2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlaaarr size bir sorum var. Doğum iznine tam olarak nezaman ayrılıyoruz. 32. Haftayı dolduruncamı 32. Haftaya girincemi çook önemli yardımcı olurmusunuz

gerçekten mi, hiç bundan haberim yoktu, bl daha elimi sürmicem, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

boyunu dr. söylüyor, 6 ayın bittiğine göre muhtemelen 30 cm civarıdır.

doktor söylemedi de,yani gelişimi normal dedi geçti,ben de ultrason kağıdından bakayım dedim ama,orda direk boy yok tabi neyse normal dediğine göre önemli değil

iyi akşamlar

ultrason kağıdında fl yazan bir yer var onu 7 ile çarp.. muhtemel boyu çıkıyoo

2 kilo muuuuuuuuuuuuuuuu
ben de 2 ama amaa +10

evet canım ayın 5 deki kontrolümde 2 kilo almışım doktor çok iyi dedi.bu ay bakalım kaç kilo olmuşum normalde ben kiloluyum aslında hatta ben hamile kalınca top gibi olurum demiştim :)) etrafımdakilerde sen hiç kilo almadın sadece karnın büyüdü diyorlar :))

Buluuut bi resmini koysana yaa
merak ettim,2 kilo alınca nasıl hamile olunuyor nooollluuuurrrr
ben koymaya utanıyorum artıkkkk

:) tamam canım bir ara koyarım ben 74 le hamile kaldım şuan 76 yım ayın 5 de öyleydi bu ay bilmiyorum kızımda 607 gr dı doktor sen almıyorsun kızın alıyor çok iyi demişti şimdide şeker diyeti yapıyorum bakalım :)) ben hiç tatlı falan yemiyorum ama canım poğça börek pasta gibi şeyler canım istemiyor ondan heralde

olmaz mı canım hoşgeldin
ben klasik soruları sorayım hemen cinsiyeti ne .. kaç kilo aldın..bebeğin kaç kilo :)))))))))
hoşbulduk canım
cinsiyeti kız, toplamda 5 kilo aldım, bebeğim 3 hafta önce 700gr. dı bu c.tesi kontrolüm var bakalım kaç olmuş
senin nasıl canım kaç kilo aldın, bebiş ne kadar oldu

bu arada kızlar sizin şeker yüklemesi sonucu nasıl çıktı, benim yüksek çıktı 186 yarın 100lük yaptırıcam ama erzincanın bir ilçesindeyim burdaki doktor ilde yaptırırsan iyi olur dedi fenalaşma riskine karşı, doktorumu aradım o da onun için buraya gelme ( çünkü yol çok virajlı çok sık gidilecek gibi değil) bulantı ilacı versinler bişey olmaz dedi. öff evime dönmek istiyorum artık

slm canım ben lierac kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti ben daha çatlamadım :) ama kilo çok almadım 2 kilo almışım daha bide günde 3 lt su içiyorum

2 kilo mu
bende seviniyorum en az ben(6) kilo aldım diye
bende 2 litre içiyorum inş.fazla çatlamayız kızlar ya:26:

hay maşaallah ne boğaz varmış kocan da benimki ikinci tabağı zarzor yer :)

ye annesi ye
afiyet olsun ben bu aya kadar çok almadım bundan sonra istesem de alamam çünkü şeker diyetindeyim ve kilo yapan herşey yasak canım...
bebeğim zayıf olmaz inş.o kilo alsınama nasıl olcak bilmiyorum

benimki de kız bende 6 kilo aldım maşaallah bebeğinin kilosu çok iyiymiş..bizde kızımla 28+3 olduk teyzesi
bana ilk 75 lik yapıldı açlık 92 1.saat 190 2.saat 164 çıktı sonra diyet verdi dr. 1 hafta sonra 2 düştü 1.saat yine 193 çıktı bir hafta sonra 100 lük yapıldı diğerleri yine düşük 1.saat 209 çıktı düşmedi yani 100 testin sonuçlarını daha dr.görmedi yarın gitcem bi aksilik olmazsa göstermeye diyete devam dicek büyük bi ihtimal..

Allah yardımcın olsun canım diyet konusunda..bebişin zayıf olmaz inş merak etme canım böyle olumsuz düşünme annesi hissediyo meleğin sende benim gibi fazlaca pimpiriklisin sanırım benim de normal cıkmıs seker kac olduğunu bilmiyorum telle aldım sonucu sekerin ii dedi sadece haftaya randevum var bakalım kacmıs öğrenicem..

Kızlaaarr size bir sorum var. Doğum iznine tam olarak nezaman ayrılıyoruz. 32. Haftayı dolduruncamı 32. Haftaya girincemi çook önemli yardımcı olurmusunuz
32. haftanın dolmuş olması gerekli.31+7 olmuş olmalıyız canımdaha çok var ve ben daha da fazla kalıcam dayanabilirsem ; sonralar kızımla bana kalsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…