2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrrrrrrrr hazıran annlerıne gırdım bı ıletı caldım
allahım bizede hayırlı saglıklı boyle kolayca doğum nasıp ınşallah.Amin.

^^^^evet kızlar doğurdum evime geldim bile
gece bir anda suyum geldi,ama hiç sancım yoktu dra gitmeyelim diyorum ben halabaktım baya su geliyor dr a gittik 7cm açıklık varmış,30dk suni verdiler 9 cm oldu,20 dk da ıkındım doğdu.toplam 1 saat 20dk da doğdu bebeğimson 20 dk zordu,şimdi evdeyim 3600kg,51 cm doğdu.sütüm de hemen geldi evdeyiz şimdi ben de çok iyiyim koşabiliyorum bile 3 dikişim var.öyle kızlar ^^ boyle yazmıs yaa, inşallah bizimde boyle kolay olur :))

benim teyzemin gelini de sancısı başlamış bir kitabı varmış gebelik ile ilgili kitabı önüne almış. elinde saat sancılarını takip etmiş sıklaşmasına göre iice sıklaşınca annesine eşine haber vermiş dr a gitmişler çok kolay doğum yapmış. bu takip sırasında annesi demiş ki aynı sancıyı hastanede de çekeceksin evde rahat ortamda bekle demiş. ama tabi soğuk kanlı olmak lazım ben ölee olamam hemen koşarım hastaneye :4:

Kızlar merhaba, aranızda bebişin pozisyonu yatay olan var mı benim gibi acaba?

canım bende çook merk ediyorum pozisynunu çünkü sola yatınca sağ tarafımdan uzanıp çekiliyo ama aynı anda yattığım taraftada seri hareketleri oluyo pzt gitcem doktora en çok kilosunu ve pozisyonunu merak ediyom acaba kızım yataymı duruyo :31:

gece bir anda suyum geldi,ama hiç sancım yoktu dra gitmeyelim diyorum ben halabaktım baya su geliyor dr a gittik 7cm açıklık varmış,30dk suni verdiler 9 cm oldu,20 dk da ıkındım doğdu.toplam 1 saat 20dk da doğdu bebeğimson 20 dk zordu,şimdi evdeyim 3600kg,51 cm doğdu.sütüm de hemen geldi evdeyiz şimdi ben de çok iyiyim koşabiliyorum bile 3 dikişim var.öyle kızlar ^^ boyle yazmıs yaa, inşallah bizimde boyle kolay olur :))

:nazar: maşallah maşallah rabbim bizede böle doğum nasip etsin inş tüm hamilelere bende az önce haziran annelerinin doğumdan sonra verdiği kiloları okudumda kimisi eski kilosundan bile aşa düşmüş :52: ama 6 7 kilo garnti gibi helede normal doğumda :46:

yaz geldi malum düğünler başladı ne giysem derdine düştüm:27:

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    4 KB · Görüntüleme: 43
benim teyzemin gelini de sancısı başlamış bir kitabı varmış gebelik ile ilgili kitabı önüne almış. elinde saat sancılarını takip etmiş sıklaşmasına göre iice sıklaşınca annesine eşine haber vermiş dr a gitmişler çok kolay doğum yapmış. bu takip sırasında annesi demiş ki aynı sancıyı hastanede de çekeceksin evde rahat ortamda bekle demiş. ama tabi soğuk kanlı olmak lazım ben ölee olamam hemen koşarım hastaneye :4:

ayyy bende koşarım hastaneye canım, duramamkı,,,ya ben anlamadan acıldıysa, mesela o paylastıgım kız 7 cm e kadar sancıları hıssetmemıs demekkı, suyu gelınce gıtmısler hastaneye,bı bakmıslar 7cm acılmış,su geldikten snra 1saat 20 dakıka ıcınde olmuş dogumu,

hahahha :))) alemsın valla,,
bak bıkac ıletı yukarda paylastım bır dogum hıkayesı kısaca, 40+4 te dogum yapmış ama nekadar rahat
allah en hayırlı zamanda nasıp etsın dogumlarımızı ınsallah canım.. .

efet inşallahh .. her insanın doğumu birbirine benzemezmiş hele ilk doğum uzun sürebilirmiş ama ikinci daha kısa sürermiş sanırım artık ıkınma falan öğrenilmiş olduğundan. haketten insanın bilmediği bişey hayırlısı inşallah hepimiz için...:44:

ayyy bende koşarım hastaneye canım, duramamkı,,,ya ben anlamadan acıldıysa, mesela o paylastıgım kız 7 cm e kadar sancıları hıssetmemıs demekkı, suyu gelınce gıtmısler hastaneye,bı bakmıslar 7cm acılmış,su geldikten snra 1saat 20 dakıka ıcınde olmuş dogumu,

ayyyy anneeciiimmm...:26: galiba korkuyorum ben yaa :50:

ayyyy anneeciiimmm...:26: galiba korkuyorum ben yaa :50:

korkma canım, ben baslarda daha cok korkuyodum sımdı bıraz azaldı gıbı,bende tersım galıba, :)))
e tabı kı bıraz korkuyorum, hıç bılmedıgımz bısey sonucta, ama butun duyguları hıssedıyorum, korku sevınç heyecan merak ozlem hepsi var sonucta:))
kuzularımıza kavusacagız o anda, oyle düşün
ve ben hiç bi kadından, dogum cok zordu ben 2.yı dogurmam dedıgını duymadım :))) , allahım hayırlı dogumlar nasıp etsin...

normalde bu kadına dayanamıyorum hamileyken hiç dayanamıyorum hamilelik boyunca beni tek ağlatan strese sokan kadın öyle sinirliyim ki kaynana bile demek gelmiyor içimden

hahahaha :1: kaynana bile deme tabi.kız bunlar bir alem yaa benimki de kızının yanına bursaya gitti giderken torunuma iyi bak dedi :37:
ben dış kapının mandalıyım ya

kızlar moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.cemrem üzülmesin diye...yine nallıhan da kaldık..tayin listesi açıklanmış.eşimin ismi yok..çok bunalıyorum burada.kimsem yok yanlızım..birde kışları hep depresyona giriyorum...sabahtan akşama kadar evdeyim.çevrem de de kafa dengi bayan yok napıcam bilmiyorum...inş.cemremin varlığı bütün sıkıntılarımı unutturur...o kadar zorki ..ama isyan etmemeye çalışıyorummm..o kadar işsiz varken en azından eşimin işi var diyorum...ama bi yere kadar ...

benımde bıtane ıncecık oldu asagıdann dogruu .. kayısı yagıı cok ıı dıe duydumm hemen esıme aldırdımm esım gelıp gelıp benı kokluo:9::9: cok gusel kokusu hem catlak olmasını engellıo hemde olusan catlakları ınceltıoo bellı belırsız yapıo tavsıye ederrım kesınlıklee:12::12::12:
Suksuk ben de en baştan beri bebe yağı içine kayısı yağı karıştırdım onu kullanıyorum
şimdilik çatlak görünmüyor ama kaşıntı var
zaten göbek gerginken çatlak varsda da çok belli olmuyorki
doğumdan sonra o kötü manzarayla karşılaşmayız inş...

evet yaa bende catlarım merktan, sonda heyecan dahada artıyooo, hazıran annelerınden dogum yapmayanlar var,ben bugunde doguramadım yazmışlar, suanda 40+5 te 40 +6 da.eger 41+1 de fılan olmassa sunu sancı verılcekmış, dun okudum onları bıraz............ nasıl beklıyorlar, bakalım biz nasıl olucaz, :))

Ayyy benim kızımda 39+5 de sezeryan olmuştum:49::49::49:
o kadar beklemeyiz inşallah kendiliğinden suyun sancımız gelir inşallah
son 1-2 hafta geçmek bilmez sen daha doğurmadın mı diye hergün birileri arar sinir olursun:45:

hahahaha :1: kaynana bile deme tabi.kız bunlar bir alem yaa benimki de kızının yanına bursaya gitti giderken torunuma iyi bak dedi :37:
ben dış kapının mandalıyım ya

denmez canım yaa benim ki gibi yok zaten benimkini bir görseniz bir tanısanız kesin kendi kaynananızı öper başınızın üstüne koyarsınız o kadar yani

kızlar moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.cemrem üzülmesin diye...yine nallıhan da kaldık..tayin listesi açıklanmış.eşimin ismi yok..çok bunalıyorum burada.kimsem yok yanlızım..birde kışları hep depresyona giriyorum...sabahtan akşama kadar evdeyim.çevrem de de kafa dengi bayan yok napıcam bilmiyorum...inş.cemremin varlığı bütün sıkıntılarımı unutturur...o kadar zorki ..ama isyan etmemeye çalışıyorummm..o kadar işsiz varken en azından eşimin işi var diyorum...ama bi yere kadar ...

canım üzülme hayırlısı bölemiş demekki ömür boyu orda kalacak diilsiniz yaaa artık sana kafa dengi falan ne lazım bebişin hep seninle olcak daha karnımızdayken bile alıyo bütün sıkıntılarımızı hem muhakkak birileri gelir başta yanına sonra noldunu anlamadan bi bakmışsın tayininiz çıkmış gitmişsiniz ordan sakın sıkma canını hayırlısını istedisen şimdi hayırlısı buymuş de kızını okşa oda sana tekme atsın mutlu ol :46:

üzülme canım bak kızın sana yoldaş geliyor hayırlısı buymuş demekki

denmez canım yaa benim ki gibi yok zaten benimkini bir görseniz bir tanısanız kesin kendi kaynananızı öper başınızın üstüne koyarsınız o kadar yani

canıımmm senin eşin geliyodu çoook mutluydun nerden çıktı bu can sıkıcı kaynana şimdi mevzuyu anlamadım ben :31:

korkma canım, ben baslarda daha cok korkuyodum sımdı bıraz azaldı gıbı,bende tersım galıba, :)))
e tabı kı bıraz korkuyorum, hıç bılmedıgımz bısey sonucta, ama butun duyguları hıssedıyorum, korku sevınç heyecan merak ozlem hepsi var sonucta:))
kuzularımıza kavusacagız o anda, oyle düşün
ve ben hiç bi kadından, dogum cok zordu ben 2.yı dogurmam dedıgını duymadım :))) , allahım hayırlı dogumlar nasıp etsin...

dooru söylüyorsun bu kadar çekilmez bir durum olsa kimse 2.yi doğurmazdı deil mi? aslında ben de sabırsızlanıyorum ama... :6:

Back
X