- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
hoşgeldiniz... Hareketli işte negüzel :) Benimki de arada sırada sert yapıyo arada sırada yumuşuyo anasının kızı ya çok çabu karakter değiştiriyo sanırsam :)))
Canım su da başka bişey tüketmedin mi? Yemek yemedin mi hiçç?
canım eğer pek bişey yemeden boool su içtiysen o yüzden çıkartmış olabilirsin. çubuk kraker fln ye istersen..kızlar sabahdan beri içtiğim suyu geri çıkardım niye ki yaaaaaa of
3 açma yedim dedim ya ikisini eşimin yanında diğerinide o gidince yedim utanıyorum adamın yanında homini gırtlak yemek yemekten heheYap yap canım ben daha yeni yemek yedim ama doymadım eşimede çaktırmadım aradan azıcık zaman geçsinde gidip kruuyemiş yicem en faydalı şeyler onlar ama benim canım hep hamur işleri istiyoo((
Kalk sen yap kuzum hem uykun açılır :)))
Ahaha ne güzel ya güle güle kuullansın bebişinn :)
Ohhh afiyet olsun ben bu hafta poğaça yaptım bu haftaki hakkım bittiği için haftaya kaldı poğaça buhuuSağolasın şekerim napiim canım sıkılıyor.. Bu arada benim sesi iğrenç ötesidir ve hiçbir şarkıyı ezbere bilmem. Zaten şarkılarla da aram yok dinlemem de pek arada sırada takılıyorum öyle :)
Yemeğimi yedik geldikkk ama doymadıkkkuykum geldi birazcık uyuyup sonra kalkar evi süpürürm heralde
doktoruna sorsana canım sen bak almazsan iznin yanar ben ayın 9-16 arası almak zorundayım doktorum öle dedii
Eki Görüntüle 457282
Eki Görüntüle 457281
ya ben bir an önce doğurup topuklu ayakkabılar giymek istiyorummmmm..çok özlediiimmmmmmm
uzun bi süre uyku yemek içmek bize uzak olacaklar zaten ufaklıkların sayesindebunlar şimdiden böyle yapıyorsa doğduktan sonra yandık :))
Eki Görüntüle 457282
ya ben bir an önce doğurup topuklu ayakkabılar giymek istiyorummmmm..çok özlediiimmmmmmm
aahhhhh ahhh ben hiiiç giyemiyorum topuklu çünkü eşim benden 2 cm kısa hehe. ama mevlütte giymeyi düşünüyorum oğluşumun mevlütünde bu kadar topuklu olmasada hevesimi alırım dimi ama heheEki Görüntüle 457282
Eki Görüntüle 457281
iyi uykular canım sonrada kolay gelsiiinnHanımlar ben çıkıyorum size iyiy sohbetler gidip uyuyayım azcık sonrada temizlik yapayım hadi Allaha emanet olun görüşmek üzere...
hıms ben birtane chicconun cam biberonunu aldım canım
meme ucu kremide henüz almadım ama göbeğime sürüdğm yağlardan memişlerede sürüyorumm
krem lansinoh lanolin li krem tavsiye ediyorlarr ay yanlış yazmamdım umarm bir iki ay öncede kullanmaya başlamak laızmmı ben fırsat bulup alamadım.
emzirirkende silmeden bebişe direk memeyi verebiliyormusun
doğa çook güzel canım ama yağmursıla da güzel olur iki isim koymayı düşünürseniz yağmur sıla olabilir ama tek olacaksa doğa güzelKızlar biz kızıma Yağmur ismini koymayı süşünüyorduk ama ben bir türlü isme ısınamamıştım. bu yüzden de hep birilerine soruyordum ne koyayım diye ... Babamız şimdi SILA ismine taktı onu koymak istiyor aslında hoş bir isim ama değişik yorumlar var aklım karıştı benim de son faorim DOĞA sizceeee YAĞMUR' mu SILA ' mı DOĞA mı ne dersiniz???:44:
Kızlar biz kızıma Yağmur ismini koymayı süşünüyorduk ama ben bir türlü isme ısınamamıştım. bu yüzden de hep birilerine soruyordum ne koyayım diye ... Babamız şimdi SILA ismine taktı onu koymak istiyor aslında hoş bir isim ama değişik yorumlar var aklım karıştı benim de son faorim DOĞA sizceeee YAĞMUR' mu SILA ' mı DOĞA mı ne dersiniz???:44:
Kızlar biz kızıma Yağmur ismini koymayı süşünüyorduk ama ben bir türlü isme ısınamamıştım. bu yüzden de hep birilerine soruyordum ne koyayım diye ... Babamız şimdi SILA ismine taktı onu koymak istiyor aslında hoş bir isim ama değişik yorumlar var aklım karıştı benim de son faorim DOĞA sizceeee YAĞMUR' mu SILA ' mı DOĞA mı ne dersiniz???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?