2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşallah canım ikimizde 37 görürüz. Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. İnşalah küveze girmelerine hiç gerek kalmaz

benim ikiz gebelik olduğundan 30+0 da raporum başlıyordu dr tam o tarihte gel dedi. sizin de tam 32+0 da gitmeniz gerekiyor sanırım

ben calısıyorum canımm, doktor hftaya cuma gel calısabılıır raporu vereyım dedı, benm dogum ızni 2,3 hfta kısa olacagı için, ben daha calısıcam....
ama doktorum bugun 31 hfta dolmuş dedı, SAT a gore, yanı 32+1 de gel demıs oldu..... ama ben kendımı 31+4 sanıyordumm

canım ben en son gittiğimde sordum 32+0 da gidicez bana 16 temmuzda gel dedi örneğin. ama ben çalışabilir raporu alcam

calısmıyorum hamılellıgım basında ayrıldım cnm ben esımle dıs hastanesınde calsıodumm dıslerın kalıba alıoduk ama ayakta zorlandım bıde cok kusma sorunu yasadımm.. aslında estetısyenımm bılmıosunuzz amaa guzellık uzmanıyım ben zonguldakta o sektor ölü ızmırde olsaydım

canım ben en son gittiğimde sordum 32+0 da gidicez bana 16 temmuzda gel dedi örneğin. ama ben çalışabilir raporu alcam

banada cuma gunu gel dedı canım yanı 13 temmuz, sanırım 32+1 calısabılır raporu alcam bende canımm

peki çalışan annelere sorum var?? ben raporu 37+0 a kadar çalışabilir olarak alıcam. bebiş 37+0 değilde 36 da geliyorM derse toplam 16 haftalık izine bişey olmıcak dimi ???

selam kızlar biz geldik yine :) bir sorum olucak bebişin kıyafetlerini yıkamak ütülemek illa gerekiyormu ?:44:

ewt cnmm sonucta magazadan bıle alınsa yere dusuoo herkeızn ellınden gecıo sahsen benaldıgım herseyı ıncelıyorum elımde.. temızı var pısı var oyuzden pzdan alınanlar zaten sokaktaa tozunıcınde yıkanıpp utulenmesı ck onemlı kendımız ıcın blee kendıme aldıklarımıda yıkaarım bennn .. ozellıkle ıccamasırrı cok konustum

evet haklısın canım herkesin eli değiiyor doğuma yakın yıkayıp ütülemek lazım :)

evet haklısın canım herkesin eli değiiyor doğuma yakın yıkayıp ütülemek lazım :)

benim yanımda çok bilmişler olduğu için malsef daha pek bişey hazır değill

ıste onlardan bende yok cnm .. :)) olsun yavasyaavas hazırlanırr tabıkıde ben yanlız oldugum ıcın hazırladık ..herkezın karısmasınada kızıyorum tabı bende o ayrı konu..

ıste onlardan bende yok cnm .. :)) olsun yavasyaavas hazırlanırr tabıkıde ben yanlız oldugum ıcın hazırladık ..herkezın karısmasınada kızıyorum tabı bende o ayrı konu..

benim kayınvalidem herşeyeeee karşıyo sağolsunn yani benide sinir ediyor tabi özel hayatımızın içine bile giren insandan ne beklenir..valla allah kimse ye öle kayınvalide vermesinn

ben çalışıyorum şu an 30. haftamdayım benim dr hesapladı 16 temmuz unutma gel raporunu al dedi 32. haftanın başı oluyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…