2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugun yagmurlu bı gunnn zonguldktaa...dunkı sıcaktan sonra ıı geldı serınlık konusmuosunuzz canı sıkıldı elıfımınn teyzelerı

ankara da fena değil aslında biraz önce yağdı geçti ama nem de var herhalde ben oturduğum yerde sıcaklıyorummm walla benim de canım sıkılıyor nette ne baksam şaşırdım ama Tuğramın keyfi yerinde yarım saattir takla atıyor resmen içimde

bız herhalımızle guselızz cnmmm bı doguralımdaa bakk nasıl zayıflıycazzz eskı halımıze donucezz esımın akrabaları faceden resımlerıme cok şişmısın yazıolarr hamıleyım herhalde ınsanı nasılda etkılıolar uyuzlar
ewt cnmm bende cok merak ettım hala hber yok .. terleme bendede cok artıyaaa hep dus alıyorum gecmıoo gecmıoo sadce benmı boleyım dıodum demekkı sendede varmıss eskıden bole terlemıodumm offf

Canım sen ankarada mısın?
ben de eylülde taşınıcam oraya inş...
Adın ne mirage??Benim adım Gül

Yaa benim bi teklifim var hani nick lerimizin altında çiçek isimleri yazıyor ya orayı değiştirip kendi
adımızı yazalım,herkes birbirinin essahlı adını öğrensin olma mı???
Bak ben Gül yazacam sonra çiçek adı zannetmeyin hee adım Gül

Canım üzülme hiiççç veriririiiiizzz
ben kızıma 66yla hamile kalmıştım 18 kilo aldım
kızım 1 yaşındayken ben 63 kilo olmuştım 1 yıl içinde gidiyor yanii
ayy ne güzeelll sizin gibi zayıflayanları görüncee valla içimdeki ümit artıyooo...
birde ben şuna güveniyorum hani zayıf bi yapım vardı nasılsa veririm diyorum hehe
hahaaaaaa valla çok sesli güldüm heheh

Canım üzülme hiiççç veriririiiiizzz
ben kızıma 66yla hamile kalmıştım 18 kilo aldım
kızım 1 yaşındayken ben 63 kilo olmuştım 1 yıl içinde gidiyor yanii

yok canııım şişmeyeceğiiizzz.. aksinee hamiş kalmadan önceki kilolarımızdan bileee aşağıya ineceğizz
ıns kızlarr ya hepberaber zayıflarıxzzz
hıkss oluosak sorun yok

masallahh tugranaaa elıfımde tekmelıoo ..

amaann canım etkilemesinlerr.. doğumdan sonra incecik oluncada
aaaaa nasıl zayıfladııın der kıskançlar hııh
benim nickim adım adım nickim zaten hehe

nasıl degıısoo oo ben buılamadımm daa

amaann canım etkilemesinlerr.. doğumdan sonra incecik oluncada
aaaaa nasıl zayıfladııın der kıskançlar hııh

benim nickim adım adım nickim zaten hehe

sıbellcıgım haklısn cnm yaa.. nebılım hamıleyken alınıo ınsan zaten kendını begenmıosun gelıolar bazenn

maşallah oğluşunaa benim oğlanda bazen öyle karnımı yamultup yamultup duruyooo
ayy Tuğra çook güzel bi isim çok hoşuma gitti maşallah maşallah

Ben değiştirdim şimdi

Kullanıcı kontrol paneli
profil düzenle
kişisel rütbe ayarları

altında çiçek ismi yazıyor o boş verilen satıra yazıyosunuz
değişiklikleri kaydet diyosunuz...

sıbellcıgım haklısn cnm yaa.. nebılım hamıleyken alınıo ınsan zaten kendını begenmıosun gelıolar bazenn
evet yaa bende beğenmiyorum kendimii eşimden köşe bucak kaçasım geliyoo bazende dalga geçiyoo dombili dyee ama yanımdanda ayrılmıyoo ben kendimi bbeğenmiyorum bu adam nasıl beğeniyo diye düşünüyorum yani bazen galiba psikolojiikk

selam kızlar sıcaklardan bahsetmişsiniz kaçdım adanadan mersine geldik düne kadar iyidi ama dünden beri oturduğun yerde bluzun suya girip çıkmıs gibi oluyor dayanamıyorum artık sıcaklara ne yapıcam bilmiyorumm klima da yok burda hos olsada klima hasta eder die oturmuyorum karsısındaa sıcakkkkkkkkkkkkkkkk

canım benim adım da Serap memnun oldum. mirage de ingilizcesi zatee ama çok ii fikir ben de nickleri pek sefmiyorumm
ankara da nerde oturacağın belli Güll??

sanki eskilerle şimdikiler birmi şimdi pamuk ipliğine bağlı sanki eskiden doğum yaptıkları gün kalkarlarmış kaç tane doğururlarmış eee tabi o zaman gdo hormonlu yiyecekler falan yokmuş

sanki eskilerle şimdikiler birmi şimdi pamuk ipliğine bağlı sanki eskiden doğum yaptıkları gün kalkarlarmış kaç tane doğururlarmış eee tabi o zaman gdo hormonlu yiyecekler falan yokmuş

ewt cnm yaa ıste onu anlatamıyoruzz bazı kısılere.... ıster ıstemezz kızdırıolar ınsanı .. of yeter artık dıyesım gelıo ...anlamıolar ıstee napcaksınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…