2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım ya ben sanmıorum kiloyla alakası olduğunu ben her sabah ortalama 2 su bardağı içiyorum gün içerisinde de oluyo kaçamaklar ama 28. haftada bebişim 1300 kg dı hatta acaba fazla mı ki diye düşündüm etkilese bizi etkilerdi çay :7: ama tabi bünyeyle alaklaı bi durumda olabilir:emir_bebek:

Ben de caya dayanamıyorum.Her aksam 2 bardak içiyorum.Hafta sonları kahvaltıda da içiyorum.Bebeğim 1500 gram suan.Dediğin gibi tamamen bünye ile alakalı.Çay demir emilimini azalttığı için önermiyorlar. Hemoglobin sıkıntınız yoksa abartmadan canınız istediğinde içebilirsiniz.

Bugün trt1 de pudra yerine bebek yağı dedi. Bende totosuna zeytin yağı sürücem vücuduna bebek yağı

ben vücuduna düşünüyorum canım ısmarlama isticem ama dışardan almayı düşünmüyorum. bide komilinin bebe şampuanı var ama kremi var mı bilmiorum varsa onu düşünüyorum

senle aynı sayılırız canımm:) bende evlendıgımde 64 tum, hamıle kaldıgımda 68 dım, suanda 75 ım, hee 26 hftada 75 tım belkı sımdı 77 olmusumdur :)))))))
boyun kaç canım?? ben gibi 160 san kısa ve tombik oluyon yavss :1::1: neyse şurda 3 aydan az kaldı :) biraz daha ilerleyelim bakalım yarım dünya modunda :1::1:

bız gıyındıkk cıkıyoruzz elıfımlee.. gormeyee dkklar kaldı benım sıpamm nekadr olmus bakalımm hastanee 5 dk zatenn :)) gelınce yazarımm optt hepınızıı

cozuttum kız birazcık :D 3 ay sonra hamile kaldım zaten :) 3 ayda 3 kilo oldu birascıkk.. :17::17: bu ayda bir kilo alma politikama birde hamileliği ekledim :1::1::1:

bende eylulde evlendım aralıga kadar 4 kılo almısım :)) bizde abartanlardanız, allahtan 1 sene snra hamıle kalmamısız, ozaman tam tombalak olcakmısız canım,,,
benım boyum 170... sanırım bana yakısmadı bukadar kılo:(

bız gıyındıkk cıkıyoruzz elıfımlee.. gormeyee dkklar kaldı benım sıpamm nekadr olmus bakalımm hastanee 5 dk zatenn :)) gelınce yazarımm optt hepınızıı

bak sen yaznca bende heyecanlandım, güle güle git gel canım beklıyoruzz:))))))

canım çok geçmiş olsun benim kuzenimdede gebelik şekeri çıkmıştı çok şükür bişeyde olmadı sen sakın sıkma canını bişeycik olmaz ilaçlarını düzenli kullan yeter :16:

ilaç olarak sadece insülin kullanıyorum günde 5 defa :S 3 günde bir şeker ölçümlerimi yapıp dr a diabete gidiyorum haftada bir kere diyetisyene 4 haftada bir de kadın doğum :27:

Aay ben daha yapmadım oy oy kızım büyüsede bana kahvaltı hazırlasa hahaaah bi rüya gibi ;)

ooooo daha çoook var sen bu hayalleri biraz ertele bence :nazar:

oh oh yarasın bebişine afiyet olsun canım ağzının tadını biliyon sen:1:

hem de nasıl biliyorum bu 114 kiloyu nasıl aldım. :46:

kızlar bişey sorcam yaa gunaydın herkese bu arada:)) dün unnado dan bişeyler alayım dedim kredi kartıyla hiç güvenlik şifresi falan gelmedi telefonuma onaylıyor musunuz falan diye eşim de bu nasıl site falan dedi içime kurt düşürdü unnado dan bişeyler alan var mı hiç???

ben almıştım gayet ii bi site bence. bana da güvenlik şifresi falan istemediler hatırlamıorum öyle birşey. şimdiye kadar bişe olmadı. ayrıca çok ilgililer bi ürünü gönderememişler hemen esabıma gönderdiler ücretini :31:

sağolun kızlar.doktora gittim.oda kardiyoloğa gönderdi.pzt gitçem artık.yanlızlıktan sanırım.annemi çok özledimmmmm...ailemi özledim...:43:

merak ettim neden kardiyologa gönderdi? :15:

benım karsı komsumm aksıne hergun cay ıcıodu onu aserıodu 36 haftalık dogum yaptı tansıyonundan dolayı 365o dogdu bebegıde hıc kuvozde kalmadı gayet saglıklı.. bende ara sıra cay ıcıyorumm hergun deıl tabıkıde onuda cok acık ıcerımm.. okadarrdan bısey olucagını sanmıyorumm :40:

hadi suksuk hazırlansana hala dr a gitmedin mi ne zmana gitcen?:40:

yok canım ya ben sanmıorum kiloyla alakası olduğunu ben her sabah ortalama 2 su bardağı içiyorum gün içerisinde de oluyo kaçamaklar ama 28. haftada bebişim 1300 kg dı hatta acaba fazla mı ki diye düşündüm etkilese bizi etkilerdi çay :7: ama tabi bünyeyle alaklaı bi durumda olabilir:emir_bebek:

benım karsı komsumm aksıne hergun cay ıcıodu onu aserıodu 36 haftalık dogum yaptı tansıyonundan dolayı 365o dogdu bebegıde hıc kuvozde kalmadı gayet saglıklı.. bende ara sıra cay ıcıyorumm hergun deıl tabıkıde onuda cok acık ıcerımm.. okadarrdan bısey olucagını sanmıyorumm :40:
Kızlar ben kahve bile içiyorum, o kadar sıkmayın kendinizi, tabi abartmayın :)
Ben de caya dayanamıyorum.Her aksam 2 bardak içiyorum.Hafta sonları kahvaltıda da içiyorum.Bebeğim 1500 gram suan.Dediğin gibi tamamen bünye ile alakalı.Çay demir emilimini azalttığı için önermiyorlar. Hemoglobin sıkıntınız yoksa abartmadan canınız istediğinde içebilirsiniz.

desenize ben kendime boşu boşuna eziyet ediyormuşum en azından sabahları 2 bardakçık içeyim bari akşam içmesem de olur iyi ki de sormuşum sağolun kızlar :54::54::54:

bende eylulde evlendım aralıga kadar 4 kılo almısım :)) bizde abartanlardanız, allahtan 1 sene snra hamıle kalmamısız, ozaman tam tombalak olcakmısız canım,,,
benım boyum 170... sanırım bana yakısmadı bukadar kılo:(
inan 160 cm oluncada yakışmıyo :D idare edlim bakalım artık yapcak bişe yok :) Allahtan vücudum baya sıkıda fazla belli olmuyor :emir_bebek::emir_bebek::1::1:

ayyyy bebişimin hareketleri azaldı sankim bu aralar yine poooffff nerelerdesin kızım yaaaaa aşağılarda geziyor yine sanırım:emir_bebek:

1.73 boy ve 58 kilo bi hatun vayy be asfalt ağladı diyesim geldi bak :23::1:
bende evlendiğimde 53 kiloydum boyda 1.57 fln tıfılım yani evlendikten sonra kendimi 70 lerde gördüm sonra hırs yaptım anca 64 e düşebildim.hami,le kaldığımda da 64 tüm şimdi yine 70 im. ama sen çok hızlı alıp çok hızlı vermişsin tebrik ederim ama vucüt sarkmıştır senn sürekli alver al ver :ssz:

Yok hiç sarkmam yok çünkü ben deli gibi spor yapıyorum sadece yemeği kesmiyorum. Zumba diye bir spor var biliyor musunuz. Her akşam bir saat ondan yaptım. Hafta 2 ya da 3 gün koştum. Pilates yaptım. Çok iyiydi yani vücudum hatta hamilelik öncesinden daha sıkı hale gelmiştim. Ama göğüsler emzirme nedeniyle biraz sarkmıştı...

ayyyy aynı senin gibiyimmm:4::52: eylülde evlendik 58 kilo ; aralıkta hamile kaldım 65 kilo ve şuan 77 kiloyum tam yuvarlak oldum :14:evlendiğimizden beri oraya gidelim buraya gidelim bunu yiyelim derken eylül de tam bir yıl sonrası kaç olucam kimbilir:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
demekki evlenince kilo alan bi ben değilmişim hehe:17: evlendiğimde 63 kg şubatta evlendim bu arada aralıkta hamile kaldığımda 79 kg ve şu anda tam 88kgyım boyda 178 tek amacım oğluşum sağlıkla dünyaya gelsin bi 65 kgye düşmeyi planlıyorum inşallaaaahhh:16:
Ya arkadaslar bisey soracagım, ne zamandır aklımda, ben bu aile hekimligine baska birsey icin gitmistim hamileligimin basında, o zaman tesadüfen ögrenmislerdi hamile oldugumu, kayıt falan yaptılar ama o zamandan beri ne arayan var ne soran var, burda okuyorum herkes tetanoz asısı olmus, baska kontroller icin cagırmıslar, bizim aile hekimligi bir kere bile aramadı.ası da olmadım tabi. acaba benmi arasam bunları, bir kaynasam niye sallamıyorsunuz diye..Milletin babasına "kızınız hamile" diye mesaj yollamayı biliyorlar.Ay sinirlerdim yine :)
biz evlendik 3 ay sonra fln eşimi aradılar aile hekimliğinden gebelik var mı korunma şekli fln filan sonra ben bildirmedim her 3 ayda bi aradılar hamile kalıncada kontrollere fln çağırdılar hep bi sorun isterseniz aşı geçebilir çünkü..
kızlarbişey sorcam size siz çay içiyormusunuz ? ben şimdi demledim kendime ama genelde yapmıyorum içmiyorum...siz çayı kıstınız mı?
kan değerlerinde bi sorun çıkmaığı sürece problem yok bence doktorumda çayla ilgili birşey demedi ben günde 3-4 bardak içiyorum şahsen tabi birde türk kahvesi bi sorun olacağını zannetmiyorum...
Çok merak ediyorum ya herşeyini kahvaltı yapıcaz oyun oynucaz yemek yapıcaz ev süpürücez oy çok özledim ben kızımıııı
ayy hadi sizin kızınız olacak ya biz oğlan anneleri ne yapalım arkalarını toplarız artık hehe:1: bende artık oğlum büyüynce onunla gezmenin hayalini kuruyorum. hatta eşimde diyo 2. kız olursa sen oğlunla ben kızımla diyo. ALLAHIM sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimize inşallaaahhh...
ben netten şöyle bi yazı okumuştum içtiğiniz çay bebeğinizin kilosuyla oynuyor diye yani çk çay içersek bebişimiz zayıf olurmuş...bende bayan pimpirik olarak çayı kestim tamamen arada kaçamaklarım oluyor içtimm mi 3 bardak bitiyor.ama hergün içmiyorum sonuçta etkilemez inş.hiç içememk daha iyi tabi...birde bnm açık içme gibi bir huyum yok ağır abiziyiz biz kzımla demli içiyoruz:27:
ayy bende hiiç açık çay içemem. kiloyla alakası yok bence yaa hamile kaldığımdan beri çay kahve içiyorum oğluşum 28.haftada 1260 grdı:nazar::nazar::nazar:
hadi bakalım canım haberlerini bekliyoruz büyümüştür elifin artık...

Back
X