geçmiş olsun canım acaba gün içinde çok mu ayakta durup yoruluyorsunuz ev işi falan ....gunaydın kızlar dungeece haber geldımı dıe merk ederken bende bugunn kasık agrısıyla uyandımm ... zor ayakta yuruyorumm.. dahada artarsa dr gıdıcem neoluoo bole acaba yalancı sancı dedıklerı bole bıseymı
geçmiş olsun canım acaba gün içinde çok mu ayakta durup yoruluyorsunuz ev işi falan ....
ben genelde sabahtan akşama kadar yatıyorum valla...inş.geçer canım:26:
elif kızımız kocaman olmuş maşallaaahhhhh
aynen canım yaa bende ne olursa olsun sütümü etkilemeyecek şekilde zayıflayacağım boyum kilomu göstermiyo ama psikolojim bozulur böyle kalırsam. geçen gün 50 gün önce doğum yapan bi arkadaşa gitti normal doğum yaptı 15kg almış sadece 7kgsi gitmiş ama çok yiyo hamurişi fln iyi götürüyo yaniHepimiz şişikizzzzzz şekerim
doğumda gidecek merak etme sen birazda emzirirken gider, zaten kilolu değilsin
onu düşünecek benim vallahi...
gerçi doğumdan sonra Allahım nasip ederse hemen kilo ile ilgili tedaviye başlayacağım inşallah amacıma ulaşırım, hep beraber ulaşırızzzz
evet evet ''eylül anneleri birlikte zayıflıyor'' süper olur yaa hem birbirimizi motive ederizzKesinliklee açalımmmm "Eylül anneleri birlikte zayıflıyor" diyeben de doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan bile düşmeyi istiyorummm. birbirimize destek oluruz. ben topiğimizi ve güzel annelerini çoook seviyorumm çünküüü
canım benim dün yorulduysan o yüzdendir uzan dinlen canım bugünü kendine tatil ilaan etttgunaydın kızlar dungeece haber geldımı dıe merk ederken bende bugunn kasık agrısıyla uyandımm ... zor ayakta yuruyorumm.. dahada artarsa dr gıdıcem neoluoo bole acaba yalancı sancı dedıklerı bole bıseymı
suksuk bu resimdeki kadın avatarına hiç benzemiyor canımikisi aynı kişimi gerçekten....
benim göbek de sana yakın sayılır selin gibi hiç kimse olmaz top yutmuş sanki
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.... nasılsınız bakalım... bnm de vücümda ağrılar var ama ben kaşındım dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım... yapmıyım diorum ama kim yapıcak .. eşimin yardımıda bi yere kadar ... annemde anca kendi evinin işini yetiştirebilio... bide biraz ağrım var iş yaptım desem çvremdeki çok bilmişler ay biz ne işler yapardık çamaşır elde bulaşık elde... her iş bize bakardı bizimki can değilmiydi diolar.. zihniyete bak ya sen öle çektin die bende mi çekeyim .. sabır allahım sabır
ohhhh miss gibi kahvaltımızıı yaptıkkk geldikkkyarasın oğluşumuzaaa
kızlarrr bu topiğin annelerine yorulmayı yasaklıyorummmbenim gibi relaks olun parça parça yapıyorum kendimi yormadan. gelen gidenim de olmadığı için kolay kolay kirlenmiyor evimm
amaannn canım üzme kendini yaaa. eskiden yenen yiyeceklerle şimdiki arasında dağlaaarrr kadar fark var onlar bile etkiliyoo yaaa.. işte bazı insanlar çook cahil yaa.. benimm babaannem var 65 yaşında yazık kadın her aradığında aman kızım dikkat et der durur yorma kendini der hep. boşverrr canım sen dikkat et kendinegünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.... nasılsınız bakalım... bnm de vücümda ağrılar var ama ben kaşındım dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım... yapmıyım diorum ama kim yapıcak .. eşimin yardımıda bi yere kadar ... annemde anca kendi evinin işini yetiştirebilio... bide biraz ağrım var iş yaptım desem çvremdeki çok bilmişler ay biz ne işler yapardık çamaşır elde bulaşık elde... her iş bize bakardı bizimki can değilmiydi diolar.. zihniyete bak ya sen öle çektin die bende mi çekeyim .. sabır allahım sabır
bence ideal kiloon 65 çook yakışmış o kadarcık kilooo ve yüzün maşallaaahhhh çook güzelewt cnmm aynı kısı ama arada kg farkı var..
Eki Görüntüle 459886 Eki Görüntüle 459887
ılk fotoda 55 kgyumm ..dıgerıde evlendıkten sonra tatıle gıtmıstık ordan bı foto ozamanda 65 kgdumm 67hamıle kaldım sımdı 77 yımm normal deılmı yanı okadar şişmiş olmam
amaan canım dedim yaa cahil insan çoook. artık devir değiştii hehebenımde ole cnm dun cok ıs yaptımm heryerım agrıo bugun bısey ellmıycemm .. erken dogum olucak dıe korkuyorum allahh korusunn.. mıllet cok bılıo ozaman olemıss sımdı bole napalım bızdeemı elde yıkayalım yanı
Heralde yaniiievet ya eylül anneleri olaraktan kopmak yok doğumdan sonra beraber ollaım yine suksuk sen yine açarsın bi topik taam mı
gunaydın kızlar dungeece haber geldımı dıe merk ederken bende bugunn kasık agrısıyla uyandımm ... zor ayakta yuruyorumm.. dahada artarsa dr gıdıcem neoluoo bole acaba yalancı sancı dedıklerı bole bıseymı
amaannn canım üzme kendini yaaa. eskiden yenen yiyeceklerle şimdiki arasında dağlaaarrr kadar fark var onlar bile etkiliyoo yaaa.. işte bazı insanlar çook cahil yaa.. benimm babaannem var 65 yaşında yazık kadın her aradığında aman kızım dikkat et der durur yorma kendini der hep. boşverrr canım sen dikkat et kendine
bence ideal kiloon 65 çook yakışmış o kadarcık kilooo ve yüzün maşallaaahhhh çook güzel
amaan canım dedim yaa cahil insan çoook. artık devir değiştii hehe
bende ekliyim miii eski halimiii inceciktim ahhh ahhhh....
yok canııım şişmeyeceğiiizzz.. aksinee hamiş kalmadan önceki kilolarımızdan bileee aşağıya ineceğizzevlenmeden oncee yemek yemesemm hemen kg verırdımm evlenıncede dıyetı cok deenedım olmadıı .. bıde hıc tanımadıgım yere geldım evlenıncee bıyerede cıkamadım yanlız baasımaa yedım yedım oturdumm .. bırazda belkı psıkolojık yanlızlıktan... dogumdan sonraa ııce sısmemm umarımeskı resımlere bakıyorumdaa ahh ahhhh ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?