2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar şuna bakın yaa çok güldümmm $552953_416300765076201_536599966_n.webp

selam kızlar.bugün çok güzel bi haber oldım.canım halacım onbeş senenin ardından nihayet hamile.:32::64:çok mutluyum.umarım allah bizimkileride onunkinide kucaklamayı nasip eder.

evet canım hastane çantalarımızı hazırlayalım ne olur olmaz hem çanta bi kenarda hazırda durunca insan daha rahat oluyor...benim üzrimden bi yok kalktı valla bi pijamalarım kaldı bi tane car bi tane daha alcm onuda görerek alcam temmuzda nettenden karar veremedim

evet haklısın canım,
pıjama bende hıç almadım, ama beden konusunda karar veremedım ona, acaba nekadr daha genıslerımki:))

kızlar temmuz annelerini okuyordum da sezaryen doğum zorunlu olmadıkça kalkmış . Ben normal istiyorum ama özele gidiyorum. Doktor sezaryena alır diye çok korkuyorum sanki rapor yazmakta ne var. Makat darlığı yazar raporu verir . Bununda hilesi çıkar bence ;( devlet hast isteğe göre sezaryen yokkkkmuş. Yeni bilgi alanlar yazsın

kalksın bencede, ama sonucta rapora bakar canım, bakalım hayırlısı artık, benm doktorum normal dogum taraftarı, ınşallah hayırlısıyla saglıkla kavusuruz kuzularımıza, bende normal dogum istiyorum

selam kızlar.bugün çok güzel bi haber oldım.canım halacım onbeş senenin ardından nihayet hamile.:32::64:çok mutluyum.umarım allah bizimkileride onunkinide kucaklamayı nasip eder.

amin canım, çok sevındim ya, allah ısteyen herkese nasıp etsin ınşallah

ayyy muhteşem bir haber bu, çok güzel...:16:

Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Tüm isteyenlere versin Allahımmmmmm

kızlar temmuz annelerini okuyordum da sezaryen doğum zorunlu olmadıkça kalkmış . Ben normal istiyorum ama özele gidiyorum. Doktor sezaryena alır diye çok korkuyorum sanki rapor yazmakta ne var. Makat darlığı yazar raporu verir . Bununda hilesi çıkar bence ;( devlet hast isteğe göre sezaryen yokkkkmuş. Yeni bilgi alanlar yazsın

İnşallah umduğun gibi olmaz

Allah hayırlısını versin, bizim için hangisi hayırlısıysa o olsun, doktorların isteğine, zevkine kalmayalım inşallah:nazar:

arkadaşlar bebefix magazasından sipariş verecegim bugün ama hastane cıkışı için hangi marka karar veremedim fikir verirseniz sevinirim

evet benimde tek korkum gereksiz sebeblerden sezaryene alınmak dr.uma güveniyorum ama yine de belli olmaz hayırlısı allahtan

gözünüz aydın cnım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin halana ve hepimize

kızlar bebek yağı vucüdun tamamına sürlüyor dimi yüzede sürcez mi yoksa ayrı yüz kremimi alcaz

Bende bilmiyorum büyük ihtimal yüze sürülmüyordur herhalde 'sen hangi bakım ürünlerini aldın. Ben bi sebamed şampuan jonhson bebk yagı aldım başka almadım ne alınır ki. Sabun cildi kurutur diye almıyorum. Pişik kremi? Losyon? Ne alınırki

bende bilmiyorum büyük ihtimal yüze sürülmüyordur herhalde 'sen hangi bakım ürünlerini aldın. Ben bi sebamed şampuan jonhson bebk yagı aldım başka almadım ne alınır ki. Sabun cildi kurutur diye almıyorum. Pişik kremi? Losyon? Ne alınırki
ben pişik kremini şampuanını dalin aldım ama aklım sebamedde kaldı yağınıda dalin mi alsam ki bi,lmiyorum

oh ellerine sağlık bende iştah falan kalmadı zaten :49:
Ciddi bişey olmadığına sevindim canım çok gerekliyse almaya çalış ..varis mi varmış ondan mı kan toplanmış

Sağolasın tatlım. Ayağımda şiş var abartılı bir varis yok ama doğuma kadar şişersin çok kilo almışsın kullanman senin açından faydalı olur dedi. Fiyatı 260 tlcikk :52::52:

Kızlar mamalarımı yaptım soframıda hazırladım kocişkomun telefon görüşmesinin bitmesini bekliyorum. Hava çok sıcakk :(

Bu arada hastane çıkışları hep standart ya ben kuzuma çok giydiremiycem heralde doktor boylu olacak dedi çünkü organik takımlar aldım o kadarda para verdim inşaallh giydirebilirim :) Günlük evde giydirmeye kıyafet almam lazım gidip kendim görüp dokunup almam lazım netten alamıyorım ben sadece nevresimini nette aldım oda güzel geldi :=)

Back
X