ya sen çok takıyorsun kız bunlar bi yerinde durmuyorlar ki merak etme döner oo daha buna kfa yormak için çk erken canım valla bak
ben en büyüklerdenımdır kesin:)) ama en yenı evlı ben olabılırımmmmmmmmmmmmm..23 EYLÜL 2011
misafir ol gell bana börekler açarım sanaaahaın köfteeeacıktık bız yınee yaaa ıcım ezıldıı tubıss donat masayı gelıyorumm elıfımleeeeeeeeeeeeeeee
kızlarrr günaydınnnnn iki gündür giremiyordummm çok yoğundumm
pazartesi kontrolüm vardı bebişim
2007 gr olmuş boyuda 46 cm
boyumuz iki hafta önden gidiyormuşşş
benımde esımle aramda 8 yas varr odaa ole dıoo ben ısımı bılırım dıee catlak kocamn benımm ..tabıkıde cnm ısın gırgırı buu.. en yenı evlıı kım acepp belkı bundann yırtabılırızzzzzzzzzzzzz
bende 37 ye kadar nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor zamanlar olcak çünkü yapamazsam alırım raporu bende seninle satlar aynı sen daha erken alıyon raporu benim doktor yanlış hesap yapmasın acaba Kİ YAPABİLİRbende çarşamba ya da perşembe alacam ama çalışamıyacam sanki çok yoğunuz ve çoook sıcak.belki ramazanda hasta sayısı azalır umuduyla bi hafta falan denerim yoğunluk devam ediyorsa.toplayacam valizi baba evine marş marş
taze gelınn senııııııııııben en büyüklerdenımdır kesin:)) ama en yenı evlı ben olabılırımmmmmmmmmmmmm..23 EYLÜL 2011
sanrıım bundada bırıncı sensın :)))hahaaah niye kızıyonki yavss :) ikimiz olverek ne olurki :))
ben 1 ekimde evlendim tatlım :) 3 ay sonrada hamiş kaldım.. belki bunda benden aceleci davranan vardır
gunaydın cmmm hgg .. evet cok yogunsun haberım varrkızlarrr günaydınnnnn iki gündür giremiyordummm çok yoğundumm
gelıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmisafir ol gell bana börekler açarım sanaaa
hahaaah niye kızıyonki yavss :) ikimiz olverek ne olurki :))
ben 1 ekimde evlendim tatlım :) 3 ay sonrada hamiş kaldım.. belki bunda benden aceleci davranan vardır
kızlarrr günaydınnnnn iki gündür giremiyordummm çok yoğundumm
bende 37 ye kadar nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor zamanlar olcak çünkü yapamazsam alırım raporu bende seninle satlar aynı sen daha erken alıyon raporu benim doktor yanlış hesap yapmasın acaba Kİ YAPABİLİR
taze gelınn senıııııııııı
sanrıım bundada bırıncı sensın :)))
gunaydın cmmm hgg .. evet cok yogunsun haberım varrbalkon keyıflerııı mısfırlerr. derkenn ... kuzucunnmasalah kocaman olmuss.. annesı gıbı uzun olcak demekkıı selvı boyluu al yazmalımm
gelıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canım özlettin kendinikızlarrr günaydınnnnn iki gündür giremiyordummm çok yoğundumm
teşekkürler teşekkürlerr:) darısı sizlerindekn güzel haberler almaya inş.maşalak canımmmmm
hoşbulduk canımcım:)) hiçbirşeyde kaçmıyor gözünden hehe:))gunaydın cmmm hgg .. evet cok yogunsun haberım varrbalkon keyıflerııı mısfırlerr. derkenn ... kuzucunnmasalah kocaman olmuss.. annesı gıbı uzun olcak demekkıı selvı boyluu al yazmalımm
ay evet nerden nereye geldik gerçektennne mutlu sana annesi, 300 gramlardan bahsederken nerelere geldik yaaa zaman nasıl geçiyor bi duygusal oldum şimdi bende ptesi gidicem çok merak ediyorum.
maşallah hızlı gonzales senii.ben ağustos 2009 da evlendim.yaşım küçük diye çocuk yapmadım hemenevlendiğimde henüz yeni 20 olmuştum.
bende canım tam 32+0 olduğumda bu hesapta bi tuhaflık varya neyseben tam 32 haftada alacam.ama nasıl çalışacam hiç bilmiyorum.gebeyim nöbet tutamıyorum diye kan almaya verdiler benigünde 100 150 hastadan kan alıyorum en az!canım çıkıyor resmen belki ramazan da daha az hasta olur umuduyla bekliyorummm
bende daha kahvaltı yapmadım bana gel şükriye de gelcekbiz acıktık prensesimle... biri bizi kahvaltıya davet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?