2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar naabersiniz yaa kuyruksokumu ağrısı yaşayan varmı bende yoktu ama ufaktan şimdi var gibi çok şiddetli değil ama artarmı kötü bi ağrı yaa

selam kızlar naabersiniz yaa kuyruksokumu ağrısı yaşayan varmı bende yoktu ama ufaktan şimdi var gibi çok şiddetli değil ama artarmı kötü bi ağrı yaa

çalışıyormusun cnm pozisyona bağlı olabilir.ben sürekli koltıkta aynı pozisyonda kaldığım günler çok canım yanıyor.bi hafta izin aldım hiç ağrım sızım yoktu.ayaklarımdaki ödemde geçmişti.

Slm canım bende var bazen çok kötü ağrıyor üzerine oturamıyorum yürürken bile ağrıyor Allahtan sürekli şiddetli ağrımıyor arada hafifliyor öyle olsa ağrısından duramazdım

geçmiş olsun tatlım ya ben hiç yaşamadım yoruldun mu acaba benim eşim attan düşmüştü o zaman baya bi çekti çok kötüydü oturamıyordu rahat ama snn ki hamileliktendir cnm geçer inş yat dinlen

selam kızlar biz geldik çarşıdaydık hediye almak için aşırı derecede sıcaktııı bayılcaktım sıcaktann aldık hediyemzii arkadaşıma uğradım eve geldim anca nasılsınız bakalımm
hoşgeldiniz bu sıcakta ne işin var dışarda akşam bu saatlerde çıkmaya çalış canım sıcaklar mahvediyor insanı ne aldın bakiimm

yok canım çalışmıyorum devamlı hareket halindeyim evde sürekli meşgul olacak birşeyler buluyorum ama hafifte olsa oluyor özellikle oturunca hissediyorum allahtan ödem yok

geçmiş olsun tatlım ya ben hiç yaşamadım yoruldun mu acaba benim eşim attan düşmüştü o zaman baya bi çekti çok kötüydü oturamıyordu rahat ama snn ki hamileliktendir cnm geçer inş yat dinlen

sağol canım e artık yorgunluk bizler için normal oldu çok iş yapmasakta değilmi oyy oy çok zorlanmıştır eşin ama atlatmış birde biz atlatsak

kızlar bugün hastane ziyaretinde bi tuhaf oldum heryerde yenidoğmuş bebekler minik minik.çok tatlılar.ağlamaya bile mecalleri yok.kedi gibi miyavlıyorlar sanki.offfff şu iki ayda hayırlısıyla geçsede bizde alsak bebeklerimizi kucağımıza.

ewt cnm yaa dusuncesı bıle gusell bebek sevmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ilk gebeliğimde 64 kg hamile kaldım 62 kg doğum yaptım bebeğim 3650 gr dı.şimdi 64 kg hamile kaldım şimdi 68 kg
masalahhhh hamıleyken bole olanı ılkkez goruyorum merakettım sımdı senı
ewt cnm yaa tosun benım kıss29 haftada 1652 grdık sımdı 2 olmustur demı

patlıcanlı pılav nsıl oluoo hc yemedım olee.. tarıfı ıstıyoruzz kızımla :))
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aklinialirimsmile.gif
cok tatlısınızz cnmm masalahhbuyumusun buarada gobek cıkmıss oncekı fotolara gore

elıfımee kavusmak ıstıyorumm artık 35 dolduralımdaa gelsın anlasma yapalımm kızımlaa

elıfımee kavusmak ıstıyorumm artık 35 dolduralımdaa gelsın anlasma yapalımm kızımlaa

al bendende okadar canım ya bende 35'i gözlüyorum ama 35 den öncede gelme diye kızımla konuşuyorum.akıllı ol kızım anneyi üzme daha yat orda diyorum.bu arada benim kızımın ismide elif olacaz teyzesi.

al bendende okadar canım ya bende 35'i gözlüyorum ama 35 den öncede gelme diye kızımla konuşuyorum.akıllı ol kızım anneyi üzme daha yat orda diyorum.bu arada benim kızımın ismide elif olacaz teyzesi.

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne gusell yenımı karar verdınız daahah oncedenmı hayıırlısı olsun cnm demekkı bızımkıler adas olcak

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne gusell yenımı karar verdınız daahah oncedenmı hayıırlısı olsun cnm demekkı bızımkıler adas olcak

ben elif ismini çok severim ama kızımın isminin güneş olmasını istedim.eşimde elif ismini çok seviyor.ozaman güneşelif olsun dedik.yani iki ismi olacak.canım size de hayırlı olsun isimleriyle yaşasınlar allah kuzucuklarımızı korusun.

ayy maşallah oğluşunaa benimkinden 127gr fazla.. bize boyunu söylemedi doktor seninki uzun olacak belli
izne ayrılınca bol bol laflarız artıkk işlerin baya yoğun sana çook çook kolay gelsin canım hemen halledersin işleri inşallaahhh...
kızlar ya hızınıza yetişemiyorum o yüzden konunun gerisinde kaldım benim burcumda kova hem bende çıtırım 1992 doğumluyum
vayyy bi çıtır daha geldiiii
siz daha kendiniz bebişsiniz
bebişlerle büyürüz artık teyzesii ne yapalımmm
yoook anacım yaa bi kere mart nisan gibi şeftali ve karpuz canım istedii ALLAHtan babam manav buldurdu hemen
ama öyle uykulardan uyanacak kadar kuvvetli değil.. birde gçen gün burnuma bakla koktu çook fena ama bulamadım yaa
maşallah maşallah sizeee
ayy evet yaabende geçenlerde yenidoğan yoğunbakıma girmiştim kuzenim yenidoğan hemşiresi bebekleri gördüm minnak minnaktııı..
bizde alacağız kedi yavrularımızı kucağımıza inşallaaahhhh

amın canımmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…