr. dı bu c.tesi kontrolüm var bakalım kaç olmuş
senin nasıl canım kaç kilo aldın, bebiş ne kadar oldu
bu arada kızlar sizin şeker yüklemesi sonucu nasıl çıktı, benim yüksek çıktı 186 yarın 100lük yaptırıcam ama erzincanın bir ilçesindeyim burdaki doktor ilde yaptırırsan iyi olur dedi fenalaşma riskine karşı, doktorumu aradım o da onun için buraya gelme ( çünkü yol çok virajlı çok sık gidilecek gibi değil) bulantı ilacı versinler bişey olmaz dedi. öff evime dönmek istiyorum artık
ye annesi ye
afiyet olsun ben bu aya kadar çok almadım bundan sonra istesem de alamam çünkü şeker diyetindeyim ve kilo yapan herşey yasak canım...
bebeğim zayıf olmaz inş.o kilo alsınama nasıl olcak bilmiyorum
32. haftanın dolmuş olması gerekli.31+7 olmuş olmalıyız canımKızlaaarr size bir sorum var. Doğum iznine tam olarak nezaman ayrılıyoruz. 32. Haftayı dolduruncamı 32. Haftaya girincemi çook önemli yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?