ay ikiz mii ikiz annesi olmak nsl bi duygu iksi birden mi tekmeliyor ayne garip![]()
evet ikiz canım. hareketlerini ayrı ayrı hissedeiyorum güzel bir duygu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ikiz mii ikiz annesi olmak nsl bi duygu iksi birden mi tekmeliyor ayne garip![]()
evet ikiz canım. hareketlerini ayrı ayrı hissedeiyorum güzel bir duygu...
ayy canım :))) allah onları bize bagıslasın, senın dogum nezamn bellıdır dımı?
benim bebişim de uyanmadı hala ..keyif yapıyor içerde sanırım....cemreee hadi uyan kızım diyorum ..tık yok...![]()
en fazla 7 haftamız var. ikiz olduğundan erken doğuyorlarmış doktor ne kadar karnında tutabilirsek okadar iyi diyor. o yüzden planlayamıyoruz ne zaman doğum başlarsa ozaman sezeryan ile alıcaklar![]()
ara ara oluyor öyle canım..sıkma canını durduğu pozisyondan kaynaklanıyordurgünaydın annişler bebişler herkese güzel bir hafta ve hızlı geçen bir hafta diliyorum bizde kalktık kızımla kahvaltımızı yaptık kızlar yaaa benim kızım hareketlerini eskisi gibi hissedemiyorum daha az kıpırdıyor neden acaba![]()
slm kızlar ben geldim......bugün ikitelli maskoya gittik eşimle.....bebişin odasını beyendik sipariş verdik 27.07 de gelecek inşallah
yerleştir et derken tam bir ay kaliyor kızımın doğumuna, tabi zamanında gelirse :) .....yanlız resim çekmek aklımdaydı da unuttum sonra(( artık gelince resmini çeker koyarım......yatak, dolap, şifonyer, raf, oyuncak sandığı ve pike takımı hepsi içinde.....birtek perdesi ayrı onunda ölçülerini yarın arayıp söylicem bakalım çok pahalıya yapmıyorlarsa onuda oraya takım olarak yaptıracağım.....
şimdi tek eksiğim bebek arabası.....onunda çok acelesi yok, quinny almayı düşünüyorum indirime falan denk gelirsem onu da bir ara hallederim.......bendeki değişiklikler bu kadar kızlar.....inşallah iyisinizdir görüşmeyeli.....
hoşgeldiniz canım..o engin bilgilerden biz de yararlanalım neler öğrendin..merhaba kızlarrr biz geldik oğlişimlee:))
sağlık ocağındaydık sabahtan beri
ebe ablamız birsürü bilgi verdi bizee
emzirme nasıl yapılırr onu öğretti nekadar süre emzireceğimizi ne sıkla emzireceğimizi falan onları anlattı,kan tahlili yapıldı, idrar tahlili yapıldı şükür enfeksiyonum bitmiş ay çok sevindim onaaa
ilaçlarımızı yazdırdık geldik:))kalp atışlarımızıda dinledik güm güm:)
evet ya, ama benımde anlatasım gelıyo:)))))))
ben cekeyım bı aksam resımlerını, sabahta yayınlarım canım, nasıl minik minik, yerız bız onlarıda kıyafetlerinide:)))
yumuşatıcımı tmm canm, olmassa bız kullanırız,
valla bılmıyorumkı canım, arkadasım istanbulda ozel bı hstanede sezeryan oldu, hastane cantasını sordugum da ılk soyledıgı sey, gogus pompası nı koy dedı...
ara ara oluyor öyle canım..sıkma canını durduğu pozisyondan kaynaklanıyordur![]()
günaydın annişler bebişler herkese güzel bir hafta ve hızlı geçen bir hafta diliyorum bizde kalktık kızımla kahvaltımızı yaptık kızlar yaaa benim kızım hareketlerini eskisi gibi hissedemiyorum daha az kıpırdıyor neden acaba![]()
hımss hemşirmeizz bebek doğduktan yarım saat sonra emzirmeye başlamak gerektiğini söyledi 6 saate kadar süt gelemsede emzirin dedi süt gelemzse kaşıkla mama verilebilir ama emzirmeye devam bebek emdikçe süt gelecektir dedii ilk azğıs sütü çok önemliymiş sarımsı bir sütmüş kolestrom dedi yanlış hatırlamıyorsam onu mutlaka vermek gerekiyormuş bebeğe ilk 72 saat içinde geliyormuş,hoşgeldiniz canım..o engin bilgilerden biz de yararlanalım neler öğrendin..![]()
dün sanki hiç vurmadı gibi benimkide öyle akşam bir iki defa vurdu oturdum ağladım yaaa((