günaydın canım hoşgeldin iyiyiz iyiyiz bomba gibiyizsen nasılsın?
hoşbulduk şekerim bende iyiyim sıcak sıcak sıcak işteee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım hoşgeldin iyiyiz iyiyiz bomba gibiyizsen nasılsın?
o bişeymi ben 14 kiloyu gördüm şimdiden ama ne yapayım pis boğazın teki oldum taştan yumuşak ne bulsam götürüyorum haha daha 28. haftadayım üstelik bittim resmen
ayyy wallahi kızlar düşüncesi bile güzelinşallah Rabbim hayallerimizi yaşamayı nasip eder
![]()
aynen canım birde bizim şöyle bi artımız kızlarımız başak burcu olcak bizden daha hamarat olurlar bizi bile beğenmezler valaaÇok merak ediyorum ya herşeyini kahvaltı yapıcaz oyun oynucaz yemek yapıcaz ev süpürücez oy çok özledim ben kızımıııı
aynen canım birde bizim şöyle bi artımız kızlarımız başak burcu olcak bizden daha hamarat olurlar bizi bile beğenmezler valaa![]()
Çok merak ediyorum ya herşeyini kahvaltı yapıcaz oyun oynucaz yemek yapıcaz ev süpürücez oy çok özledim ben kızımıııı
hamilenin duası kabul olurmuş bedduamı ettin arkamdan yoksa sen misin bana gülen diye![]()
slm herkese.kızlar ben bu bu sıralar cok daralıyorum.nefes alamıyorum adeta.uykumdan daralmış uyanıyorum.hemen kendimi balkona atıyorum.ağlasam ağlayamıyorum.var mı aranızda benim gibi olan.
slm herkese.kızlar ben bu bu sıralar cok daralıyorum.nefes alamıyorum adeta.uykumdan daralmış uyanıyorum.hemen kendimi balkona atıyorum.ağlasam ağlayamıyorum.var mı aranızda benim gibi olan.
biliyorum canım takılıyorum işte adını üzerinde zevzekbayanım ben :111:ayy aşkolsun neden edeyim kendime du aederken tüm hamilelere ediyorum olurmu öle şey
aleykümselam canım bi kaç arkadaş vardı gece hep kabuslarla uyanan nazar mı var acep bilemedim ki yatarken oku üfle öyle uyu...allah ferahlık versin yüreğine bedenine cnmslm herkese.kızlar ben bu bu sıralar cok daralıyorum.nefes alamıyorum adeta.uykumdan daralmış uyanıyorum.hemen kendimi balkona atıyorum.ağlasam ağlayamıyorum.var mı aranızda benim gibi olan.
kızlar bişey sorcam yaa gunaydın herkese bu arada:)) dün unnado dan bişeyler alayım dedim kredi kartıyla hiç güvenlik şifresi falan gelmedi telefonuma onaylıyor musunuz falan diye eşim de bu nasıl site falan dedi içime kurt düşürdü unnado dan bişeyler alan var mı hiç???
üzülme canım olur öyle arada birazda çeksinler nazımızı ne olmuş yani her zaman mı hamile kalıyoruz boşver :13:ahh bu hormonlar anamızı ağlattı bende dün durduk yere eşimle tartıştım bisürü afra tafra yaptım sonra kendi kendime üzüldüm ne bileyim işte dengesizin teki oldum geçici yani canım takma kafana
kızlar bişey sorcam yaa gunaydın herkese bu arada:)) dün unnado dan bişeyler alayım dedim kredi kartıyla hiç güvenlik şifresi falan gelmedi telefonuma onaylıyor musunuz falan diye eşim de bu nasıl site falan dedi içime kurt düşürdü unnado dan bişeyler alan var mı hiç???
kıyamam sana bazen bende dertlenirim annem kardeşim gelir aklıma çok mu uzaksınız gidip görsen kendini daha iyi hissedersin...ay evliliğin bu yanı zor aklı olan il dışına gitmesinsağolun kızlar.doktora gittim.oda kardiyoloğa gönderdi.pzt gitçem artık.yanlızlıktan sanırım.annemi çok özledimmmmm...ailemi özledim...![]()