- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
esila ben bayıldım kızının yatağına markası ne nerden aldın güle güle kullanın canım çok güzel gerçekten prenseslere layık...kızlar selam hepinize nasılsınız biz bugün kızımın yatağını aldık şükür bnm çok hoşuma gitti sizde beğenirsiniz umarım
bende anladım canım ama senin anlamaman anormal değil ordakiler canlı canlı gördükleri halde anlayamadılaraa erol büyükburç değilmiş yaa nasılda yedim tühh..
ay bende izliyorum canım hele seyfiye bayılıyorum gülmekten alamıyorum kendimi ya adam çok şeker...benimde favorim uğur arslan birde ümit erdim ömür de fena değil kendi çok beceriksiz yaaaaaaakızlar şu stardaki benzemez kimse sana ya bakıyormusunuz?? ben bi yandan ona bakıyorum bi yanda size laf yetiştiriyorumbaya da benziyorlar hani :)
esila ben bayıldım kızının yatağına markası ne nerden aldın güle güle kullanın canım çok güzel gerçekten prenseslere layık...
kız sibel senin hiç göbeğin yok hiç 10 kilo almış gibi durmuyorsun valla...tebrikler sana ya ulan ben 6 kilo almama rağmen kocaman göbeğim varben yaaa bebe yağı kullanıyorum foşur foşur ama çatlıyorum kırmızı kırmızı değilde şeffaf benim çatlaklar çoook dikkatli bakmak gerekiyoo görmek için..
bende 79la hamile kaldım şimdi 89:26:
buyrun kızlar size göbüş fotosu
Eki Görüntüle 459266
güzel olmuşta renk seçimi yanlış geldi banaiyi geceler kızlar;sıkıntıdan sticker la uğraşayım dedim ama hiç içime sinmedi şimdi daha sıkkkın:Snasıl olmuş???Eki Görüntüle 459532
güzel olmuşta renk seçimi yanlış geldi bana
kesinlikle yapıyla alakalı yaa annemde çatlamış tabii bendeeeeBu senin 89 kilo halin miiimaşallahh çok daha ince görünüyorsun. Ya boyun cok uzun ya da kaslı bi yapın var.Kesinlikle 89 göstermiyosun.Masallah bebişine de sana da..Ben aklıma gelen herseyi kullandım, denedim..Bebe yagı, kakao yagı, bademm yagı, mustela vs.. kar etmedi yine catladım yine catladım. Biraz da yapıyla alakalı.Kremler sürünmesem daha ne kadar catlayablirdim bilmiyorum..
benim iç karnım genişmiş canım o yüzden doğumdan sonra sendede hiiiç göbüş kalmayacak gör baaakkkkız sibel senin hiç göbeğin yok hiç 10 kilo almış gibi durmuyorsun valla...tebrikler sana ya ulan ben 6 kilo almama rağmen kocaman göbeğim var
kesinlikle yapıyla alakalı yaa annemde çatlamış tabii bendeeeeBu senin 89 kilo halin miiimaşallahh çok daha ince görünüyorsun. Ya boyun cok uzun ya da kaslı bi yapın var.Kesinlikle 89 göstermiyosun.Masallah bebişine de sana da..Ben aklıma gelen herseyi kullandım, denedim..Bebe yagı, kakao yagı, bademm yagı, mustela vs.. kar etmedi yine catladım yine catladım. Biraz da yapıyla alakalı.Kremler sürünmesem daha ne kadar catlayablirdim bilmiyorum..
benim iç karnım genişmiş canım o yüzden doğumdan sonra sendede hiiiç göbüş kalmayacak gör baaakkkkız sibel senin hiç göbeğin yok hiç 10 kilo almış gibi durmuyorsun valla...tebrikler sana ya ulan ben 6 kilo almama rağmen kocaman göbeğim var
ben hiç zorlanmadım evlenmeden önce belirlemiştim kızım olursa yağmur oğlum olursa toprak koyacaktım eşimde yağmur ismini çokbeğeniyo sonra bide elayı ekledim onuda beğeniyorum böylelikle yağmur elaya karar verdik ... böle eşinle ortak beğendiğiniz bi ad yokmu cnm ben bi ara esila koymayı düşündüm hatta nick adım yaptım ama sonra vazgeçtim
aynen yapıyla alakalı canım benim annemde de var ben daha çatlamadım hiçbiryerimde çatlak yok.dün gece geçmiş yaptım da herkes çaatır çatır çatlamaya başamışda haberimiz yokmuş...ben de korktum valla kesin çatlıcam bende diyekesinlikle yapıyla alakalı yaa annemde çatlamış tabii bendeeee
benim iç karnım genişmiş canım o yüzden doğumdan sonra sendede hiiiç göbüş kalmayacak gör baaakkk
sağolun kızlaaarrr teşekkür ederim boyum 1.78 bu arada inşallah doğumdan sonraa tığ gibi olcam
Bugünün açılışı benden hanımlar..
Günaydın..... 5 de uyandım.. Sınav için hazırlanıp çıkacam birazdan. Ankarada olunca arabada olmayınca otobüsle gitmek için erken çıkmak gerek...
Gece hiç uyuyamadım ayaklarım da resmen bildiğiniz davul tokmağı yok o derece yaneAllah yardımcım olsun artık..
Sınava girecek emek veren herkese başarılar..Hamişlerin duası kabul olur dua edin kızlar
Sınavdan sonra gelebilirsem gelirim artıkın hayırlı günler herkese
günaydın kızlar,
bugün nedense elim ayağım kalkmıyor. çarpıntım var( gece de doğru düzgün uyuyamadım yine ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?