günaydıııın kimse yokmu]]]
günaydunnn ben varımDD
haziran annelerini okuyorum hazirna ayının bşaından başladım neler yapmışla ro ay nasıl gemiş hehe merak ettim
Selamun aleykum anneler:)kiz annelerine bı öneri teklifim olcak isim konusundagorumcemin kızının ismi asel Nil..ben bu ismi cok beğenirim ayricada cok orijinal öyle kimsede de yok:)anlamıda cok güzel..Asel cennette akan bal irmagiymis..Nil de kaynağı cennetten çıkan nehrimiz..
yaa kızlar benim karnım sipsivri erkek karnı gibi gören senin oğlun olacak diyor :)
3 doktor da kzı dedi baan değişir mi yaavvvv :)))
erkekelrri de çok maa çok severim Allah içimi biliyor hiç fark etmezzdi benim için ama bu satten sonra değişrise şok etkisi yaratır ,
yaa kızlar benim karnım sipsivri erkek karnı gibi gören senin oğlun olacak diyor :)
3 doktor da kzı dedi baan değişir mi yaavvvv :)))
erkekelrri de çok maa çok severim Allah içimi biliyor hiç fark etmezzdi benim için ama bu satten sonra değişrise şok etkisi yaratır ,
aynennn benmde sivri karnım gören erkek desede kızz 4 doktorda ayrıntılıdada hep kız dedıler %100 hemde ama bakalım erkek olmaz herhalde :))) özel dr dedı bıde devletemı gıtsem :)
kızlarr ya bu gecelikler ne kadar pahalı....ben gecelik istiyorum takım sabahlıkla beraber yani. 100 küsür diyor her yerkıyamıyorum valla o kadar vermeye
bir de aksilikler üst üste geldi bu aralar baya sıkıştık. offf bilemdim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?