2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

piknik deniz kum güneş istanbulun gürültüsünden uzaklaşalım dedik kendimizi çok yarduk ayaklarım zonkluyor gümmmmmmmmmmgüm gümmmm :((((((

napalm can sıkıntısı :27: Benim prensesim sessiz bugün benimde keyfim pek yok teyzesi canm bişeler yemekk istiyoda halim çekmiyoooo sen nasılsın paşan nasıll

bir sorun yok dimi, artık çokça uyku modunda olurlarmış canımmm eskisi kadar uyanık olmuyorlarmışş, yemek yemeyi ihmal etme canım yaa ye lütfen
domatesss biber kızart:D emek ban ban yeee yanına zeytin ve peynir oh oh

piknik deniz kum güneş istanbulun gürültüsünden uzaklaşalım dedik kendimizi çok yarduk ayaklarım zonkluyor gümmmmmmmmmmgüm gümmmm :((((((

Dinlenirsen geçer ne güzel piknik kum güneş olmuş... Yarasın...

bir sorun yok dimi, artık çokça uyku modunda olurlarmış canımmm eskisi kadar uyanık olmuyorlarmışş, yemek yemeyi ihmal etme canım yaa ye lütfen
domatesss biber kızart:D emek ban ban yeee yanına zeytin ve peynir oh oh

Yoktur inşaallah kuzum ya ne bilim sessiz sedasız duruyor kuzum içimde dün kıpır kıpırdı bakalım yarın ne olacak...

Ay kız canım çekti bu saatte kızartma yaparsam ben ne olurummmm pühühühüühühü :14::14: neyse yarına saklıycam kızartma hakkımı şimdi geçiştirecem :14::14:

Yoktur inşaallah kuzum ya ne bilim sessiz sedasız duruyor kuzum içimde dün kıpır kıpırdı bakalım yarın ne olacak...

Ay kız canım çekti bu saatte kızartma yaparsam ben ne olurummmm pühühühüühühü :14::14: neyse yarına saklıycam kızartma hakkımı şimdi geçiştirecem :14::14:

o bıdık acıkmıştır ondan kıpraşmıyor bence:DD
kız kızartma dediysem öyle çıp çip yağda değil
bir kaşık yağ koyacan tencereye altını çok hızlı açıcan biberleri atıcan şöyle çalkalayacan tencereyi domatesleride 3 e 4e bölüp atıcan cas cus cas cus pişicek:DD
okadar tokumki ama ağzımın suyu aktı nerdeyse kalkıp yapıcam

o bıdık acıkmıştır ondan kıpraşmıyor bence:DD
kız kızartma dediysem öyle çıp çip yağda değil
bir kaşık yağ koyacan tencereye altını çok hızlı açıcan biberleri atıcan şöyle çalkalayacan tencereyi domatesleride 3 e 4e bölüp atıcan cas cus cas cus pişicek:DD
okadar tokumki ama ağzımın suyu aktı nerdeyse kalkıp yapıcam

ı ı ben yağlı yapacam yarın güsel güsel soslu soslu zaten yarınki menüde o var :)

Neyse ben gidiyorum yiyip geliyimm :56::56:

ıyız cnm bızdee elıfcık uyuyo sanırım sesı yok sımdı :)) senın kuzu nasıl pıknıge gıtmısın sanırım nasıl gectı
uyusun dinlensin bakalımm.
evett pikniğeee gittik güzeldiiii, hanım gibi oturdummmmmmmmm
ama yinede yoruldum yawss:D

Back
X