2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende agustos annesı olucam sanrımm hg cnm:16::16::16:

Hoşbulduk cnm :)) ben ilk hamile olduğumda üye olmuştum ama bugünlerde hergün siteye girip kontrol ediyorum kim ne yapmış diye artık doğumdan sonra doğum hikayelerimizi anlatırız da bizden sonra olucaklara önbilgi olur tabi bebişlerden internete girmeye fırsat kalırsa:))

dun oglusuma almıstım, bakım seti, ondan süreyım ozamn :)))))))),
ıyımıs ben sevmıyorum yaglı yaglı, yıne banyo yapasım gelıyoo cünkü:)
hastane cıkıs cantasınıda hazırladık dun canım, aldım bıseler (biberon ,yastık, emzık, hastane cıkısı, bakımseti, gogus pompası vs)
lohusa pijaması almadım daha sen aldınmı???ben bulamadımda.. bırde mamayla yenıdogan bebk bezı kaldı onları marketten alcam zaten....
ohhhh güle güle eskitsin kuzucuğuna.. biz de teyzesi ile bu hafta yapacaktık araya tatilimiz girdi :))) son dakikada işte. neyse alırız bir ara yastık derken boğulmayı önleyici mi yoksa yan yatış yastığı mı aldın? ben ikisinden de alacağım ama... bebek bezini 1 paket molfix alacağım ben göbek bağı oyuntulu sadece onda var, ablam da iki çocuğunda molfix kullanmıştı, hem emici hem de pişik yapmıyor demişti bana 1 paket ondan 1 paket prima premium care alacağım :16: batırsın çıkarsın prensesim :))))) gecelik olayına gelince daha keyfime göre bulamadım. Beğendiklerim ateş pahası, değmez o kadar masrafa... Ama eskilerin pazen diye tabir ettiğinden de almam :)))))))) sen bulursan bana link at, ben bulursam sana ;))

Kızlar 50lik şeker 142 sınır 140 ne olurki . Doktoru arıcam şimdi
canım benim 50'lik yükleme değil 75'lik yapılıyor artık... Sen nerede yaptırdın yüklemeni? 142 birşey yok diyecektir..... moralini bozmayayım ama bir hastanede tekrar yaptır diyeceğim sana...

Canım arada için rahat etsin. Banada 140 sınır dedi 133 çıktı hiç bişey demedi dikkat et vs. gibi. Dedim açlık tokluk yapmadınız bana eğer 140dan yukarı çıksaydı açlık tokluk yapacaktık dedi. Bişey çıkmaz inşaallah..
nasıl açlık bakmadan şeker yükleme yapıyorlar aklım almadı maviş? Senin tokluk mu yükleme mi 133 çıktı???

20 gunu var daha cnm
Oh Allah kurtarsın demeyeceğim zira bu lafa çok sinir olurum dert mi bu kurtarıyor allah diyorum. Ben tez zamanda tek nefeste inşallah sağlıkla kucağına alsın derim :))) bu arada son hallerini yükleyen olmadı değil mi? ben geçenlerde yüklemiştim Lara'mla son halimiz diye.. sonra ekleyen oldu mu? kaçırmış olabilirim ;)) merak ediyorum ben 11 kilo aldım ama bu şeker rejimi işe yarıyor 1 haftadır gr almadım :nazar: :)))))))))))

Seninki 100gr dır tatlım o üç aşamada yapılıyo . Benimki 50gr Hamur işi tatlı yemediğim için yaptılar . Dedim aç değilim doktor hiç birşey olmaz zaten sende çıkmıcak bak gör dedi

bende gece 4 te bişeyler yemıstım, benmkıde sabah 10 da yapıldı, bazı arkadaslara ac gelınecek demısler, bazılarıda tok gıtmış. bende anlamadım olması gerekn hangısı:))
ınttede bazı sıtelerde 50 gr lıkta aclık tokluk farketmezz yazıyo.....
canım senın sınır degere yakın, doktor tatlıya hamur işine dıkkat et der sadece, dıyet vermez bence....

kızlarrrrr..............
benım de tahmını dogum tarıhı 23 eylul...ama sat gore uyumsuz basından berı...bıraz ılerleme oldu ama 1 haafta kadar...sat a gore 17 eylulde dogması gerekıyor gec dollenme olmus:))) sımdı soyle bır durum da var esım 24 eylulde dogmuss ben de 31 agustosta:) cok ıddaalı olmamakla bırlıktee ıkımız de kendı dogum gunumuzde olsun ıstıyoruzz :))) sızde aramızda kazanan olur muuuuuuu:))))))))))))

bende gece 4 te bişeyler yemıstım, benmkıde sabah 10 da yapıldı, bazı arkadaslara ac gelınecek demısler, bazılarıda tok gıtmış. bende anlamadım olması gerekn hangısı:))
ınttede bazı sıtelerde 50 gr lıkta aclık tokluk farketmezz yazıyo.....
canım senın sınır degere yakın, doktor tatlıya hamur işine dıkkat et der sadece, dıyet vermez bence....

Aynen canım bu ara çok etçil beslendim ardından tatlı ondan normalde yemem .hamur işi hiç yemedim hamilelikte canım istemez onu . Atlattık bunuda şükür

$Görüntü0632.webp

azonce cektım kızlarr nasılızzzz kocaman olmusuz demıı :52::52::52::52::52:

ohhhh güle güle eskitsin kuzucuğuna.. biz de teyzesi ile bu hafta yapacaktık araya tatilimiz girdi :))) son dakikada işte. neyse alırız bir ara yastık derken boğulmayı önleyici mi yoksa yan yatış yastığı mı aldın? ben ikisinden de alacağım ama... bebek bezini 1 paket molfix alacağım ben göbek bağı oyuntulu sadece onda var, ablam da iki çocuğunda molfix kullanmıştı, hem emici hem de pişik yapmıyor demişti bana 1 paket ondan 1 paket prima premium care alacağım :16: batırsın çıkarsın prensesim :))))) gecelik olayına gelince daha keyfime göre bulamadım. Beğendiklerim ateş pahası, değmez o kadar masrafa... Ama eskilerin pazen diye tabir ettiğinden de almam :)))))))) sen bulursan bana link at, ben bulursam sana ;))

canım benim 50'lik yükleme değil 75'lik yapılıyor artık... Sen nerede yaptırdın yüklemeni? 142 birşey yok diyecektir..... moralini bozmayayım ama bir hastanede tekrar yaptır diyeceğim sana...

nasıl açlık bakmadan şeker yükleme yapıyorlar aklım almadı maviş? Senin tokluk mu yükleme mi 133 çıktı???

Oh Allah kurtarsın demeyeceğim zira bu lafa çok sinir olurum dert mi bu kurtarıyor allah diyorum. Ben tez zamanda tek nefeste inşallah sağlıkla kucağına alsın derim :))) bu arada son hallerini yükleyen olmadı değil mi? ben geçenlerde yüklemiştim Lara'mla son halimiz diye.. sonra ekleyen oldu mu? kaçırmış olabilirim ;)) merak ediyorum ben 11 kilo aldım ama bu şeker rejimi işe yarıyor 1 haftadır gr almadım :nazar: :)))))))))))

sagol canım, bogulmayı önleyıcı olandan aldık, yan yatısı almadım, benmde pıjamalar netten baktıklarım guzel, izmirde magazası yoktu, burdakı magazalarda da oyle goremedım, netten de almak ıstemıyorum, tamam bulursam canım

sagol canım, bogulmayı önleyıcı olandan aldık, yan yatısı almadım, benmde pıjamalar netten baktıklarım guzel, izmirde magazası yoktu, burdakı magazalarda da oyle goremedım, netten de almak ıstemıyorum, tamam bulursam canım

bogulmayı onleyıcı yastık aldık canım, yan yatısı almadım, pıjama ınernetten begendıklerımın ızmırde magazası yok, burda baktıklarımıda begenemedım, netten de almak ıstemıyorum, ılla gormem lazım, tamam bulursam atarım, bulursan sende bana at canım:))))))
kuzuları sımartıyoruz daha dogmadan:))

2saat önce kahvaltı yapıp gitmiştim büyük ihtimal daha düşüktür etki etmiştir diye tahmin ediyorm tatlm bkalm
benimde 50 lik 142 çıkmıştı sınır 140 mış sonra100 lük baktılar o aç karna bakılıyor onlar temiz çıktı sendende 100 lük isteyebilir belki ama temiz çıkar inşallah

Back
X