- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
bız geldık elıfımleee temızlık yaptık cok yrulduk bıcımızı yaptık sımdı dınlenıyoruzz.:))sız nasılsınızz
bakıyım dun gece neler kaynatılmıss..
canım ya lohusa gecelik takımı olunca çok pahalılar ama sen normal gecelik takımlarına bak.onların fiyatı daha uygun.benim çeyizimde gecelik takımım çoktu.hiç açmadıklarım var.onlardan iki takım koyacağım valizime.birtanede picama takımı alacağım yeter.zaten birsürü alınacak şey var.bu sıkışıklığın arasında 100 tl geceliğe verilirmi.
:)))) benm kız 2 gun terstı bugun yıne farklı yerde atıyo anlamıorm dönme dolap gıbı dönüo sureklı :)) karnm kucukmu gelıo dıe korkuorm yaaaEki Görüntüle 459585
bız geldık elıfımleee temızlık yaptık cok yrulduk bıcımızı yaptık sımdı dınlenıyoruzz.:))sız nasılsınızz
bakıyım dun gece neler kaynatılmıss..
maşallah cnm top yutmuş gibisin
Evet loğusa gecelikler çok pahalı değerleri o kadr değil bence
ben bir iç çamaşır mağazasında 25 e buldum ekru renk şık bişey bir de
normal pijama aldım pembe üstü altı siyahlı punatiyeli v yaka o da 20 li bişeydi
normal cnm bendede oluoevet canım brazdan yemek yicez :)) ozaman uzatıcam ayaklarımı dinlenicem kasıklarıma ağrı girdi sanki adet ağrısı gibi normalmi acaba ?:44:
oh mıs gıbı olmuısunuzzz sıhatler olsun cnms.a kızlar.. nasılsınız?? bizi bu gün yemeğe çıkardı babamız.. sonrada pazara çıktık markete gittik.. babişi gönderdip kuaföre gittik sonra kızımla.. bi güzel saçımı kestirdim bıyık kaş hallettik vallah çok şükür.. geçen günde ağda yapmıştım kaymak gibi pambık gibi olduk kızımlasizler ne yaptınız??
kızlar selam hepinize nasılsınız biz bugün kızımın yatağını aldık şükür bnm çok hoşuma gitti sizde beğenirsiniz umarım
park yatagıda bebek arabanıza cok begendımm benım gıbı kırmızı olmus onlarda..ortak renk daha ıı cnm 2 ye hazırlıkarabamızda bu hanımlar kanz dan aldım katlanışı falan çok pratik kullanımı çok rahat baya fonksiyonları var yanında oto koltuğuyla birlikte aldım indirimdeydi 400 lira nasıl sizce
cnm ya bende oleyımm hem burası sıcakta olmuo serın ama gobekten rahat yatamıyorumselam kızlarrrr biz geldikk bizde dün gece uyuyamadık bir sağa bir sola sabahı zor ettik valla(
kocısımm evde kızım bugun ondan gec gırdım :)) gec uyanmısızz derken kahvaltı temızlık camasırkızzzzzzzzzzzz nerdesın sen sabah sabah senı görurdum ılk sımdı kımsecıkler yok dedım noliyyyyyyyy
kendını yorma tek tek yap kızzz elıffff napıoooooooooo bugun
cok gusel cnm ısmı..hgnizzz canımm yormayın kendinizi bak elif tekmeler fazla yorarsan kendini :)))) iiizzz kızımızın ismine karar verdik eşimle yağmur olucakk :))
normal cnm bendede oluo(
oh mıs gıbı olmuısunuzzz sıhatler olsun cnm
park yatagıda bebek arabanıza cok begendımm benım gıbı kırmızı olmus onlarda..ortak renk daha ıı cnm 2 ye hazırlık
cnm ya bende oleyımm hem burası sıcakta olmuo serın ama gobekten rahat yatamıyorum(
kocısımm evde kızım bugun ondan gec gırdım :)) gec uyanmısızz derken kahvaltı temızlık camasır(( aksamada bı sepet utu varr.. ayaklarım oldu davull elıfımm acıktı yınee doyurucamm sımdı onu sız napıosunuzz :)
cok gusel cnm ısmı..umarım degısmezz... tekmelıoo sıpamm zaten hıc durdugu yok
keyifler iyi canım cemre uyuyor şimdi tekmelemiyorrrgünaydın kızlar ve onların güzel kuzucuklarıkeyifler nasıl bakalım herkes yatışta tabiii bense iştee zamanı gelsede izne ayrılsam artık yaaa... iyice zor gelmeye başladı ((
herkese merhabalarrr,,, off gece 1,30 da anca yattım, sabahta 7.30 da kalktım işteyım, püfff canm sıkıldı uykum var, gece gelmıyoo gundüz gelıyoo uyuyayımmı sımdı ofiste :))))
ctesi işmi olur ya,, ayy bugun nekadr negatıfım püff
bende o fıyatlarda bulurum ankarada . sımdılık gecelıge pijamaya bakmıorm. hıc sevmem öle uzun gecelk dgıymeyı hast ıcın dandırık alırım ama pıjamayı guzel alıcam ama onada fazla vermem belkı gıyemem bedenı olmaz dogurdukdan sonra o yuzden fazla para vermeye gerek yok öle 100 felan mantıksız
:)))) benm kız 2 gun terstı bugun yıne farklı yerde atıyo anlamıorm dönme dolap gıbı dönüo sureklı :)) karnm kucukmu gelıo dıe korkuorm yaaaEki Görüntüle 459585
hgnizzz canımm yormayın kendinizi bak elif tekmeler fazla yorarsan kendini :)))) iiizzz kızımızın ismine karar verdik eşimle yağmur olucakk :))
günaydın kızlar,
bugün nedense elim ayağım kalkmıyor. çarpıntım var( gece de doğru düzgün uyuyamadım yine ya....
Neden vazgeçtin bende esila koyucam kızıma
kızlarr ya bu gecelikler ne kadar pahalı....ben gecelik istiyorum takım sabahlıkla beraber yani. 100 küsür diyor her yerkıyamıyorum valla o kadar vermeye
bir de aksilikler üst üste geldi bu aralar baya sıkıştık. offf bilemdim ki
normal cnm bendede oluo(
oh mıs gıbı olmuısunuzzz sıhatler olsun cnm
park yatagıda bebek arabanıza cok begendımm benım gıbı kırmızı olmus onlarda..ortak renk daha ıı cnm 2 ye hazırlık
cnm ya bende oleyımm hem burası sıcakta olmuo serın ama gobekten rahat yatamıyorum(
kocısımm evde kızım bugun ondan gec gırdım :)) gec uyanmısızz derken kahvaltı temızlık camasır(( aksamada bı sepet utu varr.. ayaklarım oldu davull elıfımm acıktı yınee doyurucamm sımdı onu sız napıosunuzz :)
cok gusel cnm ısmı..umarım degısmezz... tekmelıoo sıpamm zaten hıc durdugu yok
herkes de aynı dert canım bi bende yok heralde...biz ana kız uykucuyuzselam kızlarrrr biz geldikk bizde dün gece uyuyamadık bir sağa bir sola sabahı zor ettik valla(
selam ayyy çok yedim gene uffffffffffff yiyip yiyip ipşman ol sinir oldum kendime
maşallah canım ne güzel fit gebesin nazar değmesin kaç kilo aldın sen böle
tebrikler cnm bizim kızımızın ismide yağmur ela olacak nasipse bende anlamını çok beğeniyorum
ah cnm yaaa bendede çarpıntı çok oluyo sıcaklardan sanırım dikkat et kendine
esila ismini çok beğeniyorum cnm aslında ama baştan beri yağmur deyince öle karar verdik eşimle yoksa esilada çok güzel anlamıda çok güzeldi yanlış hatırlamıyosam
baya pahalıymış cnm yaaa verilmez o kadar para ben normal yazlık üfül üfül alt üst takım aldım bide uzun kollu takım aldım ama sabahlıksız ikiside ... yalnız çok rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?