2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bız geldık elıfımleee temızlık yaptık cok yrulduk bıcımızı yaptık sımdı dınlenıyoruzz.:))sız nasılsınızz
bakıyım dun gece neler kaynatılmıss..

kızzzzzzzzzzzz nerdesın sen sabah sabah senı görurdum ılk sımdı kımsecıkler yok dedım noliyyyyyyyy
kendını yorma tek tek yap kızzz elıffff napıoooooooooo bugun

veremeyeceğim zaten o kadar dükkanlara girdiğimde beni gören tabii direkt lohusa geceliklerini çıkarıyor. dediğin gibi normal penye takımlara bakacağım.gerekirse sabahlığı ayrı geceliği ayrı alıp takım yapacağım

bız geldık elıfımleee temızlık yaptık cok yrulduk bıcımızı yaptık sımdı dınlenıyoruzz.:))sız nasılsınızz
bakıyım dun gece neler kaynatılmıss..

hgnizzz canımm yormayın kendinizi bak elif tekmeler fazla yorarsan kendini :)))) iiizzz kızımızın ismine karar verdik eşimle yağmur olucakk :))

Evet loğusa gecelikler çok pahalı değerleri o kadr değil bence
ben bir iç çamaşır mağazasında 25 e buldum ekru renk şık bişey bir de
normal pijama aldım pembe üstü altı siyahlı punatiyeli v yaka o da 20 li bişeydi

bende o fıyatlarda bulurum ankarada . sımdılık gecelıge pijamaya bakmıorm. hıc sevmem öle uzun gecelk dgıymeyı hast ıcın dandırık alırım ama pıjamayı guzel alıcam ama onada fazla vermem belkı gıyemem bedenı olmaz dogurdukdan sonra o yuzden fazla para vermeye gerek yok öle 100 felan mantıksız

evet canım brazdan yemek yicez :)) ozaman uzatıcam ayaklarımı dinlenicem kasıklarıma ağrı girdi sanki adet ağrısı gibi normalmi acaba ?:44:
normal cnm bendede oluo (
oh mıs gıbı olmuısunuzzz sıhatler olsun cnm
kızlar selam hepinize nasılsınız biz bugün kızımın yatağını aldık şükür bnm çok hoşuma gitti sizde beğenirsiniz umarım

arabamızda bu hanımlar kanz dan aldım katlanışı falan çok pratik kullanımı çok rahat baya fonksiyonları var yanında oto koltuğuyla birlikte aldım indirimdeydi 400 lira nasıl sizce
park yatagıda bebek arabanıza cok begendımm benım gıbı kırmızı olmus onlarda..ortak renk daha ıı cnm 2 ye hazırlık
selam kızlarrrr biz geldikk bizde dün gece uyuyamadık bir sağa bir sola sabahı zor ettik valla (
cnm ya bende oleyımm hem burası sıcakta olmuo serın ama gobekten rahat yatamıyorum (
kızzzzzzzzzzzz nerdesın sen sabah sabah senı görurdum ılk sımdı kımsecıkler yok dedım noliyyyyyyyy
kendını yorma tek tek yap kızzz elıffff napıoooooooooo bugun
kocısımm evde kızım bugun ondan gec gırdım :)) gec uyanmısızz derken kahvaltı temızlık camasır (( aksamada bı sepet utu varr.. ayaklarım oldu davullelıfımm acıktı yınee doyurucamm sımdı onusız napıosunuzz :)
hgnizzz canımm yormayın kendinizi bak elif tekmeler fazla yorarsan kendini :)))) iiizzz kızımızın ismine karar verdik eşimle yağmur olucakk :))
cok gusel cnm ısmı..umarım degısmezz... tekmelıoo sıpamm zaten hıc durdugu yok

Bence de 100 çpok abartı herhangi bir iç çamaşırcıda ne gecelikelr pijamalar var önden düğmel,i ya da v yaka olursa logusa geceliği olur zaten

hatta loğusa geceliği olarak içinden göğüs çıkanlardan EMZİRME YERİ OLANLARDAN YANİ ONDAN bile bulursun kızılaydan 20 -30 TL YE

Son düzenleme:

tşk ederm canım bu sefer kesin kararımızz yağmurun anlamıda güzel ve kesin yağmur bereket demekmiş :)) anlamı güzel olsun istiyorum aynen burasıda çook sıcak brazdan duşa giricem bende rahatlamak içinn

günaydın kızlar ve onların güzel kuzucukları keyifler nasıl bakalım herkes yatışta tabiii bense işteezamanı gelsede izne ayrılsam artık yaaa... iyice zor gelmeye başladı((
keyifler iyi canım cemre uyuyor şimdi tekmelemiyorrr
allah kolaylık versin canım iyi dayanıyorsun valla...
bana evde olduğum halde bazen afakanlar basıyor

negatif olmak yok emir kızar bak sonra ona pozitif enerjiler yolla annesi...

canım zaten pijama takımının bedenini hamile haline göre değil doğum yapmış halini düşünerek al.doğumdan önce gecelik giyersin.sürekli alttan kontrol edicekleri için gecelik rahat olur.doğumdan sonrada pijama takımını giyersin.hem kendini sıcak tutman gerekiyor.doğum yapınca insan çok üşüyormuş.zaten bizim doğumlar eylüle geliyor.eylüldede hava nasıl olur allah bilir.

:)))) benm kız 2 gun terstı bugun yıne farklı yerde atıyo anlamıorm dönme dolap gıbı dönüo sureklı :)) karnm kucukmu gelıo dıe korkuorm yaaaEki Görüntüle 459585

maşallah canım ne güzel fit gebesin nazar değmesin kaç kilo aldın sen böle

tebrikler cnm bizim kızımızın ismide yağmur ela olacak nasipse bende anlamını çok beğeniyorum

günaydın kızlar,

bugün nedense elim ayağım kalkmıyor. çarpıntım var ( gece de doğru düzgün uyuyamadım yine ya....

ah cnm yaaa bendede çarpıntı çok oluyo sıcaklardan sanırım dikkat et kendine

Neden vazgeçtin bende esila koyucam kızıma

esila ismini çok beğeniyorum cnm aslında ama baştan beri yağmur deyince öle karar verdik eşimle yoksa esilada çok güzel anlamıda çok güzeldi yanlış hatırlamıyosam

baya pahalıymış cnm yaaa verilmez o kadar para ben normal yazlık üfül üfül alt üst takım aldım bide uzun kollu takım aldım ama sabahlıksız ikiside ... yalnız çok rahatlar

bende dıom gec kalmazdııı ütümü one ben kocişe yaptırıorm Allah razı olsun :))
bende makınayı calıstırdım ev topladım aksama genc mısafırlerım var kek yaptım da kurabıye ne yapsammmmmm tarıffff istiormmm şöle guxell olsun amaaa elıfe afıyet olsun bende esilaya üzüm yedırıormmm :))))))))))

suksukum sağolasın yatağımızıda arabamızıda beğenmissin ama arabamız hatalı çıktı geri iade edecem başka alacam yalnız renk kırmızı olacak yine bilerek pembe almadım dediğin gibi 2. ye hazırlık

selam kızlarrrr biz geldikk bizde dün gece uyuyamadık bir sağa bir sola sabahı zor ettik valla (
herkes de aynı dert canım bi bende yok heralde...biz ana kız uykucuyuz

selam ayyy çok yedim gene uffffffffffff yiyip yiyip ipşman ol sinir oldum kendime

selam canım akşama az yer telafi edersin annesi üzme kendini...bende yyasak olmasına rağmen patates kızartması yedim azcık şekerim varda ama pişman değilim valla oh özlemişim

bugun ıtıbarıyle 7 bucuk kılo aldımmmmmmmmmmm 50 idim 57.5 oldumm :)))
esila aslında akşam uzerı demek gectıgı ayette sabah aksam rabbının ısmını an demek :)) ama ben evlenmedn evlendıkden sonra ruyalarımda kızımn oldugunu hatta sarışın bomba :)) görüordum ısmıde esila dıordum ..eşim de begendı koyduk zaten kız esila erkek olursa malik koyucaktık kısmett böle :)))))))))

bu arada kpss ye girecek arkadaşlara kocaman başarılar diliyorum allah yardımcınız olsun güzel anneler...

bu sıralar herkes uykudan şikayetçi yaaa bende hiç uyuyamıyorum geceleri dön öteye dön beriye bi türlü uykuya dalamıyorum sabah erkenden uyanıyorum ama yatıyorum yine öle böle dalabilirsem dalıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…