ohhhh güle güle eskitsin kuzucuğuna.. biz de teyzesi ile bu hafta yapacaktık araya tatilimiz girdi :))) son dakikada işte. neyse alırız bir ara yastık derken boğulmayı önleyici mi yoksa yan yatış yastığı mı aldın? ben ikisinden de alacağım ama... bebek bezini 1 paket molfix alacağım ben göbek bağı oyuntulu sadece onda var, ablam da iki çocuğunda molfix kullanmıştı, hem emici hem de pişik yapmıyor demişti bana 1 paket ondan 1 paket prima premium care alacağım

batırsın çıkarsın prensesim :))))) gecelik olayına gelince daha keyfime göre bulamadım. Beğendiklerim ateş pahası, değmez o kadar masrafa... Ama eskilerin pazen diye tabir ettiğinden de almam :)))))))) sen bulursan bana link at, ben bulursam sana

)
canım benim 50'lik yükleme değil 75'lik yapılıyor artık... Sen nerede yaptırdın yüklemeni? 142 birşey yok diyecektir..... moralini bozmayayım ama bir hastanede tekrar yaptır diyeceğim sana...
nasıl açlık bakmadan şeker yükleme yapıyorlar aklım almadı maviş? Senin tokluk mu yükleme mi 133 çıktı???
Oh Allah kurtarsın demeyeceğim zira bu lafa çok sinir olurum dert mi bu kurtarıyor allah diyorum. Ben tez zamanda tek nefeste inşallah sağlıkla kucağına alsın derim :))) bu arada son hallerini yükleyen olmadı değil mi? ben geçenlerde yüklemiştim Lara'mla son halimiz diye.. sonra ekleyen oldu mu? kaçırmış olabilirim

) merak ediyorum ben 11 kilo aldım ama bu şeker rejimi işe yarıyor 1 haftadır gr almadım

:)))))))))))