maşallah oğluşunaa benim oğlanda bazen öyle karnımı yamultup yamultup duruyooo
ayy Tuğra çook güzel bi isim çok hoşuma gitti maşallah maşallah
canım sen de aç klümayı da karşısına geçmeselam kızlar sıcaklardan bahsetmişsiniz kaçdım adanadan mersine geldik düne kadar iyidi ama dünden beri oturduğun yerde bluzun suya girip çıkmıs gibi oluyor dayanamıyorum artık sıcaklara ne yapıcam bilmiyorumm klima da yok burda hos olsada klima hasta eder die oturmuyorum karsısındaa sıcakkkkkkkkkkkkkkkk
canım benim adım da Serap memnun oldum. mirage de ingilizcesi zateeama çok ii fikir ben de nickleri pek sefmiyorumm
ankara da nerde oturacağın belli Güll??
ewt cnm yaa ıste onu anlatamıyoruzz bazı kısılere.... ıster ıstemezz kızdırıolar ınsanı .. of yeter artık dıyesım gelıo ...anlamıolar ıstee napcaksınn..
yarın doktor kontrolümüz var açlık ve tokluk şekerinede bakılacak bebişimi görcem özlemişim kızımı
yarın doktor kontrolümüz var açlık ve tokluk şekerinede bakılacak bebişimi görcem özlemişim kızımı
aman ben hiç birşey yapamıyorum bişey yapmaya kalksam yoruluyorum. şu son bir kaç ayda temilikçiye ödediğim paranın haddi hesabı yok. bi de doğru düzgün temizlemiyorlar sinir oluyorumKayın validem burda ama onunda nasılsın diye sorduğu yok. Bi yemek yapıyorum o bile yoruyor beni. Erken doğum olabilir diye zorlamakta istemiyorum kendimi. Dün oturdum ağladım kimim kimsem yok Ankara' da diye. Annemler ablamlar burda olsa böyle mi olurdu
Aybüke maşallah oğluna canım
sen toplamda kaç kilo aldın?doğum için gün verdi mi?
Alt komşum çarş. günü doğum yapacak kızlaarrr
[B .!.:Canım nerde oturacağım belli değil
eşim ağustosta ev bakacak
Birlik mah. iyi hem de hesaplıymış diyolar
sanırım oralarda bi yerler olacak[/B]
aman ben hiç birşey yapamıyorum bişey yapmaya kalksam yoruluyorum. şu son bir kaç ayda temilikçiye ödediğim paranın haddi hesabı yok. bi de doğru düzgün temizlemiyorlar sinir oluyorumKayın validem burda ama onunda nasılsın diye sorduğu yok. Bi yemek yapıyorum o bile yoruyor beni. Erken doğum olabilir diye zorlamakta istemiyorum kendimi. Dün oturdum ağladım kimim kimsem yok Ankara' da diye. Annemler ablamlar burda olsa böyle mi olurdu
kızlar bebiş şekerlerini yaptırdım buzdolabına koydum herşeyimiz hazır çok şükür birtek prensimi bekliyruz oda sağlıka ve zamannda gelsin lohusa tacı bardaklarımız gerçi meyve suyu vericem hepsi hazır bi ara resimlerini çekip sizlerle paylaşırım bu arada hastane çantasını hazırlayayımmı yokda erkenmi daha karar veremedim
özel bardak mı ldın canım? merak ettim şimdi nasıl bişey
ewt cnmm aynı kısı ama arada kg farkı var..
Eki Görüntüle 459886 Eki Görüntüle 459887
ılk fotoda 55 kgyumm ..dıgerıde evlendıkten sonra tatıle gıtmıstık ordan bı foto ozamanda 65 kgdumm 67hamıle kaldım sımdı 77 yımm normal deılmı yanı okadar şişmiş olmam
ayy maşallah tontiş olmuş annesiiii...selam herkeze nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkez ve bebişler iyidir cuma günü dr kontrolumuze gittik drum acil bküye gitmiş ve cumarteside tatile çıkacaüındanorda yoktu paslaştığı bi doktor var ona randevuyu aldık mecburen muane oldum paşam 1 874 grm olmuş koca kafalı paşam 32+3 günlük ilerdeymiş buray kadar herşey normal şkerim yüksek çıkmıştı 11 hazirandan beri diyetteyim sadce 200 gr aldım kadın 200 deinsulin alırsın dedi iyice sinir oldum neyse dahiliciye gittim dedim böyle böyle doğumda geçicek olan şeker bu ne güzel kilo da almamışsın 100 lük yaplım açlık 2 saat sonra tokluk dedim yaptırmazsam nolur fazla abartmadan yesem diyete devam etsem arad kaçmaklar olucak tabikide hiçbişi olmaz dedi bende tekrardan şeker yüklmesi yaptırmadm 195 ti değerim kadn doğumcu korkuttu beni insulin verilmesi lazım öyle olsa drum kilo alımıma kızardı hiçbişi dememeişti şekerd tatlıdan hamur işinden uzar dur dedi dah,liyecide öyle dedi meğer pimpirikli bi drmuş snra kendi doktoruma cepten ardım deim böyle böyle dah,liyeci sana ne dedi yaptırmasan bişi olmaz dikkat et yediklerine abartma dedi tmam o zaman yaptırma cnm dedi bizden bukadar sinir oldum ama bebişimi gördüm onun iyi olması beni mutlu etti
aman aman canım en çok senin dikkat etmen lazım birde tentationun tabiki..aman ben hiç birşey yapamıyorum bişey yapmaya kalksam yoruluyorum. şu son bir kaç ayda temilikçiye ödediğim paranın haddi hesabı yok. bi de doğru düzgün temizlemiyorlar sinir oluyorumKayın validem burda ama onunda nasılsın diye sorduğu yok. Bi yemek yapıyorum o bile yoruyor beni. Erken doğum olabilir diye zorlamakta istemiyorum kendimi. Dün oturdum ağladım kimim kimsem yok Ankara' da diye. Annemler ablamlar burda olsa böyle mi olurdu
resim istiyoruuuzzz...kızlar bebiş şekerlerini yaptırdım buzdolabına koydum herşeyimiz hazır çok şükür birtek prensimi bekliyruz oda sağlıka ve zamannda gelsin lohusa tacı bardaklarımız gerçi meyve suyu vericem hepsi hazır bi ara resimlerini çekip sizlerle paylaşırım bu arada hastane çantasını hazırlayayımmı yokda erkenmi daha karar veremedim
bende başlarda hiiç yemek yapamadım annem yarım saat mesafede ama kimse gelsin istemedişim gerçi sağolsunlar geldiler biz oraya gittik bi şekilde atlattık ama kimsellere demedim yani muhtaçmış gibi gözükmemek için eşimle bi şekilde üstesinden geldik.. adam artık bıkmıştı makarna yemekten ama bişey demedi sağolsun..ben de yalnızım. bazen oturup ağlıyorum annemler burada olsaydı yanımda birileri olsaydı diyeşimdi de oturaa kalka yapıyorum temizliğimi. mutfağı toplayı geliyorum. oturuyorum. dinlenince yatak odası falan. bir pazarım var zaten....eşimin tarafı var. bir kere bile nasılsın diye sormadılar.ilk zamanlar kusmalarımdan gözümü açamadım.ilk 4 ay hiçbişey yiyip içemedim.mutfağa giremedim.mecburen giriyordum iyi kötü bişeyler yapıyordum. makarna vb.... zaten yiyemiyordum. inanaır mısınız tenceremde yemeğim küflendi. o derece mutfağa giremiyordum neyse geçti gitti hepdi. çok şükür sağlıklıyız iyiyiz....
bizimde salı günü kontrolümüz teyzesiii..yarın doktor kontrolümüz var açlık ve tokluk şekerinede bakılacak bebişimi görcem özlemişim kızımı
benimde ilk hedefim 70 sonrada artık zamanla 65e düşmeyi düşünüyorum hehekızlar ya biz hatunlar evlendikten sonra niye evrim geçiriyoruz ki acaba
bende evlendim 53 kiloydum 1.yıl sonra 70 oldum
sonra 64 le hamile kaldım azcık verdim hamile kalmadan şimdi yine 70 im...
doğumdan sonra hedefim ilk önce 60 sonra 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?