2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok güzel bence cnm güle güle kullansın ismini bıdığın

selin maşallah sana kuzum hamile halinle bile manken gibisin valla

tşk tatlım kociş bana ebru şallıyla mı yarışıon dıoo :))))) ıyı bak dıom ben daha guzelım hem hamişken hem deilken fitim dıom kızıooo :))) sen kızına bak oturrrda yeeee hepsını dıoo bende yıyorrmmm hatta fazlasıyla ama bünye meselesi almıoo kılo

alıştırma yapıo bünyeeee akıllı :) uykusuzluga

ohh ya be şanslısınıuz biz herşey 1 pembe 1 de mavi aldık yatak iki tane ana kucağı 2 tane battık valla. bundan sonra çocuğum olursa (düşünmüyorum ama) erkekde olsa kızda olsa herşeyi var

ohh ya be şanslısınıuz biz herşey 1 pembe 1 de mavi aldık yatak iki tane ana kucağı 2 tane battık valla. bundan sonra çocuğum olursa (düşünmüyorum ama) erkekde olsa kızda olsa herşeyi var

canım senin zorluğun 1 yıl sonra senden rahatı yok bak ben 6 yıl ara koydum tam rahat edicem dedim Allahtan plansız geldi ama çok sevindik ilk oğlumun her şeyini dağıtmıştım daha doğurmam diye arabalar yataklar kıyafetin haddi hesabı yok şimdi herşey sıfırdan alınacak kısmet işte

kpssye giren bayanlarrr inşallah sınavlar on numara geçer bebişlerinizin şansınaaa
benim çatlaklar yanlarda 4er tane tam göbeğimin altında 2 tane şeffaf eşime bugün bak şuraya diyorum belli olmuyo ki yok çatlak diyo ama aynadan bakınca resmen parlıyo iki tane ammaaann nasılsa göbüşümü eşimden başkası görmüyo oda şikayetçi değil sağolsun çatlayalım artık ne yapalım
canım ben geçen gün vipdükkandan aldım bi gecelik bi sabahlık 75tlye toplamda...
:)))) benm kız 2 gun terstı bugun yıne farklı yerde atıyo anlamıorm dönme dolap gıbı dönüo sureklı :)) karnm kucukmu gelıo dıe korkuorm yaaaEki Görüntüle 459585
maşallah maşallah maşallah tü tü tüüüü
bende kocişe kahvaltıda kızartma yaptım tabi bizde yedik oğluşumla hehe yarasın bizeee
nasip canım hehe belki üçüncü olur ama dediğin gibi herşeyi olacak ohhh...

beşik çook güzel canım güle güle kullanın hatta cibinliğee bitttiiimm...
ben üç tekerli arabaları pek sevemedim nedense ama inşallah kullanışlıdır canım..
bizde arabayı fln kırmızı alacağız 2.de kullansın diyee

kızlar ayaklarım ve ellerim öyle şitiki 37numara ayakkabı giyerken şimdi 39 oluyor. Dün gittim mecbur 39 numara ayakkabı aldım. doğumdan sonra ne yapacaksam onu

hepimiz aynıyız artık bende uyuyamıyorum yaaa bide sıcakk

aynen canım ya benim karnım öyle büyüdüki sağa yatsam sağ yanım, sola yatsam sol yanım ağrıyor sırt üstü nefes almakta zorlanıyorum sabaha kadar evin içinde dolanıp duruyorum. sizin göbüşlerinizin fotosunu gördümde benimkinin yanında yavru gibi kalıyor. Geçen hastaneye gittiğim kadının biri sordu ikiz gebelik dimi diye ozaman iyice idrak ettimki kocaman olmuşum

Kızlaarr biri KPSS banada zor geldi desin nolurr.O kadar emek verdim gidip kazık kazık uçtan köşeden soru sormuşlar hele türkçe yedi bitirdi beni

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alı...yorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari)

ay süpermiş yaa sesli güldüm valla böyle dşünmesinlerrr

kızlar son iki gündür bebeğin haraket yeri değişti bir aşağıda bir yukarıda oynuyor acaba dönmüş olaabilirmi? pazartesi günü randevum var inş dönmüştrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…