bugun yagmurlu bı gunnn zonguldktaa...dunkı sıcaktan sonra ıı geldı serınlıkkonusmuosunuzz canı sıkıldı elıfımınn teyzelerı
bız herhalımızle guselızz cnmmm bı doguralımdaa bakk nasıl zayıflıycazzz eskı halımıze donucezz esımın akrabaları faceden resımlerıme cok şişmısın yazıolarr hamıleyım herhalde ınsanı nasılda etkılıolar uyuzlar
ewt cnmm bende cok merak ettım hala hber yok .. terleme bendede cok artıyaaa hep dus alıyorum gecmıoo gecmıoo sadce benmı boleyım dıodum demekkı sendede varmıss eskıden bole terlemıodumm offfHeralde yaniii
doğum yaptıktan sonra hadi bay bayyy demek var mı
asıl o zaman daha çok bilgilenicez birbiirmizden daha çok yardımlaşacaz
seninki emdimi,benimki memeyi almadı,hangi bez,hangi pişik kremi vs
asıl o zaman daha yeni ark.lar katılır aramıza
Canım dün gece hiiiç uyuyamadım ben de uyku tavşan uykusu resmen
ev esiyor püüfür püfür ama
ben soğuk soğuk terliyorum,bi gram uyku girmedi gözüme bugün uyuyacam bütün gün
sen de dikkat et,gece bana da oldu kasığıma bi bıçak girdi sanki 10-15 dk sonra geçti kendiliğinden zorlama kendini sakın..
Mrtylz merak ettim ben de ama yok haber yine...
Ben arada gelir bakarım gene..:26:
ankara da fena değil aslında biraz önce yağdı geçti ama nem de var herhalde ben oturduğum yerde sıcaklıyorummmwalla benim de canım sıkılıyor nette ne baksam şaşırdım ama Tuğramın keyfi yerinde yarım saattir takla atıyor resmen içimde
ayy ne güzeelll sizin gibi zayıflayanları görüncee valla içimdeki ümit artıyooo...Canım üzülme hiiççç veriririiiiizzz
ben kızıma 66yla hamile kalmıştım 18 kilo aldım
kızım 1 yaşındayken ben 63 kilo olmuştım 1 yıl içinde gidiyor yanii
hahaaaaaa valla çok sesli güldüm hehehBebeğiniz rahim içinde hava tenefüs edemediği için, koku duyusu doğumdan sonra aktif hale gelecektir. Bebeğinizin gelişi yaklaştıkça, vücudunuz sıkça doğum kasılmaları ve hareketleri yapıyor ve bunlar giderek artıyor. Bu doğum öncesi kasılmalara Braxton-Hicks kasılmaları denir. Bebeğiniz demir, fosfor ve kalsiyum depolamaya başladı.
Kızlaar bırakstın hiks oluyomuşuuuzzz
Canım üzülme hiiççç veriririiiiizzz
ben kızıma 66yla hamile kalmıştım 18 kilo aldım
kızım 1 yaşındayken ben 63 kilo olmuştım 1 yıl içinde gidiyor yanii
ıns kızlarr ya hepberaber zayıflarıxzzzyok canııım şişmeyeceğiiizzz.. aksinee hamiş kalmadan önceki kilolarımızdan bileee aşağıya ineceğizz
Bebeğiniz rahim içinde hava tenefüs edemediği için, koku duyusu doğumdan sonra aktif hale gelecektir. Bebeğinizin gelişi yaklaştıkça, vücudunuz sıkça doğum kasılmaları ve hareketleri yapıyor ve bunlar giderek artıyor. Bu doğum öncesi kasılmalara Braxton-Hicks kasılmaları denir. Bebeğiniz demir, fosfor ve kalsiyum depolamaya başladı.
Kızlaar bırakstın hiks oluyomuşuuuzzz
ankara da fena değil aslında biraz önce yağdı geçti ama nem de var herhalde ben oturduğum yerde sıcaklıyorummmwalla benim de canım sıkılıyor nette ne baksam şaşırdım ama Tuğramın keyfi yerinde yarım saattir takla atıyor resmen içimde
amaann canım etkilemesinlerr.. doğumdan sonra incecik oluncadabız herhalımızle guselızz cnmmm bı doguralımdaa bakk nasıl zayıflıycazzz eskı halımıze donucezz esımın akrabaları faceden resımlerıme cok şişmısın yazıolarr hamıleyım herhalde ınsanı nasılda etkılıolar uyuzlar
ewt cnmm bende cok merak ettım hala hber yok .. terleme bendede cok artıyaaa hep dus alıyorum gecmıoo gecmıoo sadce benmı boleyım dıodum demekkı sendede varmıss eskıden bole terlemıodumm offf
benim nickim adım adım nickim zaten heheCanım sen ankarada mısın?
ben de eylülde taşınıcam oraya inş...
Adın ne mirage??Benim adım Gül
Yaa benim bi teklifim var hani nick lerimizin altında çiçek isimleri yazıyor ya orayı değiştirip kendi
adımızı yazalım,herkes birbirinin essahlı adını öğrensin olma mı???
Bak ben Gül yazacam sonra çiçek adı zannetmeyin hee adım Gül
Canım sen ankarada mısın?
Yaa benim bi teklifim var hani nick lerimizin altında çiçek isimleri yazıyor ya orayı değiştirip kendi
amaann canım etkilemesinlerr.. doğumdan sonra incecik oluncada
aaaaa nasıl zayıfladııın der kıskançlar hııh
benim nickim adım adım nickim zaten hehe
maşallah oğluşunaa benim oğlanda bazen öyle karnımı yamultup yamultup duruyoooankara da fena değil aslında biraz önce yağdı geçti ama nem de var herhalde ben oturduğum yerde sıcaklıyorummmwalla benim de canım sıkılıyor nette ne baksam şaşırdım ama Tuğramın keyfi yerinde yarım saattir takla atıyor resmen içimde
ya adanada çok sıcak oturduğun yerde terliyosun off
evet yaa bende beğenmiyorum kendimii eşimden köşe bucak kaçasım geliyoo bazende dalga geçiyoo dombili dyee ama yanımdanda ayrılmıyoo ben kendimi bbeğenmiyorum bu adam nasıl beğeniyo diye düşünüyorum yani bazen galiba psikolojiikksıbellcıgım haklısn cnm yaa.. nebılım hamıleyken alınıo ınsan zaten kendını begenmıosun gelıolar bazenn
Ben değiştirdim şimdi
Kullanıcı kontrol paneli
profil düzenle
kişisel rütbe ayarları
altında çiçek ismi yazıyor o boş verilen satıra yazıyosunuz
değişiklikleri kaydet diyosunuz...
benımde ole cnm dun cok ıs yaptımm heryerım agrıo bugun bısey ellmıycemm .. erken dogum olucak dıe korkuyorum allahh korusunn.. mıllet cok bılıo ozaman olemıss sımdı bole napalım bızdeemı elde yıkayalım yanı
sanki eskilerle şimdikiler birmi şimdi pamuk ipliğine bağlı sanki eskiden doğum yaptıkları gün kalkarlarmış kaç tane doğururlarmış eee tabi o zaman gdo hormonlu yiyecekler falan yokmuş
allaaahhhhh 15 gün sonra Adanadayım
allah yardımcımız olsun cehennem gibidir valla şimdiii
ewt cnm yaa ıste onu anlatamıyoruzz bazı kısılere.... ıster ıstemezz kızdırıolar ınsanı .. of yeter artık dıyesım gelıo ...anlamıolar ıstee napcaksınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?