2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sabah aile hekimine gitcem tsh bakilcak biktim bunun ilacini icmekten gunde 4 tane midem bulaniyor nefret ettim okadar aciki.ins duzelmistirde dozunu dusurur doktorum.hemde tetanoz asim var offf.

2, dozmu cnmm ıns duzelmıstırr dozunu azaltırlar.. buarada kac haftalıksın

Selammmm annişlerrrrrr biz geldik Tuğramlaaa:49::49::49: hiç geçmiş yapmadan dalıyorum meydana inşallah herkes, bütün bebişler iidirrr:16::16::16:
biz bugün doktorumuza gidip bebbeğimiz gördükkkk çooooook tatlıydıııı:nazar::nazar::nazar: doktor bile şaşırdı verdiği pozlara:52::52::52::52: kıpır kıpırdı maşallah paşamm. Herşeyimiz normal çıktı veeee tam 1170gr olmuşuzzzzz:46::46::46::46: kan şekeri ve idrar normal sadece vitamin b 12 çok düşmüş. kan hapındaki miktarda yetmiyormuş bana. bebek de benim depolardan faydalandığı için. şimdi 3 hafta boyunca birer tane sonra doğuma kadar her ay bir tane iğne vurulacağımmm depoları tekrar dolduracağızz:15::15::15:bu ay 2 kilo daha almışımmm doktor ayda 2den fazla alma dedi. toplamda 5 kg almış oldummm:56::56: bir de kızlar burda konuşulmuştu gece yatarken çok fazla dönünce kordon dolanabiliyormuş diye doktora sordum kesinlikle hiç alakası yok o sizin hareketlerinizden bağımsız bir şekilde suyun içinde dedi:1::1:
bizden haberler böyle kızlarrrr sizler nasılsınızzz, keyifler ne alemdeee:3::3::3: iştee paşamızzzz
Eki Görüntüle 455616

oyyy maşallah pü pü cnm yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel poz vermiş oğluşun öle nasıl özeniyorum böle görünce yaaa bnm zilli kızım hiç göstermiyo böle yüzünü:43: benimde kan değerlerim düşük çıktı hapı 2 ye çıkardık bakalım yetecekmi sen iğneleri ihmal etme vurul cnm bu arada şu kordon meselesini iyiki sormusun tatlım yaa dua ettim sana .. bnmde çok kafam takılıyodu dönemiyodum korkudan başka yöne eziyet oluyodu sağolasın valla...

iyi geceler kızlar, bugün hiç yazamadık dışarıdaydık.

benim şu aralar en büyük sorunum halsizlik, kolum kanadım kalkmıyor, hep uykum var, kendimi öyle yorgun hissediyorum ki anlatamam, yazmak bile zor geliyor, kahvaltımı ediyorum uzanıyorum, uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyor sonra öğle yemeği yiyorum sonra yine acayip bi halsizlik yaşıyorum, sizde de böyle mi durum?

cnm kan değerlerine bakıldımı eğer kansızlık varsa o çok yapar halsizlik bide tansiyon düşüklüğü halsizlik yapar... benimde bugün 6 ya düştü tansiyonum bayılacam sandım dayandım tuzlu ayrana....dikkat et kendine

Maviscim yaptim canim guzel oldu ssagol ama mayali sodali yapiyorum ben onu tercih ederim yinede:)

Afiyet olsun canım.. Bana kolay geldi bi süre bunu yaparım heralde bakalım sonra mayalıa dönerim yine :)

Sabah aile hekimine gitcem tsh bakilcak biktim bunun ilacini icmekten gunde 4 tane midem bulaniyor nefret ettim okadar aciki.ins duzelmistirde dozunu dusurur doktorum.hemde tetanoz asim var offf.

Allah şifa versin canım geçmiş olsun...

ıı geceler annısler bız yatıyoruzz kendınıze ve kuzularınıza ııbakınn opuldunuzz:16::54::54::54::54::54::54:

iyi geceler tatlım bende yatıyorum ayaklarım çok acıyor :14::14::14: Görüşmek üzere hatunlar Allaha emanet olun :16::16::16:

oyyy maşallah pü pü cnm yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel poz vermiş oğluşun öle nasıl özeniyorum böle görünce yaaa bnm zilli kızım hiç göstermiyo böle yüzünü:43: benimde kan değerlerim düşük çıktı hapı 2 ye çıkardık bakalım yetecekmi sen iğneleri ihmal etme vurul cnm bu arada şu kordon meselesini iyiki sormusun tatlım yaa dua ettim sana .. bnmde çok kafam takılıyodu dönemiyodum korkudan başka yöne eziyet oluyodu sağolasın valla...

Önemli değil canım benim ben de cok rahatladım çünkü sürekli donüyorum ben. Yarın gidip aile hekimliğinde yaptıracağım iğneyi.

Maşallah herkes gezmelerdeymis biz bütün gün temizlik yapmaktan helak olduk. Yarın sabah sehir disından kuzenim ve eşi gelecek:)) cok yorgunun ama Tuğra bey uyutmadı tepikleriyle şimdi biraz sakinledl uyumaya calisayimm. Herkese ii gecelerr tatlı rüyalarrrr

Sabah sabah damladım ben... Bu gece hiç uyumadım desem yeridir :14::14::14: Zaten bebişimi dün çok az hissetmiştim tedirgin yattım. Gece bi sürü kalktım. önce üşüdüm pijama giydim sonra dört keremi ne tuvalet için kalktım sabahda sol bacağıma kramp girdi zaten uyuyamıyordum o da tuz biber oldu. Allahtan gece kızım döndü durdu karnımda bende rahatladım...

Uykum var ama uyuyamıorum yahhhh :27::27::27::43:

Sabah sabah damladım ben... Bu gece hiç uyumadım desem yeridir :14::14::14: Zaten bebişimi dün çok az hissetmiştim tedirgin yattım. Gece bi sürü kalktım. önce üşüdüm pijama giydim sonra dört keremi ne tuvalet için kalktım sabahda sol bacağıma kramp girdi zaten uyuyamıyordum o da tuz biber oldu. Allahtan gece kızım döndü durdu karnımda bende rahatladım...

canım ya bu gece bana da uyku zehir oldu.nefesim çok daraldı kalp çarpıntısı oldu.yastığımı kaldırdım fayda etmedi.döndüm durdum öyle nerdeyse ağlayacaktım.neyseki sabaha karşı dalmışım.

kızlar haftaya hastane cantamı hazırlamaya baslıycam nasıpse..bı lıste buldumm bunlarda eksık olanlar var dıosanızz yazınn .. sızler ıcınde belkı yardımcı olur..lısteyı netten aldım ..bana aıt deıl ..
BEBEĞİM İÇİN:
*hastane cıkış seti
(ben idil babynin 20li setini aldım içinde hersey var ama hastane cantama hepsini koymucam.
battaniye,ayaklı tulum,eldiven,şapka,önlük,ağız silme bezi,corap,cıtcıtlı atletleri,zıbın takımı(iç ve dış)-- iç zıbın yanınızda bulunsun mutlaka, hastaneden isteyebilirlermiş cıtcıtlı bady bebeğin göbeğine değdiği için)
*bebek bezi 10 adet (prima premıum care1 numara )
*unibaby yenidoğan ıslak mendil
*alt açma bezi(canbebe)
*hastane besiği için carsaf(bebeği hastanedeki çarsafta yatırmak istemeyenler için)
*ağız silme ve omuz mendilleri
*bebek kasığı(ilk zamanlarda süt gelmezse sağıp kaşıkla veriyormuş hemşireler)
*biberon(bence cok gereksiz ama koymayı düşünüyorum arastırmalarıma göre herkes koyuyo:)
*bebeği tasımak için ana kucağı
*bebeğin yüzüne örtmek için beyaz tülbent(mermersahi bez)

anne İÇİN:
*hijyenik kadın pedi ,ayrıca hasta bezide lazım oluyormuş kanama fazla olunca hoş bir görüntü olmuyor diyorlar.hastaneden de veriyorlarmış ama garantiye almak lazım
*göğüs kremi lansinosh
*anne için 1 pijama takımı , 2 gecelik , ve uzun sabahlık(sezeryandan ve doğumdan sonra yürütüyorlarmış bacakları kapatınca rahat oluyomuş)
*yelek(temmuzun sıcağında o hararetle giyilirmi bilmem ama doğumdan sonra coğu kişi üşüdüğünü söylüyo),çorap,terlik
*1 adet emzirme sütyeni, 1 adet emzirme atleti,5 adet külot
*göğüs pedi
*Tuvalet kağıdı,kağıt havlu(cok gerekli),sıvı sabun,el temizleme jeli,deodarant,diş fırcası,diş macunu,tarak,ıslak mendil, kolonya
*hurma,kayısı kompostosu(sütü arttırıyor)
*kırmızı sac kurdelası,toka,ayna
*fotoğraf makinası,telefon,şarj aleti
*koyu renkli havlu
*nüfüs cüzdanı,evlenme cüzdanı
*kirli çamasırları koymak için torbalar

canım çok teşekkürler .listen çok uygun olmuş.diğer listeler gibi geeksiz şeylerle dolu değil.ben haftaya başlayacağım valiz hazırlamaya ve bu listeye göre düzenlerim artık.

günaydın canlarım...nasılsınız?biz kızımla birazdan hazırlanıp doktor teyzesine gidicez şeker kontrolümüzü yaptırmak için.inş.yüksek çıkmaz bir dün gece unutup saat 12 gibi bir sürü armut yedim tatlı tatlı...bu sabah da yine unutup kan ilacımı içtim ama ondan bişey olmaz heralde demi?

gunaydınnnnnnnn annısler ve kuzularıı..:21::21::21::21::21:bız elıfımle kahvaltı yaptık babamızı ıse gonderdık.. sımdı camasırlar bıtıcek onları asıcazz.. bulask makınesı bosaltıkk cok yoruldukk sabahsabah :))

gunaydınnnnnnnn annısler ve kuzularıı..:21::21::21::21::21:bız elıfımle kahvaltı yaptık babamızı ıse gonderdık.. sımdı camasırlar bıtıcek onları asıcazz.. bulask makınesı bosaltıkk cok yoruldukk sabahsabah :))
suksuk sana demiştim ya p.tesi bende kalkıp kocacıma kahvaltı hazırlıcam diye bilmem hatırladın mı bu sabah kalkdım hazırladım.:1:

canım ya bu gece bana da uyku zehir oldu.nefesim çok daraldı kalp çarpıntısı oldu.yastığımı kaldırdım fayda etmedi.döndüm durdum öyle nerdeyse ağlayacaktım.neyseki sabaha karşı dalmışım.

kızlar günaydın.Bizim de midemiz cok kötüydü dün. Hala da düzelmiş sayılmaz.Sürekli acı su geliyor agzıma. Yemek yemiyorum bu yuzden cünkü sonrası gercekten işkence oluyor.Gece boyu uyutmadı,gaviscon filan içtim faydası olmadı.Sanırım kızım midemin üzerinde tepiniyor:1: bugun fırsat bulursam doktora ugrayacağım.

mrb.aynen bende.her saat başı kalktım.daralmış vaziyette.bu şikayetler bende 3 haftadır oluo.boğuyorlarmiş gibi aynı.kendimi balkona atıyorum hemen.

Anneciklerrr hepinizeegünaydınnnnnnnnn çok güzel bir haftanın başlangııcı olsun bugün inş.

Yok yemek degil gunduz oturmasi 2 side.birine ayarladim menu ispanakli gul boregi,sarma,kisir,elmali turta,incirli tatli.digerinide ayarlasam iyi olcak.
ohh ellerine sağlık canım bende istemek bende istemeek:))
çok yorma kendini fıstık.

günaydınnnn canımm geçmiş olsun:((
bu dediklerini bende yaşıyorum hiç uynamıyorsam 5 defa uynaıyorum geceleri wc için
sabah tam 7 de iki bacağıma birden kramp girdiiii aştım artık tek tekte gelmiyorlar ikisine birden çok fenaydı eşimde yoktu tektim ağladım resmen:(((

Back
X