kızlar arkadaşım doğurmuş. Aradı şimdi oy sesini bile duydum oy . 25 kg aldı ve normal doğum yapmış hemde uyuşturulmadan felan 3200 52 cm doğmuş kara kız melike bebek. Hiç bağırmamiş doktor doğdu demiş bu hala ıkınıomuş doktor yeter dur demiş))
allah analı babalı buytsun bız nasıl olcaz bakalım
son zamanlarda namaz kılamıyorum ama sürekli bildigim bütün duaları okuyorum.ben eşime karşı hepilgili oldum ama bana zamanla geçiştirme ve kısa cevaplar vermeye başladı konuşmak istemedigini belli etti zaten asık suratlı bir insanla ne konuşulurki amaaaan bunun cözümü yok gibi geliuyor inşallah bebegimizle birlikte bazı şeylerin kıymetini oda bende anlarız.
Merhaba kızlar,
Aranızda meme ucu kremi ve biberon alan var mı acaba? Tercihlerinizi merak ediyorum.
Bir de ıslak mendil konusu konuşulmuş daha önce, size tavsiyem 1 ay ıslak mendil kullanmamanız, en iyisi pamuk kaynamış ılık suyla ıslatmak. Bunun için özel bir ürün var, netten araştırın, Twins Baby, fiyatı 5 TL civarı ben ondan aldım.
canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun
Merhaba kızlar,
Aranızda meme ucu kremi ve biberon alan var mı acaba? Tercihlerinizi merak ediyorum.
Bir de ıslak mendil konusu konuşulmuş daha önce, size tavsiyem 1 ay ıslak mendil kullanmamanız, en iyisi pamuk kaynamış ılık suyla ıslatmak. Bunun için özel bir ürün var, netten araştırın, Twins Baby, fiyatı 5 TL civarı ben ondan aldım.
gunaydın canımm alllah kavustrusun .. benımde mıdemm aynen senın gııbı dun aksam hıcbıyere sıgamadımm.. karar verdım hafıf seyler yıcem.. soda ıctım sut ıctımm banamısınn demedı en sonn uyumus kalmısımm.. sanırmm mıdemıze baskı yapıolar artık .. bende son aylarda buyuzden belkı kg almam
hg canımm oglusunlaaaaa
h.b canım, allah kavustursun sizide..Partıye bizdemı gelsek :)))))
ahh mide deme valla, dun bende ıkı kez rennıe n ıctım, buara mıdeler sakat sanırım, umarım bugun iyi gecer,,
günaydın canımmmmmm mide yanması genelde oluyor herkeste
neyseki hafif yemeye teşvik ediyorrrr
sen dediğin gibi gerekli besinleri almayı ihmal etme sakın
Eki Görüntüle 451154
Eki Görüntüle 451154 Eki Görüntüle 451155
buraya üççlü takımı koydum , birde sadece çantayı koydum çantası portbebe olarakt akullanıyormuşş biz onu almadık sadece
araba ve ana kucağı
sabah sabah maşallahh ne kaynatmışsınızz:))))
hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün pozitifimzam işini konuşacağım dua edin bana kzıçeler
arkadaşlar çok canım sıkılıyor benim eşim çok konuşkan biri degildi eskiden bu beni pek etkilemiyordu ama artık ilgi, heves,neşe versin istiyorum adam sinir ediyo beni dışarda çok keyifli eve gelince sessiz agzından bir laf alamazsın soru sorunca eee bi zahmet cevap veriri artık anası neler söylüyorsa bu arada kaynanamla görüşmüyorum dogum yaklaştıkca fitliyor oğlunu anlaşılan oda gelip bana surat yapıyo bıktım valla canımı sıkmamaya calışıyorum sizin eşinizdede böyle ilgisizlik varmı yaaa şurda doguma ne kaldı inanın bir patigi bile yok yavrumun sormuyo bile ne alınacak diye
canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun
canım zahmet edip yazmışsın Allah razı olsun o kadar çok kendimden verdimki ama anlalılan yuvam için devam etmem gerekiyo daha çok emek verecegim sdonra yapmadıklarım için pi,şman olmak istemiyorum .maddi durumumuz çok iyi şükürler olsun ilgin için teşekürlercanım evliliğimin ilk aylarında hatta ilk yılı bende yaşadım buna benzer şeyler.eşim ailesine çok düşkündü.ailesinin benle benimde ailesiyle hiç sorunumuz yoktu.ama eşim herşeyi olumsuz yönünden yorumlayıp içinde biriktirirdi ve her 3 ayda bi kavgamız olurdu.çocuğumuzda olmuyordu benim acil tedavi görüp bebek sahibi olmam gerekiyordu yokta ömür boyu almayabilir diyordu doktorlar.eşim o halde istemiyorum çocuk dedi.bende 1 yıl 2 aylık evliyken ayrılmaya karar verdim.eşime açıkladım.eşimi birkaç gün evden uzaklaştırdım yalnız kalmak düşünmek istiyorum zaten ayrılacağız beraber kalmamalıyız dedim.4 gün sonra tıpış tıpış geri geldi.birkaç günde evinin kıymetini anlamış.''insanın kendi evi gibisi yokmuş ''dedi.oturduk konuştuk barıştık.ama hala çocuk için erken diyordu.ben sürekli namaz kıldım allahıma sığındım dualar ettim.ama her dua edişimde iki gözüm iki çeşmeydi.her namazda ağlayarak dua ediyordum çocuk için.bu arada eşime hiç çocuk konusunu açmadım bunaltmadım onu.barıştıktan iki ay sonra eşim kendiliğinden ''hadi artık hastaneye gidelim bebeğimiz olsun dedi.o ay hastaneye başladık ve ben çok şükür aşılama ile o ay hamile kaldım.ve inanki 9-10 aydır yani baruıştığımızdan beri daha en ufak bir tartışmamız olmadı ve o beni bende onu birbirimizi bebek gibi nazlarız.gözümüz hep birbirimizin üzerinde.sanki hayatımıza sihieli bi çubuk değdi ve en kötü anımızda herşey birden mükemmel oldu.
biliyorum çok uzattım ama sen umudunu yitirme diye anlatıyorum bunları.eşine asla benle konuşmuyorsun diye dırdır etme.üzerine gitme.kendine evde yapıcak birşeyler bul evin içinde onun gözünün önenden ara ara kaybol.o seni merak etsin.gözü seni arasın.herşeyi kendiliğinde sen oturup anlatma hayatında gizem olsun o seni çözmeye çalışsın.ama bunlarıda yaparken eşine karşı görevlerini yine yap.yemeğiymiş ütüsüymüş vs.yani bu uzaklaşmanı tepki olarak hissettirme.herşeyden önemliside allahına sığın hep dua et.
bebeğinize gelince alırsınız daha canım 2 ay var.maddi durumunuz nasıl.eşin aldığı maaşı yetirebliyormu.yegtiyorda artmıyormu ondanmı sesi çıkmıyor bunları düşün.birde erkekler bu konuda rahatlardır.kadınlar hemen alalım edelim derler ama erkekler acelesi ne diye düşünür.benim eşimde daha erken alırız diyordu.dün bi baktım işten geldi yemeği bile yemedi hadi gidelim boya alalım bebek odasını boyayalım dedi.birazcık kendi hallerine bırakmak gerek erkek milletini.
neyse çok konuştum üzme kendinii ve bebeğini.
Canım senin set geldi mi? memnun kaldın mı merak ettim. Benimki hala kargoya verilecek olarak görünüyor.Sabırsızlandım.Bide gözüyle görmeden alınca insan tedirgin oluyor.İns kullanışlı güzel bişidir.
Hadi bakalım Allah gönlüne göre verir insallah..
hıms ben birtane chicconun cam biberonunu aldım canım
meme ucu kremide henüz almadım ama göbeğime sürüdğm yağlardan memişlerede sürüyorumm
krem lansinoh lanolin li krem tavsiye ediyorlarr ay yanlış yazmamdım umarm bir iki ay öncede kullanmaya başlamak laızmmı ben fırsat bulup alamadım.
emzirirkende silmeden bebişe direk memeyi verebiliyormusun
kızlar arkadaşım doğurmuş. Aradı şimdi oy sesini bile duydum oy . 25 kg aldı ve normal doğum yapmış hemde uyuşturulmadan felan 3200 52 cm doğmuş kara kız melike bebek. Hiç bağırmamiş doktor doğdu demiş bu hala ıkınıomuş doktor yeter dur demiş))
hanımlaar.. demin köyde yeni doğum yapmış bir kadının bebişini görmeye gittim.. 3 günlüktü.. maşallah çok tatlı yaa. kara kara saçları kara kara gözleri vardı.. kucağıma aldım bidaha bırakamadım yaa. rabbim sağlıklı sıhatli bizede nasip etsin inş.
Merhaba kızlar,
Uykum var ama işteyiz kızımla çalışıyoruz. Ben de izne ayrılmak istiyorum artık
canım evliliğimin ilk aylarında hatta ilk yılı bende yaşadım buna benzer şeyler.eşim ailesine çok düşkündü.ailesinin benle benimde ailesiyle hiç sorunumuz yoktu.ama eşim herşeyi olumsuz yönünden yorumlayıp içinde biriktirirdi ve her 3 ayda bi kavgamız olurdu.çocuğumuzda olmuyordu benim acil tedavi görüp bebek sahibi olmam gerekiyordu yokta ömür boyu almayabilir diyordu doktorlar.eşim o halde istemiyorum çocuk dedi.bende 1 yıl 2 aylık evliyken ayrılmaya karar verdim.eşime açıkladım.eşimi birkaç gün evden uzaklaştırdım yalnız kalmak düşünmek istiyorum zaten ayrılacağız beraber kalmamalıyız dedim.4 gün sonra tıpış tıpış geri geldi.birkaç günde evinin kıymetini anlamış.''insanın kendi evi gibisi yokmuş ''dedi.oturduk konuştuk barıştık.ama hala çocuk için erken diyordu.ben sürekli namaz kıldım allahıma sığındım dualar ettim.ama her dua edişimde iki gözüm iki çeşmeydi.her namazda ağlayarak dua ediyordum çocuk için.bu arada eşime hiç çocuk konusunu açmadım bunaltmadım onu.barıştıktan iki ay sonra eşim kendiliğinden ''hadi artık hastaneye gidelim bebeğimiz olsun dedi.o ay hastaneye başladık ve ben çok şükür aşılama ile o ay hamile kaldım.ve inanki 9-10 aydır yani baruıştığımızdan beri daha en ufak bir tartışmamız olmadı ve o beni bende onu birbirimizi bebek gibi nazlarız.gözümüz hep birbirimizin üzerinde.sanki hayatımıza sihieli bi çubuk değdi ve en kötü anımızda herşey birden mükemmel oldu.
biliyorum çok uzattım ama sen umudunu yitirme diye anlatıyorum bunları.eşine asla benle konuşmuyorsun diye dırdır etme.üzerine gitme.kendine evde yapıcak birşeyler bul evin içinde onun gözünün önenden ara ara kaybol.o seni merak etsin.gözü seni arasın.herşeyi kendiliğinde sen oturup anlatma hayatında gizem olsun o seni çözmeye çalışsın.ama bunlarıda yaparken eşine karşı görevlerini yine yap.yemeğiymiş ütüsüymüş vs.yani bu uzaklaşmanı tepki olarak hissettirme.herşeyden önemliside allahına sığın hep dua et.
bebeğinize gelince alırsınız daha canım 2 ay var.maddi durumunuz nasıl.eşin aldığı maaşı yetirebliyormu.yegtiyorda artmıyormu ondanmı sesi çıkmıyor bunları düşün.birde erkekler bu konuda rahatlardır.kadınlar hemen alalım edelim derler ama erkekler acelesi ne diye düşünür.benim eşimde daha erken alırız diyordu.dün bi baktım işten geldi yemeği bile yemedi hadi gidelim boya alalım bebek odasını boyayalım dedi.birazcık kendi hallerine bırakmak gerek erkek milletini.
neyse çok konuştum üzme kendinii ve bebeğini.
hıms ben birtane chicconun cam biberonunu aldım canım
meme ucu kremide henüz almadım ama göbeğime sürüdğm yağlardan memişlerede sürüyorumm
krem lansinoh lanolin li krem tavsiye ediyorlarr ay yanlış yazmamdım umarm bir iki ay öncede kullanmaya başlamak laızmmı ben fırsat bulup alamadım.
emzirirkende silmeden bebişe direk memeyi verebiliyormusun
selam kızlar nasılsınız bakalık bide dün doktora geldik ama sgk ilgili sorun çıktı bugün gidecegiz inş. hallolursa öpüyorum sizi k.i.b
selam kızlar nasılsınız bakalık bide dün doktora geldik ama sgk ilgili sorun çıktı bugün gidecegiz inş. hallolursa öpüyorum sizi k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?