benımde yasım büyük o yuzden yaptık,:)))))))))) cok şükürki allahta aratmadı, oluverdı kuzumuz, allah hepimizee hayırlısıyla kucagımızada almayı nasıp etsın,,
Gunaydin kizlar nasilsiniz?bugun endokr.doktoruna randevum var,yarinda kadin dogumcuma bakalim ne alemde bizim kucuk adam.bugun 30+0 olduk cok sukur.
bu arada kızlar ilk nst mizede girdik 15 dk kaldık, sonucumuz güzeldi maşallahhh çok şükür:)
darısı diğerlerine inş.
bende özledim yawss sizleri aminn inş. inş.o güzel günleride görürüz inş.günaydın canım özlettin kendini
maşşaallah bebişinee uzun olcak baya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş.canım
ayy evd eolsaydım ederdim yaa ofiste sana sağlıklı şeylerr ikram edememkibiz acıktık prensesimle... biri bizi kahvaltıya davet etsin
sağlıklaaa güzel haberlerle gelirsin inş.Gunaydin kizlar nasilsiniz?bugun endokr.doktoruna randevum var,yarinda kadin dogumcuma bakalim ne alemde bizim kucuk adam.bugun 30+0 olduk cok sukur.
bende canım tam 32+0 olduğumda bu hesapta bi tuhaflık varya neyseben geçen haftadan beri daha az müşteri gördüğüm biyerdeyim ama çalışma saatleri 09-20 arası benide o çok yoruyor. napalım canım baktık olmuyor bırakırız
bende 37 ye kadar nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor zamanlar olcak çünkü yapamazsam alırım raporu bende seninle satlar aynı sen daha erken alıyon raporu benim doktor yanlış hesap yapmasın acaba Kİ YAPABİLİR
ne güüzel ne güzelsenle biz aynıyız benimde kontrol haftaya bakalım benide alacaklar mı nstye çok merak ediyorum şu aleti ya bu arada hangimizin önce doğuracağını da
hayırlı haberlerle gell..ıns beklıyourz cnmmGunaydin kizlar nasilsiniz?bugun endokr.doktoruna randevum var,yarinda kadin dogumcuma bakalim ne alemde bizim kucuk adam.bugun 30+0 olduk cok sukur.
ben karnımı doyurdumm walalhı elıf kemırdı benı resmenbende daha kahvaltı yapmadım bana gel şükriye de gelcek
ben hıc gırmedım merak edıyorumm bakalım nezaman grcezz.. gozun aydın cnmmbu arada kızlar ilk nst mizede girdik 15 dk kaldık, sonucumuz güzeldi maşallahhh çok şükür:)
darısı diğerlerine inş.
eşitiz tatlım eşitiz :) maşallah yaa nasıl becermişiz biz onu öyleaaaaa benimde 23 eylül aramızda 1 hfta var ama, bebiştede de sen benden 1 hfta sonrasın :))))))))))))) ozamn eşitmi sayılıyoruzz :)))
kızlar biz acıktık kahvaltı hazırlamaya gidiyoruz tost yapcaz kendimize sizinkineyli olsun
eşitiz tatlım eşitiz :) maşallah yaa nasıl becermişiz biz onu öyle
bende öyle düşünüyorum denerim olmazsa ayrılırım.yalnız hökümetimiz bu işe bi dur desin yaa 32 haftadan sonra nasıl çalışacaz allah aşkına.birde doğum sonrası problemler devam ediyor onlara kalsa 2 aylık bebeği bırakacam.neymiş üç saat izin varmış saat bir de ben hastaneden giyinip çıkacamda eve yetişecemde ohoooo bebişime ne zaman kavuşucam.hadi ben mardindeyim küçük yer beş on dakkikaya yetişirim tabi eşim arabayla alırsa.ya büyük şehirdekiler napacak.o üç saat bazen trafikte geçiyor offf offff.bide annne sütünün önemi diye hergün bize eğitim veriliyor.men oğlumu bırakmak istemiyorumm
kızlar yarın annemler geliyor.. alışverişe gidiyoruz eşimle.. :) öpüldünüzz by byy
afiyet olsun canımb esle kuzuya da kendinide:))kızlar biz acıktık kahvaltı hazırlamaya gidiyoruz tost yapcaz kendimize sizinkineyli olsun
ben hıc gırmedım merak edıyorumm bakalım nezaman grcezz.. gozun aydın cnmm
eşitiz tatlım eşitiz :) maşallah yaa nasıl becermişiz biz onu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?