2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaaar bana yardım edin lütfen,kızımız doğcak biz hala ismine karar veremedik cadının.....

isim önerilieriniz varmı?

bide ben ÇAĞIL DÜŞÜNÜYRM
babası DEFNE yada BEREN

SİZCE????????

kızlaaaar bana yardım edin lütfen,kızımız doğcak biz hala ismine karar veremedik cadının.....

bide ben ÇAĞIL DÜŞÜNÜYRM
babası DEFNE yada BEREN

SİZCE????????

Canim ya ben ucunude sevmedim kusura bakma.beren unisex.cagil cakil gibi,defne yunanca kokenli yanlis degilsem icim isinmadi hic birine..

bide ben ÇAĞIL DÜŞÜNÜYRM
babası DEFNE yada BEREN

SİZCE????????

ben beren ismini çok severim cnm defnede güzel aslında hepsi güzel gerçekten zor karar vermek:26:

evet canım gerçekten çok zoooooooorrrrrrrrrrrrr yaaaaa,,,
karar veremiyruz...
Hergün ayrı bi isimle sesleniyrz kızımıza şaşırdı çocukcağız....

ben hiç zorlanmadım evlenmeden önce belirlemiştim kızım olursa yağmur oğlum olursa toprak koyacaktım eşimde yağmur ismini çokbeğeniyo sonra bide elayı ekledim onuda beğeniyorum böylelikle yağmur elaya karar verdik ... böle eşinle ortak beğendiğiniz bi ad yokmu cnm ben bi ara esila koymayı düşündüm hatta nick adım yaptım ama sonra vazgeçtim

ooooooo tebrik ederim canım yaa ne güzel hemen karar vermişsiniz...darısı başımıza
Bende Ela ismini sevyrm....kızının ismi güzel olmuş annesi.....
yok malesef ortak bi ismimiz... onun beğendiğini ben,benim beğendiğimi o beğenmiyooooooooo,,,,,,,
işimiz zoooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

neyse daha 55 günümüz varmıişşşş

sağol cnm bizimki kolay oldu artık darısı senin başına dediğin gibi daha vakit var düşünün bulursunuz elbet güzel bi isim

Bu senin 89 kilo halin miii maşallahh çok daha ince görünüyorsun. Ya boyun cok uzun ya da kaslı bi yapın var.Kesinlikle 89 göstermiyosun.Masallah bebişine de sana da..Ben aklıma gelen herseyi kullandım, denedim..Bebe yagı, kakao yagı, bademm yagı, mustela vs.. kar etmedi yine catladım yine catladım. Biraz da yapıyla alakalı.Kremler sürünmesem daha ne kadar catlayablirdim bilmiyorum..

bide ben ÇAĞIL DÜŞÜNÜYRM
babası DEFNE yada BEREN

SİZCE????????
bence beren çok güzel bir isim canım alternatif olarak da ecem,ceylin,cemre,eylül,naz diyebilirimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…