ben bir çorap daha almadım desem inanırmısın birde benim erken doğum ihtimalim var bu ne rahatlık aklım almıyor kendimiVallah kızlar herkezin bebek odası hazır sanırım....benimkisi boya badana oldu avize takıldı ama daha odası yok meydanda((
sizce çok mu ağırdan alıyorum???..........bu ayın sonunda gider alırız dedik eşimle, ama sizi duyunca panik oluyorum
Vallah kızlar herkezin bebek odası hazır sanırım....benimkisi boya badana oldu avize takıldı ama daha odası yok meydanda((
sizce çok mu ağırdan alıyorum???..........bu ayın sonunda gider alırız dedik eşimle, ama sizi duyunca panik oluyorum
selamlar bayanlar,
bugün sabah hastaneye gittim 100lük şeker yüklemesi için, öff içim bayıldı hala tadı ağzıma geliyo. inşallah bu sefer normal çıkar sonuçlar zaten çok kilo almadım diyet yapmak zorunda kalmıyım ya
biraz geçmişe baktım herkesin eşyalar tamamlanmış ne güzel ben daha hiç birşey alamadım.
bi de nasıl doğum istenildiği konuşulmuş inşallah normal doğum istiyorum ben de ama iğneli ağrısız istiyorum çünkü korkuyorum malesef :18:
Eki Görüntüle 447475
kızlar ben bu beşiği çok beğendim..fiyatı da çok uygun..oyun parkı olabilme özelliği de var.siz ne dersiniz???
selamlar bayanlar,
bugün sabah hastaneye gittim 100lük şeker yüklemesi için, öff içim bayıldı hala tadı ağzıma geliyo. inşallah bu sefer normal çıkar sonuçlar zaten çok kilo almadım diyet yapmak zorunda kalmıyım ya
biraz geçmişe baktım herkesin eşyalar tamamlanmış ne güzel ben daha hiç birşey alamadım.
bi de nasıl doğum istenildiği konuşulmuş inşallah normal doğum istiyorum ben de ama iğneli ağrısız istiyorum çünkü korkuyorum malesef :18:
bizde daha almadık canım, ben oda yapmıycam park yatak fılan alcam ama, daha aldıgım birsey yok, bıkac kıyafet dısında
bu haftasonu hastane ıcın gereklı olan seylerı alıcam, hastane cantamızı hazırlıcam, kalanları temmuz da alıcaz bızde
ben bir çorap daha almadım desem inanırmısın birde benim erken doğum ihtimalim var bu ne rahatlık aklım almıyor kendimi
inş sonuçların güzel çıkar cnm dikkat et beslenmene... valla bu topiğin kızları hamarat herşeyi hazırlayıp bitirmişler bende daha başlamadım ne kıyafetleri yıkadım ne çantayı hazırladım ağırdan geliyorum:)
bu arada doğumdan konu açılmış bende normal doğum istiyorum sezeryanı hiç düşünmek bile istemiyorum bebeğimin sağlık açısından normal doğum çok önemli tabi sizin bebişler içinde .... sezeryanda bebek ciğerindeki suyu çoğu zaman atamıyo buda hep problem oluyo mesela bnm eltim doğum yaparken onun bebğide sezeryanla oldu ama doğuma daha hazır hissedememiş kendini yavrucak su yutmuş hep bu yüzden 2 hafta küvözde kaldı yazık .. yani normal doğum olması için elimizden geleni yapalım
bizimde daha hazır deıl canm, hastane cantasını bıle buhftasonu hazıtrlıcam....
ayyy ben zaten sezeryandan korkuyorum, umarım ıstedıgımız gıbı, saglıkla,hayırlısıyla alırız bebeklerımızı kucagımıza
kızlar merhaba,
bebeklerimin çantasını hazırlamaya başladım. kıyafetlerini, battaniyelerini ütüleyip çantaya yerleştirdim. bezlerini, alt temizleme mendillerini ve benim göğüs pedlerimi koydum. sırada benim pijama, atlet, sütyen ıkanıp konulacak. biberonlar ve emzikler siteril edilip konulacak. offf ne zormuş yavss :))
bunun sallanabılme ozellıgı varmı canım?
ben park yatak alıcam
canım bende öyleyim dün gece başladı galiba yediğim dondurma bozdu beni bide ben bankadayım çok zor durumdayımmmmmgünaydın kızlar....birşey sorucam sizlere sabah kalktım sölemesi ayıp yarım saat tuvaletten çıkamadım. çok kötü ishal olmuşum ama ilaçta içemiyoruz napıyım ben? benim gibi olan var mı hiç aranızda o kadar çok halsiz kaldım ki... 2 3 gündür böyle napsam acaba?
bende park yatağı arabayı falan temmuzda alacam ... bu hafta da çantayı hazırlamaya başlarım artık... bu arada bende park yatak alcam cnm
aynen bir çorap bile alamadım bi tek kayınvalidemin yaptığı bir iki şey var bi de annem yelek ördüben bir çorap daha almadım desem inanırmısın birde benim erken doğum ihtimalim var bu ne rahatlık aklım almıyor kendimi
dikkat ediyorum aslında bi tek dondurmayı çok kaçırmış olabilirim, niye yüksek çıktı bilmiyorum.inş sonuçların güzel çıkar cnm dikkat et beslenmene... valla bu topiğin kızları hamarat herşeyi hazırlayıp bitirmişler bende daha başlamadım ne kıyafetleri yıkadım ne çantayı hazırladım ağırdan geliyorum:)
bu arada doğumdan konu açılmış bende normal doğum istiyorum sezeryanı hiç düşünmek bile istemiyorum bebeğimin sağlık açısından normal doğum çok önemli tabi sizin bebişler içinde .... sezeryanda bebek ciğerindeki suyu çoğu zaman atamıyo buda hep problem oluyo mesela bnm eltim doğum yaparken onun bebğide sezeryanla oldu ama doğuma daha hazır hissedememiş kendini yavrucak su yutmuş hep bu yüzden 2 hafta küvözde kaldı yazık .. yani normal doğum olması için elimizden geleni yapalım
herkez çantasını hazırlamış bile ben daha bişey almadım ne kızıma ne kendime. bi hastane çıkışışımız bide 5li zıbınımız var panik oldum bi anda:18:
Canım burun aspiratörü dediğin için aklıma geldi bn bunu okumuştum :Burun tıkanıkları için aspiratör kullanımı zararlıdır. Aspiratör negatif basınç uyguladığı için burun mukozası daha da şişip, tıkanabilir. Küçük poşetlerde satılan tuzlu sular birer damla damlatmak, hem temizlik hem nem hem de burun tıkanıklığını gidermek açısından yeterli olacaktır.
kaynak : Yeni Annelere Öneriler - Anneye Özel
kızlar merhaba,
bebeklerimin çantasını hazırlamaya başladım. kıyafetlerini, battaniyelerini ütüleyip çantaya yerleştirdim. bezlerini, alt temizleme mendillerini ve benim göğüs pedlerimi koydum. sırada benim pijama, atlet, sütyen ıkanıp konulacak. biberonlar ve emzikler siteril edilip konulacak. offf ne zormuş yavss :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?