- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
valla biraz öyle gözüküyor tatlım ye kız boşver ben izin verdim sana ama doğumdan sonraya da bırak emievet ben suçsuzum.ya benim için kilo sorun değil yıllarca kilo almak için çok uğraşıp alamayanlardanım.daha doğrusu benim yıllardır mide sorunum vardı.hiçbişey yiyemezdim herşey bulandırırdı beni.ama hamileliğimde mide sorunum kalmadı iştah geldi.ben heralde aşermekten çok yılların acısını çıkardım.yıllardır aç gezince böyle oldu:)
hoşgeldiniiizz.. iyiyiz ALLAHA şükürrr yemek yedik oturuyoruz oğlumlaaa bulaşık yıkayacağım amaaa üşengeçliğin bu kadarııı
aynı ben yaaaa hahahah mutfak beni bekliyorrrrr
hoşgeldin kız çıtır baayaannnhee geçmiş yaptım geldim canım seni yalancı çıkarırmıyım ben hiç
ben yıkadım geldim bacım bulaşıklarıı ohhhaynı ben yaaaa hahahah mutfak beni bekliyorrrrr
iyyiz canım hoşgeldiniz cemremde iyi uyuyor şimdi uyanmadı daha tık yokmrbbb:))) nasılsınızz bız geldıkkk:)
Selam kizlar nasilsiniz?endokr.uzmanina gittim ilaca aynen devam dedi sinir oldum.zehir gibi ilac cunku icmek eziyet gjibi.yarinda kadin dogumcuya randevumuz var.oyyyyyy.
allah rahatlık versinde kuzum daha karpuz kesecedikkkkiyi geceler kızlarrr,biz duş alıp uyuyacaz yarın işe gidiyoruzz uykumuzu almamız lazım..
iyyiz canım hoşgeldiniz cemremde iyi uyuyor şimdi uyanmadı daha tık yok
aya
merhaba,
30.haftamda oglum 2300 gr cıktı.
31.haftaya da dun gırdım.
ben su ana kadar 12 kg aldım.
ben her oglen mutlaka kofte yıyorum, daha cok kırmızı et yemeye calısıyorum demır acısından zengın oldugu ıcın.
cok fazla meyve yıyorum. oyle karpuzu falan 2 dılım yıyıp kalkmıyorum, 10 dılım falan yıyorum :)
cok fazla nektarın yıyorum, bır de muz.
sabahları kahvaltı da 3 tane cevız yıyorum, oglen ya ayran ya da 1 kase yogurt yıyorum.
cok fazla ekmek yemedım bugune dek. ekmek olarak sadece tam tahıllı ekmek yıyorum.
yedıklerımı genel olarak yazmaya calıstım, ama her kılolu bebek daha saglıklı dıye bır sey yok tabı kı.
onemlı olan saglıklı olmaları, kg cok onemlı degıl.
ınsallah bebısın ıdeal kılosuna ulasır doguma kadar.
babamz voleyboldaa 22:3O kadar yanlızız elıfımlee
ben yemekten hemen sonra topluyorum sonra canım ıstemıoo
bizde dün yanlızlık bizim babamızda iş arkadaşlarıyla pikniğe gitti iş çıkışı hemde abnant a
bıde aksam ustu yemek yapıodun tubacımm ..abantt neguseldır sımdıben tembelim biraz hele yemekten sonra nefes zor alıyorummmm
hoşgeldin kız çıtır baayaannn
ben yıkadım geldim bacım bulaşıklarıı ohhhgeliim de seninkileride yıkayayımm..
ama biz kıyamayız ki sanaaaaaaa yorulursun biz keyfimiz gelince yıkarız kızımlaaaa
bizim babamızda uyuyoo birazdan gidecek arkadaşlarıyla buluşmayaa 1 gibi ancak gelirrrbabamz voleyboldaa 22:3O kadar yanlızız elıfımlee
vayy hamarat seni maşallaahh. benim toto kalkmıyo yaa ancak topluyorummben yemekten hemen sonra topluyorum sonra canım ıstemıoo
ayy kız utandımmama biz kıyamayız ki sanaaaaaaa yorulursun biz keyfimiz gelince yıkarız kızımlaaaa
uyandı kızım tabi bulaşık diyince ilgi alanına giriyor başak burcu olcak hanım efendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?