Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım teşekkür ederim.çantayı almadım port bebe sadece araba ve ana kucağını aldık belki fark ondan kaynaklanmış olabilir.
siyparişi dün verdik 4 temmuzzz teslim tarihi görünüyor.
biri tavsiye etmedi internetten çok araştırdık ama baby max diye bir model görüdk eskişehirdee çok tavsiye ettiler aynısıydı xollex in çok hoşumuza gitti onu almama nedenimiz tam yatmıyordu eğiimli duruyordu wollex tam yatarlı olmasıı ve tekerlerinin şişme olması hoşumuza gitti
eğer bakabilrsen baby max a bak derim çok benzer model aynısı nerdeyse dediğim farklılıklar var sadece. wollex piyasa çok yok bazı büyük şehirlerde var görme fırsatımız olmadı o yüzdne.
bak yatar pozisyondaa farkındaysan o çok önemlii bebek için.
Eki Görüntüle 451154
Eki Görüntüle 451154 Eki Görüntüle 451155
buraya üççlü takımı koydum , birde sadece çantayı koydum çantası portbebe olarakt akullanıyormuşş biz onu almadık sadece
araba ve ana kucağı
hımss güzel gözüküyorr canımmm sen kullanabileceksenn al tabi ihtiyacına cevap verecekseeee al, ben ana kucağı almaktan yana olurdum sanırım çünkü arabadada kullanabileceğizz onu
kızlar ankarada olanlar ve görmeden alamayanlar için Pijama Dnyas mağazası kızılayda ben gidip kendim bakacağım bedeninde ve kumaşında kararsız kalmam en azından![]()
Travel sistemin diğer arabalardan ne farkı var. Yüzünü bize döndürebilmemiz mi? Bende araştıryorum nasıl bişey alsam diye ana kucaklımı alsam normal mi alsam ya da almasam mı of ya
sitesine baktımda koca beyoğlu pasajı diyor nerde burası sen yerin biliyo musun?
ben de nette bu sitede görmüştüm pembesini beğenmiştim ama karar veremedim kaç beden alsam diye sonradan vazgeçtim netten almıcamhttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=243
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=264
bende bunları sıparıs vermeyı dusunuyorum pıjama takımlarını
bende bugün hiç iyi değilim çalışmıyorum öyle bi sıkıntım yok ama çalışsam daha iyi sanki..evde sabahtan akşma kdr otur otur insan kafaya herşyi takıyor.didikliyip duruyorum beynimiselam kızlar nasılsınız?.beniyi değilim çalışmaya başladım perişanım.tansiyonum çok düşük bigün düşüp bayılacam havalarda çok sıcak.sanırım ben iznimi aktaramayacm.
böcek sokmuş olmasın canım ?kızlar ya dün bacağımdam 3 parmak kalınlığında kırmızı hafif kabarık ve kaşınan birşey çıktı hamilelikle alakalı olabilir mi acaba çok kaşınıyor![]()
Canim yuu sana donuk olur evet.ama arkadasa onerme sebebim hem ana kucagi hem bessik gibi dedigi icin oyle dedim.ben kiizimda travel almadim.chicco araba kraft ana kucagi oto koltugu almistim.araban varsa sart aksi halde hastaeye getirip goturmek birisine oturmaya gittiginde cocuk koltuk tepesinde olmuyor mis gibi ser alt acmasini yatir ana kucaginda.ama uzun sureli kullanim olmuyor kizzim 4-5 aydan sonra kamlumbaga gibi sirtina gecirmiti koyamadik :)hareketliysa bebek kullanimi az.luks baston araba alabilirsin cunku pratik cok uzun sure kullanirsin buyudukce hafif biseye gecelim demezsin.ilk bebekse para kiyip iyi birsey almani oneririm ikincisside kullaniyor cunku.
Chicco liteway baston ve maclaren bastonlar cok kullanisli dogumdan itibaren kullaniliyor 3 yasina kadar tek arabayla bitirebilirsiniz.
canım izmir caddesinde Özsüt ün yanında pasaj
Sağolasın canım ya burda deneyimli annelerinde olması çok güzel :) Ben tam bi araştırayımda.. Baston arabalara puset takılmıyor değil m, onları iyicene bi araştırayım. Teşekkür ederim...
He biliyorum orayı tamam canım sağolasın bi bakarım orda ne var ne yok :)
Travel sistem baastonlar var olmami kraftta hauckta maxi coside flan.
merhaba güzel annişler![]()
Anladım canım bende araştırıyorum bakalım bende alırmıyım![]()
canım biz araba için alacagımız oto koltuğunu oraya sabitlemeye düşünüyoruz. sürekli tak çıkar olmasın dedik..eeee ev tipi anakucağı, beşiği derken geçici süre kullanılacak iki şeyi tek bi başlıkta toplamayı düşündük işte..