bugun ıtıbarıyle 7 bucuk kılo aldımmmmmmmmmmm 50 idim 57.5 oldumm :)))
esila aslında akşam uzerı demek gectıgı ayette sabah aksam rabbının ısmını an demek :)) ama ben evlenmedn evlendıkden sonra ruyalarımda kızımn oldugunu hatta sarışın bomba :)) görüordum ısmıde esila dıordum ..eşim de begendı koyduk zaten kız esila erkek olursa malik koyucaktık kısmett böle :)))))))))
selin maşallah sana kuzum hamile halinle bile manken gibisin valla
çok güzel bence cnm güle güle kullansın ismini bıdığın
bu arada kpss ye girecek arkadaşlara kocaman başarılar diliyorum allah yardımcınız olsun güzel anneler...
bu sıralar herkes uykudan şikayetçi yaaa bende hiç uyuyamıyorum geceleri dön öteye dön beriye bi türlü uykuya dalamıyorum sabah erkenden uyanıyorum ama yatıyorum yine öle böle dalabilirsem dalıyorum işte
tşkler teyzesiiii yağmurda guzelll ısımmmmmmm hap masumluk gelıo yagmur dıyınce aklıma :)))
suksukum sağolasın yatağımızıda arabamızıda beğenmissin ama arabamız hatalı çıktıgeri iade edecem başka alacam yalnız renk kırmızı olacak yine bilerek pembe almadım dediğin gibi 2. ye hazırlık
ohh ya be şanslısınıuz biz herşey 1 pembe 1 de mavi aldık yatak iki tane ana kucağı 2 tane battık valla. bundan sonra çocuğum olursa (düşünmüyorum ama) erkekde olsa kızda olsa herşeyi var
kpssye giren bayanlarrr inşallah sınavlar on numara geçer bebişlerinizin şansınaaaBugünün açılışı benden hanımlar..
Günaydın..... 5 de uyandım.. Sınav için hazırlanıp çıkacam birazdan. Ankarada olunca arabada olmayınca otobüsle gitmek için erken çıkmak gerek...
Gece hiç uyuyamadım ayaklarım da resmen bildiğiniz davul tokmağı yok o derece yaneAllah yardımcım olsun artık..
Sınava girecek emek veren herkese başarılar..Hamişlerin duası kabul olur dua edin kızlar
Sınavdan sonra gelebilirsem gelirim artıkın hayırlı günler herkese
benim çatlaklar yanlarda 4er tane tam göbeğimin altında 2 tane şeffaf eşime bugün bak şuraya diyorum belli olmuyo ki yok çatlak diyo ama aynadan bakınca resmen parlıyo iki tane ammaaann nasılsa göbüşümü eşimden başkası görmüyo oda şikayetçi değil sağolsun çatlayalım artık ne yapalımaynen yapıyla alakalı canım benim annemde de var ben daha çatlamadım hiçbiryerimde çatlak yok.dün gece geçmiş yaptım da herkes çaatır çatır çatlamaya başamışda haberimiz yokmuş...ben de korktum valla kesin çatlıcam bende diye
günaydın canım allah zihin açıklığı versin kolaylık versin inşallah güzel bi puan alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun....
günaydın canım 2 gün önce bende halsizlikten ölüyordum resmen ya ...niye uyuyamadın ki acaba senin yükün bi de bizden fazla biz bi tane taşıyoruz sen iki tane ondan olabilirmi acaba...birde beslenmene dikkat et senin ki ikiz olunca seni iyiden iyiye sömürüyorlardır valla acaba vucüdun dirençsiz mi kaldı :26:
canım ben geçen gün vipdükkandan aldım bi gecelik bi sabahlık 75tlye toplamda...kızlarr ya bu gecelikler ne kadar pahalı....ben gecelik istiyorum takım sabahlıkla beraber yani. 100 küsür diyor her yerkıyamıyorum valla o kadar vermeye
bir de aksilikler üst üste geldi bu aralar baya sıkıştık. offf bilemdim ki
maşallah maşallah maşallah tü tü tüüüü:)))) benm kız 2 gun terstı bugun yıne farklı yerde atıyo anlamıorm dönme dolap gıbı dönüo sureklı :)) karnm kucukmu gelıo dıe korkuorm yaaaEki Görüntüle 459585
bende kocişe kahvaltıda kızartma yaptım tabi bizde yedik oğluşumla hehe yarasın bizeeeherkes de aynı dert canım bi bende yok heralde...biz ana kız uykucuyuz
selam canım akşama az yer telafi edersin annesi üzme kendini...bende yyasak olmasına rağmen patates kızartması yedim azcık şekerim varda ama pişman değilim valla oh özlemişim
nasip canım hehe belki üçüncü olurohh ya be şanslısınıuz biz herşey 1 pembe 1 de mavi aldık yatak iki tane ana kucağı 2 tane battık valla. bundan sonra çocuğum olursa (düşünmüyorum ama) erkekde olsa kızda olsa herşeyi var
selam kızlarrrr biz geldikk bizde dün gece uyuyamadık bir sağa bir sola sabahı zor ettik valla(
hepimiz aynıyız artık bende uyuyamıyorum yaaa bide sıcakk
selamlar biz geldik misafirim vardı yeni gitti size bakayım dedim neler kaynatıyosunuz bakim
hoşgeldin caım. topik bugün çok sessiz. Hafta sonu olunca herkes gezmeye gitti heralde
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alı...yorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?