cnm merhaba ben ekım topıgındenım.benmde Allah nasıp ederse ıkı erkek oglum olucak ..
arada bu topıge bakıp senın kontrol sonuclarına bakıyorum...
Rabbım ınsallah yardım eder canım bol bol dınlerek ınsallah 35-37 lerı gorursun sen ıcını ferah tut...
kızlar siz 26sında gideceğiz diyosunuz da hemen hemen hepimiz 31.haftadayız 32.hafta raporlarını ne zaman alacaksınız hiç çalışan yok mu aranız da rapor başlatan olmadı mı arkadaşlar.31+5 de mi gidicez doktora 32+1 de mi bilen aydınlatsın bizi
ay güldürdünüz kızlar beni sağolun birz olsun yüzüm güldü
inşallah canım ikimizde 37 görürüz. Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. İnşalah küveze girmelerine hiç gerek kalmaz
kızlar siz 26sında gideceğiz diyosunuz da hemen hemen hepimiz 31.haftadayız 32.hafta raporlarını ne zaman alacaksınız hiç çalışan yok mu aranız da rapor başlatan olmadı mı arkadaşlar.31+5 de mi gidicez doktora 32+1 de mi bilen aydınlatsın bizi
gül tabi yaa. onlar yer bulurlar kendilerine annesii. hem kendini hemde onları üzmeee..ay güldürdünüz kızlar beni sağolun birz olsun yüzüm güldü
canım ben en son gittiğimde sordum 32+0 da gidicez bana 16 temmuzda gel dedi örneğin. ama ben çalışabilir raporu alcam
canım ben en son gittiğimde sordum 32+0 da gidicez bana 16 temmuzda gel dedi örneğin. ama ben çalışabilir raporu alcam
selam kızlar biz geldik yine :) bir sorum olucak bebişin kıyafetlerini yıkamak ütülemek illa gerekiyormu ?:44:
ewt cnmm sonucta magazadan bıle alınsa yere dusuoo herkeızn ellınden gecıo sahsen benaldıgım herseyı ıncelıyorum elımde.. temızı var pısı var oyuzden pzdan alınanlar zaten sokaktaa tozunıcınde yıkanıpp utulenmesı ck onemlı kendımız ıcın blee kendıme aldıklarımıda yıkaarım bennn .. ozellıkle ıccamasırrı cok konustum
ewt cnmm sonucta magazadan bıle alınsa yere dusuoo herkeızn ellınden gecıo sahsen benaldıgım herseyı ıncelıyorum elımde.. temızı var pısı var oyuzden pzdan alınanlar zaten sokaktaa tozunıcınde yıkanıpp utulenmesı ck onemlı kendımız ıcın blee kendıme aldıklarımıda yıkaarım bennn .. ozellıkle ıccamasırrı cok konustum
evet haklısın canım herkesin eli değiiyor doğuma yakın yıkayıp ütülemek lazım :)
bızım o ıslerde hazırr ne hamaratım yahhuukendını begenmısler gııbı oldumm
benim yanımda çok bilmişler olduğu için malsef daha pek bişey hazır değill
ıste onlardan bende yok cnm .. :)) olsun yavasyaavas hazırlanırr tabıkıde ben yanlız oldugum ıcın hazırladık ..herkezın karısmasınada kızıyorum tabı bende o ayrı konu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?