Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım hastane çantalarımızı hazırlayalım ne olur olmaz hem çanta bi kenarda hazırda durunca insan daha rahat oluyor...benim üzrimden bi yok kalktı valla bi pijamalarım kaldı bi tane car bi tane daha alcm onuda görerek alcam temmuzda nettenden karar veremedim
kızlar temmuz annelerini okuyordum da sezaryen doğum zorunlu olmadıkça kalkmış . Ben normal istiyorum ama özele gidiyorum. Doktor sezaryena alır diye çok korkuyorum sanki rapor yazmakta ne var. Makat darlığı yazar raporu verir . Bununda hilesi çıkar bence ;( devlet hast isteğe göre sezaryen yokkkkmuş. Yeni bilgi alanlar yazsın
selam kızlar.bugün çok güzel bi haber oldım.canım halacım onbeş senenin ardından nihayet hamile.çok mutluyum.umarım allah bizimkileride onunkinide kucaklamayı nasip eder.
selam kızlar.bugün çok güzel bi haber oldım.canım halacım onbeş senenin ardından nihayet hamile.çok mutluyum.umarım allah bizimkileride onunkinide kucaklamayı nasip eder.
kızlar temmuz annelerini okuyordum da sezaryen doğum zorunlu olmadıkça kalkmış . Ben normal istiyorum ama özele gidiyorum. Doktor sezaryena alır diye çok korkuyorum sanki rapor yazmakta ne var. Makat darlığı yazar raporu verir . Bununda hilesi çıkar bence ;( devlet hast isteğe göre sezaryen yokkkkmuş. Yeni bilgi alanlar yazsın
evet benimde tek korkum gereksiz sebeblerden sezaryene alınmak dr.uma güveniyorum ama yine de belli olmaz hayırlısı allahtankızlar temmuz annelerini okuyordum da sezaryen doğum zorunlu olmadıkça kalkmış . Ben normal istiyorum ama özele gidiyorum. Doktor sezaryena alır diye çok korkuyorum sanki rapor yazmakta ne var. Makat darlığı yazar raporu verir . Bununda hilesi çıkar bence ;( devlet hast isteğe göre sezaryen yokkkkmuş. Yeni bilgi alanlar yazsın
kızlar şuna bakın yaa çok güldümmm Eki Görüntüle 450604
gözünüz aydın cnım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin halana ve hepimizeselam kızlar.bugün çok güzel bi haber oldım.canım halacım onbeş senenin ardından nihayet hamile.çok mutluyum.umarım allah bizimkileride onunkinide kucaklamayı nasip eder.
bende düşündüm düşündüm bi sonuca varamadım en iyisi görüp almak dedim görürsem anlarım hemen hemenevet haklısın canım,
pıjama bende hıç almadım, ama beden konusunda karar veremedım ona, acaba nekadr daha genıslerımki:))
kızlar bebek yağı vucüdun tamamına sürlüyor dimi yüzede sürcez mi yoksa ayrı yüz kremimi alcaz
ben pişik kremini şampuanını dalin aldım ama aklım sebamedde kaldı yağınıda dalin mi alsam ki bi,lmiyorumbende bilmiyorum büyük ihtimal yüze sürülmüyordur herhalde 'sen hangi bakım ürünlerini aldın. Ben bi sebamed şampuan jonhson bebk yagı aldım başka almadım ne alınır ki. Sabun cildi kurutur diye almıyorum. Pişik kremi? Losyon? Ne alınırki
ben pişik kremini şampuanını dalin aldım ama aklım sebamedde kaldı yağınıda dalin mi alsam ki bi,lmiyorum
oh ellerine sağlık bende iştah falan kalmadı zaten
Ciddi bişey olmadığına sevindim canım çok gerekliyse almaya çalış ..varis mi varmış ondan mı kan toplanmış