- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
gözünüz aydın canım hayırlı olsunkızlarrrr teyze oluyorum. Ay ne şanslıyım hem anne hem teyze olucam oh bide hala olsam degmeyin keyfime))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünüz aydın canım hayırlı olsunkızlarrrr teyze oluyorum. Ay ne şanslıyım hem anne hem teyze olucam oh bide hala olsam degmeyin keyfime))))
bi nazlı ki sorma ismini cemre naz koycaktım vazcaydım teyzesi..
eylül cemre nasıl sizce?
ewt bende anlamıyorummm bızı korkutmak ıcın elınden gelenı yapıolar ama korkmuyorum ıstee catır catırr dogurucamm..Pazar diye tüm annişler gezmelere adda yaptı heralde![]()
Bizde evdeyiz az önce sitenin parkına indim kadının biri moralimi bozdu yaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
2 ay kalmasına rağmen nie bu kadar çok şişşşmşişşşşimmmm ben daha ne olurmuşummmm şişer şişer de onun suratında patlarımmmm
Dedim ki süslü püslü terlik almak isriyorum ama ayaklarım şiş. sen o terliği doğumdan sonra 2 ay da giyemezssin dediBişey demedim...
ne koycaksınız isim dedi Ayşe düşünüyorum ama daha karar vermedik dedim ooo çok eski de kalmış o isim dedi karı gıcık etti beni dedim ben aguduk buguduk isimleri sevmiyorum bişey demedi bu sefer...
Doğum yapmış kadınların hamilelerle ne alıp veremediği var anlamış değilim ya![]()
ıı aksamlar canımmiyi akşamlar hanımlar...![]()
eylül benim favorilerim arasında zaten:) Eylül Cemre de çok hoş olur bence![]()
Pazar diye tüm annişler gezmelere adda yaptı heralde![]()
Bizde evdeyiz az önce sitenin parkına indim kadının biri moralimi bozdu yaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
2 ay kalmasına rağmen nie bu kadar çok şişşşmşişşşşimmmm ben daha ne olurmuşummmm şişer şişer de onun suratında patlarımmmm
Dedim ki süslü püslü terlik almak isriyorum ama ayaklarım şiş. sen o terliği doğumdan sonra 2 ay da giyemezssin dediBişey demedim...
ne koycaksınız isim dedi Ayşe düşünüyorum ama daha karar vermedik dedim ooo çok eski de kalmış o isim dedi karı gıcık etti beni dedim ben aguduk buguduk isimleri sevmiyorum bişey demedi bu sefer...
Doğum yapmış kadınların hamilelerle ne alıp veremediği var anlamış değilim ya![]()
saol canımmselam kızçelerrrrr
suksuk güle güle kullanın tatlım...
Bende bugün diş ağrısı çekiyorum, elden de bişi gelmiyorrr, çok ağrıyor, oyalanmaya çalışıyorum ama ıghhhhhh![]()
ayyyyy şimdi bayılaaaazaaaaaammmm
Bu insanların ağzı ne kadar boş ya, sinir oldumm sinir sinir
zaten hıncım var bu tip insanlara oraya gelip kafa göz dalmak istiyorum şu anda![]()
ewt daaha cok anlayıs gostermelerı gerekıyorr.. kılolu baayanlar normal dogum yapamaz dıe bıseymı var hem..ayy ama suksuk daha çok anlamaları gerekmez mi sence
Doğum yapmışlar sonuçta bu insanların hepsi iyi yada kötü bu süreci geçirmiş ve her bedenin hamileliğinin farklı olacağını idrak etmiş insanlar, nasıl böyle konusuyorlar anlamıyorum...
Bana da dün akşam malum kişi, sabahtan girersin herhalde sezeryana dimi dediiiii????
Hayır yani evet belki normal doğum yapamayabilirim sezeryan da olabilirim ama bunu bu zamandan kestiriyor olması sinirimi bozuyor, kilom var ya normal doğum yapamazmışım hissi veriyorum insanlara demek ki...
Ama ben olsam, öyle hissetsem bile, ki hissetmem derim ki Allahım herşeyin hayırlısını versin, sizin için hangisi uygunsa o olsun derim...
Ama insanlar bana demiyorlar işte nedenseeeee
![]()
selam kızçelerrrrr
suksuk güle güle kullanın tatlım...
Bende bugün diş ağrısı çekiyorum, elden de bişi gelmiyorrr, çok ağrıyor, oyalanmaya çalışıyorum ama ıghhhhhh![]()
Güle güle kuullansın kızın canım çok güzel halınız da...buarada hemen cvplara daldımm ıı aksamlar bayanlar... yemegımızı yedık sımdı oturdumm .. bugnn carsıya gıttıkk kuzumun odasına halı aldıkk.. dısney grubundan vazgectımm buyudu zamann alırızz on agore bıseyler cocuk odası yapmadık sonucta park yatakk la tek kısılık baza var sadece.. bıde dolabımızz.. royalden aldık haftasonu gelıcek sıparıs verdık.. ordanda ındırım kupponum vardı % 25 nıveanın sampuanını bıde bebe yagı aldık . onlarıda hallettık..
Eki Görüntüle 456078 Eki Görüntüle 456079
Eki Görüntüle 456080
halı aslında renklerı tam bole deıl geldıgı zaman gercegını cekerımm :)) park yatagımıza uyumlu olsun ıstedıkk sıyah kırmızı ve cıceklı , onemlı olann antı bakterıyel olması..
ayyyyy şimdi bayılaaaazaaaaaammmm
Bu insanların ağzı ne kadar boş ya, sinir oldumm sinir sinir
zaten hıncım var bu tip insanlara oraya gelip kafa göz dalmak istiyorum şu anda![]()
kızlar buarada komılının zeytınyaglı yenı dogan bebekler ıcın urettıgı ıslak mendıl varmıs ındırıme gırmıss 9o adetı tek paketı 3.5o tl dı bı paket aldım eger memnun kalırsam ona devam edıcem..
Yok ya bence hamileleri çekemiyorlar kaç tane çocuklarıda olsa.. Ya da gözlerinde naz yapan obje gibimiyiz de havamızı almaya çalşıyorlar anlamıyorum ki... niye çok kilo alıpd a normal doğum yapanlar yok mu sanki... Elalem ordinaryus mubareekkkayy ama suksuk daha çok anlamaları gerekmez mi sence
Doğum yapmışlar sonuçta bu insanların hepsi iyi yada kötü bu süreci geçirmiş ve her bedenin hamileliğinin farklı olacağını idrak etmiş insanlar, nasıl böyle konusuyorlar anlamıyorum...
Bana da dün akşam malum kişi, sabahtan girersin herhalde sezeryana dimi dediiiii????
Hayır yani evet belki normal doğum yapamayabilirim sezeryan da olabilirim ama bunu bu zamandan kestiriyor olması sinirimi bozuyor, kilom var ya normal doğum yapamazmışım hissi veriyorum insanlara demek ki...
Ama ben olsam, öyle hissetsem bile, ki hissetmem derim ki Allahım herşeyin hayırlısını versin, sizin için hangisi uygunsa o olsun derim...
Ama insanlar bana demiyorlar işte nedenseeeee
![]()
ewt daaha cok anlayıs gostermelerı gerekıyorr.. kılolu baayanlar normal dogum yapamaz dıe bıseymı var hem..anlamıyorumm yaa daha cok moral verıceklerı yere bole demelerı cok uzucu.. ben hıc bı hamıle arkadasımaa bole bısey demıyorum.. bundan sonrada demem .. herkesın dogumu farkklı oluyo nede olsa kımınınn cokzor kımının ıse cok kolay.. bunu yasayıpp gorucezz kulaklarımı tıkıyorum bole ınsanlara..
![]()
kızlar haftaya hastane cantamı hazırlamaya baslıycam nasıpse..bı lıste buldumm bunlarda eksık olanlar var dıosanızz yazınn .. sızler ıcınde belkı yardımcı olur..lısteyı netten aldım ..bana aıt deıl ..
BEBEĞİM İÇİN:
*hastane cıkış seti
(ben idil babynin 20li setini aldım içinde hersey var ama hastane cantama hepsini koymucam.
battaniye,ayaklı tulum,eldiven,şapka,önlük,ağız silme bezi,corap,cıtcıtlı atletleri,zıbın takımı(iç ve dış)-- iç zıbın yanınızda bulunsun mutlaka, hastaneden isteyebilirlermiş cıtcıtlı bady bebeğin göbeğine değdiği için)
*bebek bezi 10 adet (prima premıum care1 numara )
*unibaby yenidoğan ıslak mendil
*alt açma bezi(canbebe)
*hastane besiği için carsaf(bebeği hastanedeki çarsafta yatırmak istemeyenler için)
*ağız silme ve omuz mendilleri
*bebek kasığı(ilk zamanlarda süt gelmezse sağıp kaşıkla veriyormuş hemşireler)
*biberon(bence cok gereksiz ama koymayı düşünüyorum arastırmalarıma göre herkes koyuyo:)
*bebeği tasımak için ana kucağı
*bebeğin yüzüne örtmek için beyaz tülbent(mermersahi bez)
anne İÇİN:
*hijyenik kadın pedi ,ayrıca hasta bezide lazım oluyormuş kanama fazla olunca hoş bir görüntü olmuyor diyorlar.hastaneden de veriyorlarmış ama garantiye almak lazım
*göğüs kremi lansinosh
*anne için 1 pijama takımı , 2 gecelik , ve uzun sabahlık(sezeryandan ve doğumdan sonra yürütüyorlarmış bacakları kapatınca rahat oluyomuş)
*yelek(temmuzun sıcağında o hararetle giyilirmi bilmem ama doğumdan sonra coğu kişi üşüdüğünü söylüyo),çorap,terlik
*1 adet emzirme sütyeni, 1 adet emzirme atleti,5 adet külot
*göğüs pedi
*Tuvalet kağıdı,kağıt havlu(cok gerekli),sıvı sabun,el temizleme jeli,deodarant,diş fırcası,diş macunu,tarak,ıslak mendil, kolonya
*hurma,kayısı kompostosu(sütü arttırıyor)
*kırmızı sac kurdelası,toka,ayna
*fotoğraf makinası,telefon,şarj aleti
*koyu renkli havlu
*nüfüs cüzdanı,evlenme cüzdanı
*kirli çamasırları koymak için torbalar
ewt canım ya sormaa.. daha ılk aylarda zaman nasıl gecıcek dıoudmm sımdı cantamı hazırlıyıayımm dogururum belkı bellımı olur dıe dusunuyorum zaman cabuk gecıo gerckten... cok heycanlıı .. bıde cantamızı hazırlarkenn foto cekıp paylasalım olurmu ? ben bıtane valız yapıcamm tekerleklı daha kolay tasınır.. bebekle kendı esyalarımı aynı yere koyucam bebegın ılk gıyıceklerını ayrı bı poset yapmayı dusunuyorum o telasta karısmasın ..Bende haftaya hazırlıycam bu hafta bir sürü ütüm vardı az kaldı.. Haftaya da bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülerim çantamıda hazırlarım kendi eksiklerimi de alayım da... Allah yardımcmız olsun ya zaan ilerledikçe insanın heyecanı da artıyor![]()
saol teyzesıı.. daha guzellerı sızın olsun ınss.. ewt memnun kalırsam solerım :)) cahıle laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zorr walaa en ıyısı cvp bıle vermıyceksın uzaklasıcaksın ordnGeçmiş olsun canım Allah şifa versin...
Güle güle kuullansın kızın canım çok güzel halınız da...
Sorma ya bende zor tuttum kendimi tanıdığım bir bayan değildi arkadaşlarımın yanındaydı sordu cevap verdim mubarek felaket tellalo gibi sinirimi bozdu durduBebeğimi sağlıkla kucağım alayımda şişlerim de inecek benim di mi zayıflıycam da Allahımın izniyle o zaman gidip gözlerine sokacam şişlerimi.....
Sen bi kullan canım memnun kalırsan bizede sölersin bizde alırız :)
Yok ya bence hamileleri çekemiyorlar kaç tane çocuklarıda olsa.. Ya da gözlerinde naz yapan obje gibimiyiz de havamızı almaya çalşıyorlar anlamıyorum ki... niye çok kilo alıpd a normal doğum yapanlar yok mu sanki... Elalem ordinaryus mubareekkk
Aynen öyle cahille konuşmamak lazım anlatsanda anlamıyorlar çünkü...
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve aleyküm selammmm hoşgeldinizzzzzzzzzz
hoşbuldkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
napıyorsunuzzzzzz keyifler nasıl