gunaydın canımm hgg.. ohh yarasın kızınaa afıyet olsun canımm..kızlar günaydın biz yeni kalkabildik kızımla teyzeleri.çok acıkmışız hemen kahvaltı yapıp buraya geldik.biraz kendimizi toparlayıp iş yapacak duruma gelene kadar burdayız:)
canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun
canım sözde dünyada en çok istedigi şey bu bebek üstelik tedaviyle oldu ama anasına çok düşkün demekki evladını önüne geçiyor erkekler ancak cocugunu kucagına alınca baba oluyor diyorlar umarım bizde dogumdan sonra aile oluruz arkadaşlar bir ricam var duama amin deyin Allah rızası için düzelsin artık evliligim (Allahım haneme huzur mutluluk saglık bereket nasip et kötü gözlerin kötü insanların şerrinden nazarından koru yarabbim)şimdiden Allah sizden razı olsun
kızlar günaydın biz yeni kalkabildik kızımla teyzeleri.çok acıkmışız hemen kahvaltı yapıp buraya geldik.biraz kendimizi toparlayıp iş yapacak duruma gelene kadar burdayız:)
olabılr cnm gelırse cagırda.. ondanbaska benım kımsem yokkıı 2 annemde gelcek onlar hıc cekemzler yıne esıme kaldı gorevv .. cekmesınde sorarım ben onaa
amin canım.sen içini ferah tut.bol bol dua et sadece allahına sığın,karnın engel olmuyorsa namaz kıl.bak herşey nasıl değişiyor.birde aklıma birşey takıldı sen eşine karşı nasılsın.yani o konuşmasada konuşuyormusun ona ilgilimisin
Çeker o zaman canım sen şimdiden doldur ahaha
ben dayanamam bebek gelınce aglarım dıo ama bakalımm napcazz cok duygusaldır benım kocıss... allah basımızdan eksık etmesın onu ..amınnnn
suksuk-ecrin1001-mavıs mavis cevabınız ve desteginiz için teşekürler konuşan ve paylaşımı güzel olan evliliklere gıptayla bakıyorum bizde önceden öyleydik ne zamanki kaynanamdan ayrı eve cıkmak istedim aramız böyle oldu Allah sizin evliliginizi korusun
amin canım.sen içini ferah tut.bol bol dua et sadece allahına sığın,karnın engel olmuyorsa namaz kıl.bak herşey nasıl değişiyor.birde aklıma birşey takıldı sen eşine karşı nasılsın.yani o konuşmasada konuşuyormusun ona ilgilimisin
amın canımmsuksuk-ecrin1001-mavıs mavis cevabınız ve desteginiz için teşekürler konuşan ve paylaşımı güzel olan evliliklere gıptayla bakıyorum bizde önceden öyleydik ne zamanki kaynanamdan ayrı eve cıkmak istedim aramız böyle oldu Allah sizin evliliginizi korusun
son zamanlarda namaz kılamıyorum ama sürekli bildigim bütün duaları okuyorum.ben eşime karşı hepilgili oldum ama bana zamanla geçiştirme ve kısa cevaplar vermeye başladı konuşmak istemedigini belli etti zaten asık suratlı bir insanla ne konuşulurki amaaaan bunun cözümü yok gibi geliuyor inşallah bebegimizle birlikte bazı şeylerin kıymetini oda bende anlarız.
:)))
neeeeeeeee 8 pogacamı şaka de nolurrrrr didemcim,,
gerçekler acıdır ama maleseffff yedim walla
son zamanlarda namaz kılamıyorum ama sürekli bildigim bütün duaları okuyorum.ben eşime karşı hepilgili oldum ama bana zamanla geçiştirme ve kısa cevaplar vermeye başladı konuşmak istemedigini belli etti zaten asık suratlı bir insanla ne konuşulurki amaaaan bunun cözümü yok gibi geliuyor inşallah bebegimizle birlikte bazı şeylerin kıymetini oda bende anlarız.
gerçekler acıdır ama maleseffff yedim walla
Yarasın kuuzumm...
Neyse hanımlar ben gidiyorum mamalarımı yapayım gelirim sonra... Öptüm hepinizi...bu arada kalplerim üçe çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?