masallahh cnmm buyumuss kızcennn tosun olmusss.. bızde ıyız cok sukurr..günaydın hanımlar dün kızımla doktora gittik boyumuz 41 cm kilomuz 1980 gr olmuş31+1 iz doktor herşey normal tatlıdan tuzludan uzak dur dedi toplamda da 8 kilo almışım ama asıl kiloyu bundan sonra alırım oğlumda öyle olmuştu inşallah bütün kuzular iyidir herkese iyi günler dilerim
sen nerden çık kızzzzz
neyse sende ikincisin neyse birinci ol bariiiii
canım ben 37. haftada çıkıcam. ptesi kontrolüm var çalışabilir raporumu alıcam. daha çokk varevin kıymetini bil benim yerime de dinlen
aaaa çok ayıpbiz o filintaları görünce bakmıcaz hem ne öyle kuru tahta onlar kaka kaka ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı azcık ele gelcek hatun dediğin yawwwwwww ben göbüşümü çok seviyomm wallaaa
güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünayyyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
benmde oyle canım, hatta ben 37 de bıle calısıyoo olabılırım, benm manyak patronum dogum ıznı 2 hfta dıyoo gerızekalı, bak gene sardım adama,, ama ben onu 3yada 4 hfta yapmaya calısıcam, allahtan ev yakın ,gıder gelırım arada, ona guvenıyolar zaten
ewet şekerler.. bende çıtırımtubanınn cıtırlıgı kalmadııı en cıtır sensın
:))))))))))))
yapsın mınık oglum, inşallah canım ya :))
birde gecenlerde ben herkese 35 e kadar yolu var, 35ten snra bukadr rahat olamam dıyodum, ama nerdeee, 31+0 da ters deyınce takıldım(
hainnn domdommmm
ewet şekerler.. bende çıtırımkocama ben nette en çıtırım diyom ben ağzımın tadını bilirim diyo hahah töbe tööbee rabbim tek layığıyla anne olabilmeyi nasib eylesin gerisi boşş :))
günaydın hanımlar dün kızımla doktora gittik boyumuz 41 cm kilomuz 1980 gr olmuş31+1 iz doktor herşey normal tatlıdan tuzludan uzak dur dedi toplamda da 8 kilo almışım ama asıl kiloyu bundan sonra alırım oğlumda öyle olmuştu inşallah bütün kuzular iyidir herkese iyi günler dilerim
bır an oncee cık cnm sende dınlen kuzucunda ınss...
güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünayyyyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
ama senin boyunda uzundu yanılmıyorsam tatlım 8,5 da çok değil normal zaten 12 kilo yu geçmezsin belki o kadar da olmazsın sen mrk etme
hemde çok güzeldin sennnnn ben hatırlıyomm seniiiii
canım ben 37. haftada çıkıcam. ptesi kontrolüm var çalışabilir raporumu alıcam. daha çokk varevin kıymetini bil benim yerime de dinlen
benmde oyle canım, hatta ben 37 de bıle calısıyoo olabılırım, benm manyak patronum dogum ıznı 2 hfta dıyoo gerızekalı, bak gene sardım adama,, ama ben onu 3yada 4 hfta yapmaya calısıcam, allahtan ev yakın ,gıder gelırım arada, ona guvenıyolar zaten
benımde esımle aramda 8 yas varr odaa ole dıoo ben ısımı bılırım dıee catlak kocamn benımm ..tabıkıde cnm ısın gırgırı buu.. en yenı evlıı kım acepp belkı bundann yırtabılırızzzzzzzzzzzzz
günaydın hanımlar dün kızımla doktora gittik boyumuz 41 cm kilomuz 1980 gr olmuş31+1 iz doktor herşey normal tatlıdan tuzludan uzak dur dedi toplamda da 8 kilo almışım ama asıl kiloyu bundan sonra alırım oğlumda öyle olmuştu inşallah bütün kuzular iyidir herkese iyi günler dilerim
sen nerden çık kızzzzz
neyse sende ikincisin neyse birinci ol bariiiii
hahaaah niye kızıyonki yavss :) ikimiz olverek ne olurki :))hainnn domdommmm
ben 1 ekimde evlendim tatlım :) 3 ay sonrada hamiş kaldım.. belki bunda benden aceleci davranan vardırbenımde esımle aramda 8 yas varr odaa ole dıoo ben ısımı bılırım dıee catlak kocamn benımm ..tabıkıde cnm ısın gırgırı buu.. en yenı evlıı kım acepp belkı bundann yırtabılırızzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?