bence saçmalamışlar benim oğlum 27+1 de 1160 gr dı çok uyumlu dedi haftasıyla biliyorsun min.max değerler var seninkisi normal burda ne tosuncuklar duyuyoruz maaşallahsuksukcum o konuda bıraz uzgunum ondan yazamadım.
maşallah suyu, hareketleri,plasentası, rahim agzı her seyı ıyı .benım aclık sekerım ve 1. saat ekerım normal ama 2. aat 120 olması gerekırken 133 .oncekı dr o onemlı degıl cok fark yok demıstı.ama bu dr hafıf dıyet onerdı pılav,makarna,hamurişi tuzu kes dedı.
su an 27+4 haftalıgım 1240 gr cıktı bebegımız.yanı 29 . haftaya uyumlu.bız sevındık tabı bastan ama sonradan anladık kı sekerden dolayımıs.çok mu ırı sızcede...
tup bebek yontemı ıle hamıle kalabıldım ben.o yuzden de boyle davranıyolar.çok ıncelıyolar.aslında cok onemlı degıl ama nereden nereye ne zorluklarla geldın dıkkat et dıyolar sureklı.sıkıldım bende artık bu tavırdan.BENDE NORMAL BI GEBEYIMMMM
amaann can boğazdan gelir yarasın bebişine ohhhh.selam arkadaşlar kahvaltıya misafirim vardı yeni gittiler yoruldum valla ve dünyayı yedimsözde hiç yemiycektim en azından tatlı bişey yemedim
güzelim mağnezyumun bir zararı yokki hem krampları hem erken kasılman olursa onları önlüyor kötü bir ilacı doktor gebe kadına verirmi hiç bu yönüyle bakmalı benceanladım cnm.iyi bari.bende çevremdekilerden yok içmen lazım yok o kasılmaları da önlüyo gibi şeyler duydum.ama genede içmedim.)) ilaç içmek istemedim.
hahaha evettttt canım, sendemi)) 5 olduk ozamn
yazıyım ben sana : ben + suksuk+selınseln+bucart ve sen :))
bence saçmalamışlar benim oğlum 27+1 de 1160 gr dı çok uyumlu dedi haftasıyla biliyorsun min.max değerler var seninkisi normal burda ne tosuncuklar duyuyoruz maaşallah
doktoruna söyle bizim topiğe göz atsın:))
Benim karnım da çok büyük günde en az 3 lt su içiyorum ve çok karpuz yiyorum ondan olabilir mi acabaaa:18:
guzellık uykumuzu aldık bızz sıpamm uyurkenn karnımdan cıkıcaktı nerdeysee.. cok guclu bı kızım olcak anası gııbıı.. anası neyse danasıda ole olurmusyaa yerım ben onuu
ben de vardıımmmm 6 ediyo canm
ayy kım onu yıkıcak cnm yaa boklu bokluu altını alıp cope atması varkenn benım ıcım almadıBebek bezi araştıranlar bir de şöyle bir şey var hiç duydunuz mu ya da kullanan var mı? Yıkanabilir bebek bezleri var bir marka üretiyor biraz araştırdım mantıklı geldi bana bir de siz bakın bakalım fikirler nasıl?
Babyneo Yıkanabilir Bebek Bezi
haklısın cnm yaa kımsem olmadııgı ıcınn sıkılıyorum yoksa gusel yer kışı bıraz pis gecıoo ..bartına daha hıc gıtmek nasıp olmadı caycuma kılımlı otarafları gezdıkk guseldı :)afıyet olsun buarada :)öğle yemeğine çıkmıştık geldik kızımla :) ben de ailemden memleketimden uzaktayım canım 2 yıldan fazla oldu sivasa atandık eşimle hatta farklı ilçelerdeydik 6 ay önce eş durumundan geldim yanına :) izmirden sonra zorlanmışsındır ama gezme fırsatın olduysa güzel sahilleri, gezilecek yerleri var zonguldağın olsun bartının olsun..en azından sivasta deilsinhala çok zorlanıyorum sivasta
kızlar temmuz anneleri topiğinde gördüğüm bir paylaşım :
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
l- doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.
(A'raf suresi 54. ayet)
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.
bende meyveyı cok yıyodum onceden eskıye gore azaltım epey ..benım bebegımde 2 hafta one gecmıstı ultrasondaa erken dogum oldugunu solemedı bana drr..sımdı aklım karıstımrb kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün drumuza gittik bebişim 1700 grm olmuşçok tatlıydı dr yutkunduğu anı gösterdi deli gibi oldum yaaa yavrum benimmmm bu arada artık meyve yemem yasaklandı çünkü ben aşırı meyve tükettiğim için bebiş çişini yapıp suyunu çoğaltıyomuş buda erken doğuma sebep olabilirmiş o yüzden elveda tüm sevdiğim meyveler. sizler nasılsınız bebişler ne durumda
bızımkıler hazır cnm bavula yerlestırmeye bıle basladım yavas yavasKızlar bebişlerin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp ütüleyeceksiniz?
ılkkez bole bısey duydum cnm yaa dr danısayımm meyveyı az ye demıstı ama acıklama yapmamıstı seeker ve tatlı yeme demıstı demek bundanmısevet canım bende şaşırdım kiloasuna üstelik ben 1 kg vermişimbenim şu sıralar çok ağrım oluyo onu söledim bilmiorum alakası var mıydı ama çok su içiyo musun dedi bende hayır dedim meyve çok yiyo musun dedi bende evet dedim mesela ne kadar dedi bi oturmada 1 kg kirazı yiyorum dedim aç kalırım ama meyvesiz kalamm derim hep. oda artık keseceksiin meyveyi dedi yediğim meyve su olarak gidiyomuş oda bebeğin daha çok çiş yapmasına sebep olduğu için kesede ki sıvı miktarı artıyomuş karnım sıvıdan dolayı büyüyüp geriliyomuş ki hakketen çok gergin vücutta 32 haftalık bebeğini daha büyük tanımlayıp erken doğuma yol açıomuş. yani anlattığı böyleydi. hayırlısı bakalım azaltıcaz artık. sende iyi haberlerle gelirsin inş.
bende süt sevmedıgım halde herrgunn 2 bardak ıcıyorum sogukk olarakbir şeyi zorla yemek ne kötüymüş ya...bende kızım için bir kase yoğurt yedim şimdi...kendimi zorlaya zorlaya o daher şey kızım için
Inanmıyorum benimde 26sında hemide 10buçukda
kızlar toplu halde 26 tem da gidelim :))
benm de 26 temmuz
heheee aynı gunde dogurmayalımmm bızzzyooook artık 4 kişi mi benim randevuda ayın 26 sında:)))
valla bende onu düşünüyorum canım, eşimde sordu nezmn yıkıcaz dıyee, bilmem dedım, daha hazrlamadım yanı.
ayy kım onu yıkıcak cnm yaa boklu bokluu altını alıp cope atması varkenn benım ıcım almadı
haklısın cnm yaa kımsem olmadııgı ıcınn sıkılıyorum yoksa gusel yer kışı bıraz pis gecıoo ..bartına daha hıc gıtmek nasıp olmadı caycuma kılımlı otarafları gezdıkk guseldı :)afıyet olsun buarada :)
bende hamıleykenn okunan dua arıycktım tskler cnm paylasım ıcınn saoll ..
bende meyveyı cok yıyodum onceden eskıye gore azaltım epey ..benım bebegımde 2 hafta one gecmıstı ultrasondaa erken dogum oldugunu solemedı bana drr..sımdı aklım karıstı
bızımkıler hazır cnm bavula yerlestırmeye bıle basladım yavas yavasbız bıraz erkencıyızz
ılkkez bole bısey duydum cnm yaa dr danısayımm meyveyı az ye demıstı ama acıklama yapmamıstı seeker ve tatlı yeme demıstı demek bundanmıs
bende süt sevmedıgım halde herrgunn 2 bardak ıcıyorum sogukk olarak
merhaba annişler ve tatlı kuzucuklarııııı
bugun dr gıttık .kızımızı gorucez dıye cok heyecanlıydık ama hıc bı sey anlamadım goruntuden eskısı kadar zevklı olmuyo, doyamadım kuzucuguma.
haftaonu tatıle gıtmeye karar vermıstık kı.dr havuza gırme dedı.denız serbest ama.
olsun napalım babamız cok bunaldı ona degısıklık olsunda bızde kızımla golgede otururuz...
tatıle gıdıp havuza gıren var mı aranızda merak ettım
işte canım drun anlatmak istediği o galiba olduğundan önde görünüomuş bebek o yüzden kes dedi ama ben ancak azaltabilirm yaaa vazgeçemiyorumtabi meyve şekeri de tetiklio dikkat etmek lazım
heheee aynı gunde dogurmayalımmm bızzz
benım ogleden sonraa
bende vazgecemıyorumm hamıle kalmadan once bukadar meyve yemııyodum ama hamıleyken kg kg yıyesım varr ..napalım azaltıcaz artık yapcak bısıyok
işte canım drun anlatmak istediği o galiba olduğundan önde görünüomuş bebek o yüzden kes dedi ama ben ancak azaltabilirm yaaa vazgeçemiyorumtabi meyve şekeri de tetiklio dikkat etmek lazım
Oooo 6 kişi olmuşuz kız millet oruç tutacak biz tatlıları yiyip gidicez ogün topicde bayram var bebişlerimizi görecez oleyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?