2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben bir çorap daha almadım desem inanırmısın birde benim erken doğum ihtimalim var bu ne rahatlık aklım almıyor kendimi

bizde daha almadık canım, ben oda yapmıycam park yatak fılan alcam ama, daha aldıgım birsey yok, bıkac kıyafet dısında
bu haftasonu hastane ıcın gereklı olan seylerı alıcam, hastane cantamızı hazırlıcam, kalanları temmuz da alıcaz bızde

inş sonuçların güzel çıkar cnm dikkat et beslenmene... valla bu topiğin kızları hamarat herşeyi hazırlayıp bitirmişler bende daha başlamadım ne kıyafetleri yıkadım ne çantayı hazırladım ağırdan geliyorum:)

bu arada doğumdan konu açılmış bende normal doğum istiyorum sezeryanı hiç düşünmek bile istemiyorum bebeğimin sağlık açısından normal doğum çok önemli tabi sizin bebişler içinde .... sezeryanda bebek ciğerindeki suyu çoğu zaman atamıyo buda hep problem oluyo mesela bnm eltim doğum yaparken onun bebğide sezeryanla oldu ama doğuma daha hazır hissedememiş kendini yavrucak su yutmuş hep bu yüzden 2 hafta küvözde kaldı yazık .. yani normal doğum olması için elimizden geleni yapalım

kızlar markofonide hello kitty pijamaları var 9.90 a aldım nasıl olsa 3 gün hastanedeyim 1 günde onu giyerim kanama filan olursa diye yedeklemek lazım mış

inş sonuçların güzel çıkar cnm dikkat et beslenmene... valla bu topiğin kızları hamarat herşeyi hazırlayıp bitirmişler bende daha başlamadım ne kıyafetleri yıkadım ne çantayı hazırladım ağırdan geliyorum:)

bu arada doğumdan konu açılmış bende normal doğum istiyorum sezeryanı hiç düşünmek bile istemiyorum bebeğimin sağlık açısından normal doğum çok önemli tabi sizin bebişler içinde .... sezeryanda bebek ciğerindeki suyu çoğu zaman atamıyo buda hep problem oluyo mesela bnm eltim doğum yaparken onun bebğide sezeryanla oldu ama doğuma daha hazır hissedememiş kendini yavrucak su yutmuş hep bu yüzden 2 hafta küvözde kaldı yazık .. yani normal doğum olması için elimizden geleni yapalım

bende park yatağı arabayı falan temmuzda alacam ... bu hafta da çantayı hazırlamaya başlarım artık... bu arada bende park yatak alcam cnm

bizimde daha hazır deıl canm, hastane cantasını bıle buhftasonu hazıtrlıcam....
ayyy ben zaten sezeryandan korkuyorum, umarım ıstedıgımız gıbı, saglıkla,hayırlısıyla alırız bebeklerımızı kucagımıza

bende daha bu hafta hazırlıcam cnm çantayı ... daha bi sürü eksik var alınacak kendime pjama bile almadım kız ben daha:)

oh sende bayasını halletmissin tatlım ne güzel .... ay ne çok şey varmış yaaaa bende ağırdan alıp duruyom

canım bende öyleyim dün gece başladı galiba yediğim dondurma bozdu beni bide ben bankadayım çok zor durumdayımmmmm

bende park yatağı arabayı falan temmuzda alacam ... bu hafta da çantayı hazırlamaya başlarım artık... bu arada bende park yatak alcam cnm

evet canta hazırda dursun bencede.... park yatak hangısınden alcaksın canım, ben kraft 504 un beneklı olandan almayı düşünüyorum, fiyatı 185-225 arasnda degısıyo

ben bir çorap daha almadım desem inanırmısın birde benim erken doğum ihtimalim var bu ne rahatlık aklım almıyor kendimi
aynen bir çorap bile alamadım bi tek kayınvalidemin yaptığı bir iki şey var bi de annem yelek ördü
hayrola niye erken doğum ihtimali var ki :26:

dikkat ediyorum aslında bi tek dondurmayı çok kaçırmış olabilirim, niye yüksek çıktı bilmiyorum.
evet herkes hamarat maşallah ben haziran sonuna kadar başka şehirde olacağım için kıyafet bile alamadım senin yine onlar varmış
allah normal doğum yapmayı nasip eder inşallah her açıdan daha avantajlı anne için de bebek için de.

herkez çantasını hazırlamış bile ben daha bişey almadım ne kızıma ne kendime. bi hastane çıkışışımız bide 5li zıbınımız var panik oldum bi anda:18:

herkez çantasını hazırlamış bile ben daha bişey almadım ne kızıma ne kendime. bi hastane çıkışışımız bide 5li zıbınımız var panik oldum bi anda:18:

biz aynıyız canm bende hazırlamadım, ama bu haftsnu hastane cantasını hazırlıcam artık, o hazır dursun:)
kalanlarıda temmuzda alıcam

hadi yaaa almayım bari hiç duymamıştım. Saol canım bilgilendirdiğin için :)

Az önce ikinci doz tetanoz aşımı oldum ve bebeğimin kalp atışını dinledim 150ydi. çok güzeldi. Ayy ne zaman alacağız kucağımıza ya çok özlüorm onu.

canım bende hallettim bugün dün yıkadım bugün ütüledim sıcakta atlet sırtıma yapıştı valla sucuk oldum..benimde pijama takımım kaldı atlet falan birde ben bi tane hastane çıkışı aldım sen kaç tane aldın 2 mi olsaydı pek az oldu yavrumun çantası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…