anam o nasıl başak burcuymuş çakma başak olmasın okız benimkideee başak.siler süpürürü toz alır amaa bnm içime sinmez.ne bileyim kadın eli değince başka oluyor.bide silerken az daha özenli olsa.
ya benimde içime sinmiyor inanın kendi eli değince içine siniyor anca ama mecbur bn bi temizlk yapayım bi hafta belimi doğrultamıyorum idare ediyoruz ama özene bözene yapar allah için
selam kızlar naabersiniz yaa kuyruksokumu ağrısı yaşayan varmı bende yoktu ama ufaktan şimdi var gibi çok şiddetli değil ama artarmı kötü bi ağrı yaa
Slm canım bende var bazen çok kötü ağrıyor üzerine oturamıyorum yürürken bile ağrıyor Allahtan sürekli şiddetli ağrımıyor arada hafifliyor öyle olsa ağrısından duramazdımselam kızlar naabersiniz yaa kuyruksokumu ağrısı yaşayan varmı bende yoktu ama ufaktan şimdi var gibi çok şiddetli değil ama artarmı kötü bi ağrı yaa
anam o nasıl başak burcuymuş çakma başak olmasın o
ya benimde içime sinmiyor inanın kendi eli değince içine siniyor anca ama mecbur bn bi temizlk yapayım bi hafta belimi doğrultamıyorum idare ediyoruz ama özene bözene yapar allah için
maşallah kızzzz pek hamaratmış seninkiii.
selam kızlar naabersiniz yaa kuyruksokumu ağrısı yaşayan varmı bende yoktu ama ufaktan şimdi var gibi çok şiddetli değil ama artarmı kötü bi ağrı yaa
hoşgeldiniz bu sıcakta ne işin var dışarda akşam bu saatlerde çıkmaya çalış canım sıcaklar mahvediyor insanı ne aldın bakiimmselam kızlar biz geldik çarşıdaydık hediye almak için aşırı derecede sıcaktııı bayılcaktım sıcaktann aldık hediyemzii arkadaşıma uğradım eve geldim anca nasılsınız bakalımm
çalışıyormusun cnm pozisyona bağlı olabilir.ben sürekli koltıkta aynı pozisyonda kaldığım günler çok canım yanıyor.bi hafta izin aldım hiç ağrım sızım yoktu.ayaklarımdaki ödemde geçmişti.
evet canım gerçektende devamlı çekilecek ağrı değil inşaallah şiddetlenmezSlm canım bende var bazen çok kötü ağrıyor üzerine oturamıyorum yürürken bile ağrıyor Allahtan sürekli şiddetli ağrımıyor arada hafifliyor öyle olsa ağrısından duramazdım
hoşgeldiniz bu sıcakta ne işin var dışarda akşam bu saatlerde çıkmaya çalış canım sıcaklar mahvediyor insanı ne aldın bakiimm
geçmiş olsun tatlım ya ben hiç yaşamadım yoruldun mu acaba benim eşim attan düşmüştü o zaman baya bi çekti çok kötüydü oturamıyordu rahat ama snn ki hamileliktendir cnm geçer inş yat dinlen
ewt cnm yaa dusuncesı bıle gusell bebek sevmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbenimde sabah bi başlıyodu bi daha gece yatana kadar devam ediyodu ben kusmuyodumda gecelere kadar sade bulantı çekiyodum yaaa çok zor günlerdi cnm yaa dediğin gibi şükür atlattık o günleri şimdi azcık zamanımız kaldı bide kavuşsak bıdıklarımıza artık bizden iyisi olmaz dimi
masalahhhh hamıleyken bole olanı ılkkez goruyorum merakettım sımdı senıilk gebeliğimde 64 kg hamile kaldım 62 kg doğum yaptım bebeğim 3650 gr dı.şimdi 64 kg hamile kaldım şimdi 68 kg
ewt cnm yaa tosun benım kıssrica ederim tatlım ne demek.... aaa bak ewet bnm soda aklıma gelmemeişti bebeğe de çok faydalıymış bu aylarda bol bol faydalı şeyler tüketmek gerekiyo ki boncuklarımız hızla kilo alsınlaracaba şu an kaç kilo oldular 27 haftalıkken 1117 di şimdi 30. haftamdayım ne kadar ilerledi acep... annesi senin elifinde kocaman olmuştu yanlış hatırlamıyosam dimi
offf şu yemek derdi beni çıldırtıyo yaakocişte evde ne yapacam bilmiyorum hanımlar yaa dün biber dolması ve kızartma yaptım ondan önceki gün tavuklu pilav yanına ayran bide barbunya yaptım bugün ne yapacam bilmem ama cnm patlıcanlı pilav istedi sanırsam onu yapacam bide cacık yanına az bişe de tavuk vardı böle idare ederiz bugün herhalde ...
cok tatlısınızz cnmm masalahhEki Görüntüle 462504 Eki Görüntüle 462505 ben aşkım ve oğluuum
her eve lazım :))benım esımde yapar saolsun yapmazsa basının etınıyerımmmmmmmmmtemizlikten de anlıyor bizimki ama anca yap deyince yoksa yapmaz.yapıncada görünen yerlerle uğraşır.viledayı bi kere batırır çıkarır tüm odayı onla temizler.suyu değiştirme paspası yıkama alışkanlığı yok. yasasın kotulukk
kızlar bugün hastane ziyaretinde bi tuhaf oldum heryerde yenidoğmuş bebekler minik minik.çok tatlılar.ağlamaya bile mecalleri yok.kedi gibi miyavlıyorlar sanki.offfff şu iki ayda hayırlısıyla geçsede bizde alsak bebeklerimizi kucağımıza.
elıfımee kavusmak ıstıyorumm artık35 dolduralımdaa gelsın anlasma yapalımm kızımlaa
al bendende okadar canım ya bende 35'i gözlüyorum ama 35 den öncede gelme diye kızımla konuşuyorum.akıllı ol kızım anneyi üzme daha yat orda diyorum.bu arada benim kızımın ismide elif olacaz teyzesi.
aaaaaaaaaaaaaaaaa ne gusell yenımı karar verdınız daahah oncedenmı hayıırlısı olsun cnm demekkı bızımkıler adas olcak
ayy maşallah oğluşunaa benimkinden 127gr fazla.. bize boyunu söylemedi doktor seninki uzun olacak bellimaşalalh bebişine annesi Allah iylikler versin kuzumaa.
benimde pazartesiydii kontrolüm:)) bıdığım 2007 gr olmuş boyumuzda 46-47 cm 2 hafta önden gidiyormuş boyu hehe uzun olucak kuzucum.
Nst ye de girdik ilk defa ondada herşey yolundaydıı tahlillerimizde çıktı kan sayımına falan baktı dr umuzz. Çok şükür herşey yolundaa:)
vayyy bi çıtır daha geldiiiikızlar ya hızınıza yetişemiyorum o yüzden konunun gerisinde kaldım benim burcumda kova hem bende çıtırım 1992 doğumluyum
bebişlerle büyürüz artık teyzesii ne yapalımmmsiz daha kendiniz bebişsiniz
yoook anacım yaa bi kere mart nisan gibi şeftali ve karpuz canım istedii ALLAHtan babam manav buldurdu hemenkızlar bu zaman dek aşerdiniz mi hiç bişeyi ? yaw hep anlatırlardı annemler gece yarısı uyandım yok cnm şunu çekti yok bunu bilmem ne bende bekarken diyordum kocama her istediğimi aldırırımm falan...ulan hamile kaldık hiç bişey aşermedim iyi mi
maşallah maşallah sizeeeEki Görüntüle 462504 Eki Görüntüle 462505 ben aşkım ve oğluuum
ayy evet yaabende geçenlerde yenidoğan yoğunbakıma girmiştim kuzenim yenidoğan hemşiresi bebekleri gördüm minnak minnaktııı..kızlar bugün hastane ziyaretinde bi tuhaf oldum heryerde yenidoğmuş bebekler minik minik.çok tatlılar.ağlamaya bile mecalleri yok.kedi gibi miyavlıyorlar sanki.offfff şu iki ayda hayırlısıyla geçsede bizde alsak bebeklerimizi kucağımıza.
ben elif ismini çok severim ama kızımın isminin güneş olmasını istedim.eşimde elif ismini çok seviyor.ozaman güneşelif olsun dedik.yani iki ismi olacak.canım size de hayırlı olsun isimleriyle yaşasınlar allah kuzucuklarımızı korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?