2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masallahh cnmm buyumuss kızcennn tosun olmusss.. bızde ıyız cok sukurr..
sen nerden çık kızzzzz
neyse sende ikincisin neyse birinci ol bariiiii

heheeee

güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünayyyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

canım ben 37. haftada çıkıcam. ptesi kontrolüm var çalışabilir raporumu alıcam. daha çokk varevin kıymetini bil benim yerime de dinlen

benmde oyle canım, hatta ben 37 de bıle calısıyoo olabılırım, benm manyak patronum dogum ıznı 2 hfta dıyoo gerızekalı, bak gene sardım adama,, ama ben onu 3yada 4 hfta yapmaya calısıcam, allahtan ev yakın ,gıder gelırım arada, ona guvenıyolar zaten

haklısın şekerim.hem onlara özendim hemde kendimi onlardan farklı hissettim aslında.bana hepsi çoluk çocuk gibi geldi. siz neyle uğraşıyorsunuz ben neyle havasındaydım

rapor alamıomusun cnmm pekı

:))))))))))))
yapsın mınık oglum, inşallah canım ya :))
birde gecenlerde ben herkese 35 e kadar yolu var, 35ten snra bukadr rahat olamam dıyodum, ama nerdeee, 31+0 da ters deyınce takıldım (

ya sen çok takıyorsun kız bunlar bi yerinde durmuyorlar ki merak etme döner oo daha buna kfa yormak için çk erken canım valla bak

ewet şekerler.. bende çıtırım kocama ben nette en çıtırım diyom ben ağzımın tadını bilirim diyo hahah töbe tööbee rabbim tek layığıyla anne olabilmeyi nasib eylesin gerisi boşş :))

benımde esımle aramda 8 yas varr odaa ole dıoo ben ısımı bılırım dıee catlak kocamn benımm .. tabıkıde cnm ısın gırgırı buu.. en yenı evlıı kım acepp belkı bundann yırtabılırızzzzzzzzzzzzz

günaydın canım maşallah kırkbinkere ay bebişlerimizin hepsi sağlıklı tombi şolcak çok şkr kilonda normal 12 geçme tabi

bır an oncee cık cnm sende dınlen kuzucunda ınss...

biz sonraya saklıyoruz izinleri canım bebişim dışardayken kulancam o zaman kadar biraz çekicez artık çok zor oluyo şuan bile sırtım zok ağrıyo ama hepsi bebişim için :116:

ama senin boyunda uzundu yanılmıyorsam tatlım 8,5 da çok değil normal zaten 12 kilo yu geçmezsin belki o kadar da olmazsın sen mrk etme
hemde çok güzeldin sennnnn ben hatırlıyomm seniiiii

teşekkur ederım... ama o eskı halımden eser yok şimdi ((((
valla bı cırkın oldum ben, boyumda 170, kılo 76,5 ama ne bıleyım yınede iri gorunuyorum,sankı heryerım kocaman olduuuuuu,, geniş geniş (kol,bacak,gogus,gobek,yüz), burdakı büyümesıne sevndıgım yerım göbişim,,, kuzumun yuvası o, büyüsünde büyüsün :)))))

canım ben 37. haftada çıkıcam. ptesi kontrolüm var çalışabilir raporumu alıcam. daha çokk varevin kıymetini bil benim yerime de dinlen

bende çarşamba ya da perşembe alacam ama çalışamıyacam sanki çok yoğunuz ve çoook sıcak.belki ramazanda hasta sayısı azalır umuduyla bi hafta falan denerim yoğunluk devam ediyorsa.toplayacam valizi baba evine marş marş

canım 37. haftaya kadar bebiş içerdeyken çalışmak bişekilde olcakta doğumdan sonra en az iki aya ihtiyacımız var biyolojik olarak nhitekim o bile az ama hani derlerya kırkın çıksın die hiç değilse o kadar süre evde dinlenmen lazım ben 37 hafta da çıkınca 16 hafta izin kullanıcam yıllık iznimde var birikmiş onuda kullanıcam ama senin için zor bir durum inşallah izin konusunda ikna olurlar ah şu patronlar müdrürlerrr

ben en büyüklerdenımdır kesin:)) ama en yenı evlı ben olabılırımmmmmmmmmmmmm..23 EYLÜL 2011

maşallah cnm 30, hafta oğluşum 1500gr olmuştu.bende toplamda 11 kilo aldım.ben iki haftadır 11 kilodayım moralim bozuldu acep oğluma ii bakamıyormuyum ne??

sen nerden çık kızzzzz
neyse sende ikincisin neyse birinci ol bariiiii

hainnn domdommmm
hahaaah niye kızıyonki yavss :) ikimiz olverek ne olurki :))

ben 1 ekimde evlendim tatlım :) 3 ay sonrada hamiş kaldım.. belki bunda benden aceleci davranan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…