2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

esmerm, chem27, dentis, asilemir+, FUFA60, oznur_52, mirage52, zevzekbayan, suksuk, sorcieree82, turkuazsuay+, braue, MavisMavis+
oy oyy maşallaah nekadar kalabalığızzzzzz günaydın herkeseeeeeeeeee

bende iple çekiyorum görmek için kızımı bide benimki çok hareketli yüzünü bile çok net gördük:) elleri ayakaları bacakları ay kuzum yaaa çok özledim

Mrb kızlar nasılsınz bız cok ıstahsızız ya hıc bısı yemk ıstmyrm sıcaklrda ıyıce bunaltıo zar zor yedryrm kendımı nolcak bole yaaa bebgım zaten zayıf

ne güzel işte yaaa ben de sürekli acıkıyorum. kahvaltı yapıpı çıkıyorum yoldayken karnım kazınmaya başlıyor
bebeğine yarayan şeyler yemeye çalış. ceviz, süt, kaşar,yumurta ,pekmez, muz mesela

bende son gittiğimde sabırsızlanmıştık eşimle bizimki yüzü hariç her yerini gösterdi inşallah bu gidişimizde yüzünü görürüz küçük meleğimizin..tekmeler git gide şiddetleniyo artık kocaman olmuştur rahat görürüz diye düşünüyorum..

kızlar doğum tarihlerinden bahsetmişsiniz nereden biliyor ki doktor diye.
sizin hamilelik takviminde görünen doğum tarihleriniz sata göre olan doğum tarihleriniz.doktorlar bunun en az 3 hafta öncesinde hazırlıklı olmanızı söylerler( normal şartlarda-herhangi bir problem olmazsa)
benim de 28 eylül görünüyor ama 10 eylülden itibaren hazırlıklı olacağız dedi.
birçoğunuz ağustos annesi olabilirsiniz:)))

Son düzenleme:

haklısın canım..bende 8 Eylülden itibaren hazırlıklı olacağım

Son düzenleme:

inşallah canm, bıusefer görürüz, bakalım nekadr oldular:))
maşallah canm bizimkide oyle, yatarken benı sarsıyo bazen, gecen aksam eşimin bile gozlerı doldu, maşallah oyle bı hareketler yaptıkı içerde, insan cok tuhaf oluyoo ya, bak şimdi ondan konustugumu hissetti herhde, tekmelıyo, :)))

hep aynı dr.a gidiyorum, özel muayenehanesine, özel hastanede doğum yaptırıyor.

selam kızlaaaaarrrrr!! :))) nasılsınız bugün? sıcaklarla başımız dertte, vallahi geçen gün teras keyfi yaptım, sudan çıkmadım duş alıyorum çıkıyorum kuruyorum, kolumu bacağımı hortumla yıkıyorum yemin ederim banyodan çıkıyorum yine kuruyum!!... Allah yardımcımız olsun.. evde olanlar klimayı açıp otursunlar burnumu dışarı çıkarmam evde olsam ))))))) ama iyi ki klimalı yerdeyim.. yine de şanslıyım..
Aaa bir de fotomuzu ekleyelim Lara'mla son halimiz )

Ayh canımız sıkıldıııı..Temizlik yapmak lazım.Hİç canımız istemiyor.Dısarı çıksak cok sıcak.Evde sürekli karnımız acıkıyor.babamız göreve gitti..Hemde BODRUMAaaaaaaaaaaa

banada 29 eylül dedi canım ben daha hiç konuşmadım doktorumda bişey demedi ama artık yavaş yavaş konuşulur heralde

Ayh canımız sıkıldıııı..Temizlik yapmak lazım.Hİç canımız istemiyor.Dısarı çıksak cok sıcak.Evde sürekli karnımız acıkıyor.babamız göreve gitti..Hemde BODRUMAaaaaaaaaaaa

offf inanmıyorummm.... sen nerede oturuyorsun? yakınsan git derdim ama ))) onu zaten düşünmüşsündür evde olmak da sıkıcı değil mi? kadın programları falan bayıyor insanı.. bir-iki denk geldim yok yemek yapıyor yok evlendiriyor... aman çık bir alışveriş merkezine git, ohhh püfür püfür yap turunu da alışverişini de yürüyüşünü de, sonra otur yemeğini ye dinlen yine dolaş erit akşam olur zaten )

canım maşallah size, ne guzelsınız öyle:))
aynen canım, sıcaklarla basımız dertte:))
sen egepole gıdıyordun dımı?muayne ucretı nekadr? ayrntılı ultroson ıcın ucret odedınmı canım?

Ağustos değil de Eylül başı gelirse benden mutlusu olmaz. Bayram ertesi hemen doğursam, çok sabırsızlanıyorum. Tabi sağlıklı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…