ooo maşallahhhh. bu 19 kg o aşermelerinin sebebiii tüm suçlu aşermen senin bi suçun yok yani kilo alımında hehekızlar aşermekten başsetmişsiniz herhalde benim kadar kimse aşermemiştir.mart ayında yaban eriği arattırdım sonra şeftali karpuz üzüm buldutturdum.patatesli kol böreği, kek ,kızarmış tavuk,makarna sonrada yaş pasta ve tatlılara döndüm,kahvaltıyı bile yaşpasta ile yapıyordum. neler neler boğazım hiç boş durmadı.ama inkarda etmedik 48 kilodan 67 ye çıktım.19 kg almışım.geçengünde canım ramazan pidesi çekti.allahtan ramazana az kaldı.yani anlayacağınız hamileliğim boyunca aşeriyorum.
kızlar aşermekten başsetmişsiniz herhalde benim kadar kimse aşermemiştir.mart ayında yaban eriği arattırdım sonra şeftali karpuz üzüm buldutturdum.patatesli kol böreği, kek ,kızarmış tavuk,makarna sonrada yaş pasta ve tatlılara döndüm,kahvaltıyı bile yaşpasta ile yapıyordum. neler neler boğazım hiç boş durmadı.ama inkarda etmedik 48 kilodan 67 ye çıktım.19 kg almışım.geçengünde canım ramazan pidesi çekti.allahtan ramazana az kaldı.yani anlayacağınız hamileliğim boyunca aşeriyorum.
2kgyi geçmiştir tatlım senin tontiş aman maşallahh diyelimmm nazar değmesinnn31 haftalık hamıle takvımınde bebegı 165o dıo benım elıfımm 29 haftada okadarcıktı sımdı kac olduu ki sıpamm
ooo maşallahhhh. bu 19 kg o aşermelerinin sebebiii tüm suçlu aşermen senin bi suçun yok yani kilo alımında hehe
hoşgeldiniiizz.. iyiyiz ALLAHA şükürrr yemek yedik oturuyoruz oğlumlaaa bulaşık yıkayacağım amaaa üşengeçliğin bu kadarııımrbbb:))) nasılsınızz bız geldıkkk:)
asermedıgın bısı kalmamıss maasallah cnm ne bu ıstahh :))) bende ılk karpuzkavundan yıyenlerdenımm subatda uzum bıle yedımm bıde bolbol salatalık.. cubuk krakerr acaıp cok yedım mıdem bulandıgı zamanlar.. hurma yıcembıde son aya gırelımde faydsı varmıs bakalım
31 haftalık hamıle takvımınde bebegı 165o dıo benım elıfımm 29 haftada okadarcıktı sımdı kac olduu ki sıpamm
hg canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ııyız sen nasılsınmrbbb:))) nasılsınızz bız geldıkkk:)
gecmıstır banada olegelıoda karnım buyumuoo hıcc yawrum sıkıstı ıcerde.hısedıyorum zor kıpoırdıo artıkk anne yuregı ıste dayanmıoo2kgyi geçmiştir tatlım senin tontiş aman maşallahh diyelimmm nazar değmesinnn
kız şükriyee baksana zevzek beni haksızz çıkardııı hiç konuşmuyoo geçmiş yapıyo heraldee..
maşallah diyelimde nazar değimesin bebişine.ben bilmiyorum bebişimin kilosunu söylemiyor doktor.boyunuda bilmiyorum.önce özele gidiyordum herşeyi rahatça soruyordum.şimdi devlet hastanesine gidiyorum sorsam söylermi
evet ben suçsuzum.ya benim için kilo sorun değil yıllarca kilo almak için çok uğraşıp alamayanlardanım.daha doğrusu benim yıllardır mide sorunum vardı.hiçbişey yiyemezdim herşey bulandırırdı beni.ama hamileliğimde mide sorunum kalmadı iştah geldi.ben heralde aşermekten çok yılların acısını çıkardım.yıllardır aç gezince böyle oldu:)
hg canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ııyız sen nasılsın
gecmıstır banada olegelıoda karnım buyumuoo hıcc yawrum sıkıstı ıcerde.hısedıyorum zor kıpoırdıo artıkk anne yuregı ıste dayanmıoohehe nazar degdı tubayaa.. gecmıs yapıo yadaa pc basında deıl
neden solemesın cnm yaa devlet sırrımı bu sor bakalım ne dıycekk
suksuk çok hoşsun ya güldürdün beni.''devlet sırrımı hı'' haklısın da bazı doktorlar gıcıklığına devlet sırrı gibi saklıyorlar.haftaya gittiğimde soruyum artık.
ayaarkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz
ıı uykular cnmsızee dınlenınn kuzunlaa...iyi geceler kızlarrr,biz duş alıp uyuyacaz yarın işe gidiyoruzz uykumuzu almamız lazım..
aya
merhaba,
30.haftamda oglum 2300 gr cıktı.
31.haftaya da dun gırdım.
ben su ana kadar 12 kg aldım.
ben her oglen mutlaka kofte yıyorum, daha cok kırmızı et yemeye calısıyorum demır acısından zengın oldugu ıcın.
cok fazla meyve yıyorum. oyle karpuzu falan 2 dılım yıyıp kalkmıyorum, 10 dılım falan yıyorum :)
cok fazla nektarın yıyorum, bır de muz.
sabahları kahvaltı da 3 tane cevız yıyorum, oglen ya ayran ya da 1 kase yogurt yıyorum.
cok fazla ekmek yemedım bugune dek. ekmek olarak sadece tam tahıllı ekmek yıyorum.
yedıklerımı genel olarak yazmaya calıstım, ama her kılolu bebek daha saglıklı dıye bır sey yok tabı kı.
onemlı olan saglıklı olmaları, kg cok onemlı degıl.
ınsallah bebısın ıdeal kılosuna ulasır doguma kadar.
bakın şimdi nasıl hareketleniyo sohbettt zevzek gelldiii hihoooyyyttt yandaaannn
kızlar aşermekten başsetmişsiniz herhalde benim kadar kimse aşermemiştir.mart ayında yaban eriği arattırdım sonra şeftali karpuz üzüm buldutturdum.patatesli kol böreği, kek ,kızarmış tavuk,makarna sonrada yaş pasta ve tatlılara döndüm,kahvaltıyı bile yaşpasta ile yapıyordum. neler neler boğazım hiç boş durmadı.ama inkarda etmedik 48 kilodan 67 ye çıktım.19 kg almışım.geçengünde canım ramazan pidesi çekti.allahtan ramazana az kaldı.yani anlayacağınız hamileliğim boyunca aşeriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?