2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar selam hepinize nasılsınız biz bugün kızımın yatağını aldık şükür bnm çok hoşuma gitti sizde beğenirsiniz umarım
esila ben bayıldım kızının yatağına markası ne nerden aldın güle güle kullanın canım çok güzel gerçekten prenseslere layık...

kızlar şu stardaki benzemez kimse sana ya bakıyormusunuz?? ben bi yandan ona bakıyorum bi yanda size laf yetiştiriyorum baya da benziyorlar hani :)
ay bende izliyorum canım hele seyfiye bayılıyorum gülmekten alamıyorum kendimi ya adam çok şeker...benimde favorim uğur arslan birde ümit erdim ömür de fena değil kendi çok beceriksiz yaaaaaaa

esila ben bayıldım kızının yatağına markası ne nerden aldın güle güle kullanın canım çok güzel gerçekten prenseslere layık...

çok sağol tatlım beğendiğine çok sevindik.... ben kocaelide oturuyorum civilden aldım cnm 200 liraya çok hoşuma gitti cibinlikli olması bide baya büyük 5 yaşına kadar kullanılıyo ... sallanıyoda odadan odaya rahat taşınıyo çok hoş yani

kız sibel senin hiç göbeğin yok hiç 10 kilo almış gibi durmuyorsun valla...tebrikler sana ya ulan ben 6 kilo almama rağmen kocaman göbeğim var

güzel olmuşta renk seçimi yanlış geldi bana

sağol canım yorum için;avize sayesinde herşey pespembe gözüküyor zaten,odanın rengi de stickerların rengide tam belli olmamış sileyim dedim onu da beceremedim ben en iyisi yatayım iyi geceler

Son düzenleme:
kesinlikle yapıyla alakalı yaa annemde çatlamış tabii bendeeee
kız sibel senin hiç göbeğin yok hiç 10 kilo almış gibi durmuyorsun valla...tebrikler sana ya ulan ben 6 kilo almama rağmen kocaman göbeğim var
benim iç karnım genişmiş canım o yüzden doğumdan sonra sendede hiiiç göbüş kalmayacak gör baaakkk
sağolun kızlaaarrr teşekkür ederim boyum 1.78 bu arada inşallah doğumdan sonraa tığ gibi olcam

kesinlikle yapıyla alakalı yaa annemde çatlamış tabii bendeeee
benim iç karnım genişmiş canım o yüzden doğumdan sonra sendede hiiiç göbüş kalmayacak gör baaakkk
sağolun kızlaaarrr teşekkür ederim boyum 1.78 bu arada inşallah doğumdan sonraa tığ gibi olcam

Bugünün açılışı benden hanımlar..

Günaydın..... 5 de uyandım.. Sınav için hazırlanıp çıkacam birazdan. Ankarada olunca arabada olmayınca otobüsle gitmek için erken çıkmak gerek...

Gece hiç uyuyamadım ayaklarım da resmen bildiğiniz davul tokmağı yok o derece yane Allah yardımcım olsun artık..

Sınava girecek emek veren herkese başarılar.. Hamişlerin duası kabul olur dua edin kızlar

Sınavdan sonra gelebilirsem gelirim artıkın hayırlı günler herkese

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr
çok yorgunum çok uykusuzum bugünde devam edecek böylee((

Bu Arada kpss girecek tüm hatuncukların Allah yardımcısı olsun inş. istediğinizz yerlere atanabilecek puanlar alırsınız

günaydın kızlar,

bugün nedense elim ayağım kalkmıyor. çarpıntım var ( gece de doğru düzgün uyuyamadım yine ya....

Neden vazgeçtin bende esila koyucam kızıma

selam yurdumun güzel anneleri...bugün haftasonu olduğundan yeni kalktık kızımla ... babamızda evde kahvaltı hazırlıcaz şimdi...bu gece tatlı bi uyku çekmişizz kızımla serin serin

aynen yapıyla alakalı canım benim annemde de var ben daha çatlamadım hiçbiryerimde çatlak yok.dün gece geçmiş yaptım da herkes çaatır çatır çatlamaya başamışda haberimiz yokmuş...ben de korktum valla kesin çatlıcam bende diye

günaydın canım allah zihin açıklığı versin kolaylık versin inşallah güzel bi puan alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun....

günaydın kızlar,

bugün nedense elim ayağım kalkmıyor. çarpıntım var ( gece de doğru düzgün uyuyamadım yine ya....

günaydın canım 2 gün önce bende halsizlikten ölüyordum resmen ya ...niye uyuyamadın ki acaba senin yükün bi de bizden fazla biz bi tane taşıyoruz sen iki tane ondan olabilirmi acaba...birde beslenmene dikkat et senin ki ikiz olunca seni iyiden iyiye sömürüyorlardır valla acaba vucüdun dirençsiz mi kaldı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…