Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende benm gbısın cnm bebgm 32+0 ama 31
0 dıe gorunuo ultrasnda yememıze dıkkat etmelıyız buaralar ıns gelısırler
cok tesk ederm cnm saolsn uygulucm ıns
kızlar bole yemek lıstesı tavsıye edecek olan varmı ???
vayyy ecrin hanı hoşgeldiniz kız maşallah sana sadece 3 kilo aldın demek ben hala ordayımmmmSelam kizlar nasilsiniz?mrtylz seni cok merak ettik keske daha once girip haber verseydin herkes stres oldu burda.ben bakirkoy acibdemi bile aradim sordum...
Kizlar biz geldik. Allah'ima binlerce sukur erken dogum gibi bir durumumuz yok. Biliyorum sizleri cok merakta biraktim kusura bakmayin. Burada dr.a gittikten sonra ( ne nst.ye aldi ne de ayrintili bir inceleme yapti...) annemlere gitttim orada da bir dr.umuz var icimiz rahat etsin diye sukur bir sorun cikmadi. Bu sure zarfi icinde annemlerdeydim yazamadim nete giremedim, sizleri merakta biraktim tekrardan kusura bakmayin. Korku dolu iki gun gecirdim.. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin binlerce tesekkur ederim. Simdilik kisaca boyle yazayim daha merakta birakmamak icin aayrintilari paylasirim tekrardan. Hemen eve gelir gelmez size yazmak istedim. Sagolun hepiniz. Insallah tum anneler ve bebislerimiz iyidir. Hepinizi sevgiyle opuyorum.
ben yumurtayı gene bıraktım, sıcakta hıç yıyesım gelmıyo, bu hfta daha hıç yemedım.. yazık emırımee, et tavuk balık, yogurt, süt heep yiyorum ama
kilosu haftasına göre iyi gibi geldi canım;demir için de keçi boynuzu pekmezi ya da diğer pekmezlerden yiyebilirsin.benim bi tanıdığım vardı kendine hiiiiç dikkat etmiyordu;kanı az olmasına rağmen akıllı demir ilacını filanda kullanmıyordu;doğumdan önceki gün artık kıza kan verdiler kanı az diye.işin ilginç tarafı bebek gayet sağlıklı oldu
yaniiii canım bebiş seni bi şekilde tüketiyor;sen kendin için depo yapmaya çalış vee tabikide öyle kötü düşünme beslenemiyor mu filan diye.benim dr un söylediğini söylüyorum bebeğin gayet sağlıklı ve iyi;annesi lütfen sen de iyi olur musun
![]()
kızlar ben yemeğe çıkıyorum![]()
Burda(ist) druma gittik, sadece uktrasoundla bakti sikayetlerimi ve rahatsizliklarimi cok da dinlemedi acikcasi. Nst.ye bile almadi yani ki o gun cok kotuydum.. Ertesi gun annemlerin aile dostu olan kadin dogum uzm. Gittik (sehir disina).... Tum ayrintili incelemeleri yapti, nst.den kan sayimina birsuru sey..... Cadi kizimiz son seklini almis, asagi dogru cok baski yapiyor kafasi.. Tek sorun sag ayagi neredeyse bir aydir basinin yaninda... Biraz o tedirginligimiz kaldi insallah ceker ayagini kisa surede. Dr.umuz kendimi yormamam gerektigini soyledi sanirim bu yasanan olayin nedeni bir gun once baya bi utu yapmistim ayakta onun yorgunluguna bagli olabilir dedi..
Bu zaman icinde dogum yapacagim hastaneyi ve ekibi de degistirme karari aldim. Bir Allah bir ben bilirim ne kadar korktugumu ve cok da ilgilenilmedigimi (ki tr.nin en iyi ozel hastansi diye bilinen kurumda...!) dogumumu aile dostumuz olan kadin dogum uzmani yardimiyla yapacagim ailemin yaninda..
Sizleri cok merakta biraktik tekrardan kusura bakmayin kizlar ailem muglada oldugu ocin git-gel yaptik ve orada nete de giremedim ama gelir gelmez ilk is size haberlerimizi vermek istedim.
Annemin okulu 17sinde tatile giriyor, buraya gelecek son hazirliklarimizi tamamlayacagiz ve sonra agustos basi gibi annemle ben de donecegim. Dogumu orda yapmaya karar verdigim icin.
Hepinizi cok seviyoruz, inanin hepsini okuyamadim ama bizim icin endiselenmeniz, dualariniz iyi temennilerinizin kalbimde cok ozel yeri var. buradaki paylasimlarimizin sadece siradan forum arkadasligi olmadigini kalben de birlikte oldugumuzu hissettirdiniz bizlere. Allah hepinizin, hepimizin sagligini, bebeklerimizi, ailelerimizi korusun kollasin sakinsin insallah.
Ben simdi biraz daha gecmise bakiyim, bebislere ciciler alinmis gule gule huzurla saglikla kullanmak nasip etsin Allah, benim de bir liste yapmam gerekiyor bakayim sizler nerelerden neler almissiniz fikir edineyim..
Burda(ist) druma gittik, sadece uktrasoundla bakti sikayetlerimi ve rahatsizliklarimi cok da dinlemedi acikcasi. Nst.ye bile almadi yani ki o gun cok kotuydum.. Ertesi gun annemlerin aile dostu olan kadin dogum uzm. Gittik (sehir disina).... Tum ayrintili incelemeleri yapti, nst.den kan sayimina birsuru sey..... Cadi kizimiz son seklini almis, asagi dogru cok baski yapiyor kafasi.. Tek sorun sag ayagi neredeyse bir aydir basinin yaninda... Biraz o tedirginligimiz kaldi insallah ceker ayagini kisa surede. Dr.umuz kendimi yormamam gerektigini soyledi sanirim bu yasanan olayin nedeni bir gun once baya bi utu yapmistim ayakta onun yorgunluguna bagli olabilir dedi..
Bu zaman icinde dogum yapacagim hastaneyi ve ekibi de degistirme karari aldim. Bir Allah bir ben bilirim ne kadar korktugumu ve cok da ilgilenilmedigimi (ki tr.nin en iyi ozel hastansi diye bilinen kurumda...!) dogumumu aile dostumuz olan kadin dogum uzmani yardimiyla yapacagim ailemin yaninda..
Sizleri cok merakta biraktik tekrardan kusura bakmayin kizlar ailem muglada oldugu ocin git-gel yaptik ve orada nete de giremedim ama gelir gelmez ilk is size haberlerimizi vermek istedim.
Annemin okulu 17sinde tatile giriyor, buraya gelecek son hazirliklarimizi tamamlayacagiz ve sonra agustos basi gibi annemle ben de donecegim. Dogumu orda yapmaya karar verdigim icin.
Hepinizi cok seviyoruz, inanin hepsini okuyamadim ama bizim icin endiselenmeniz, dualariniz iyi temennilerinizin kalbimde cok ozel yeri var. buradaki paylasimlarimizin sadece siradan forum arkadasligi olmadigini kalben de birlikte oldugumuzu hissettirdiniz bizlere. Allah hepinizin, hepimizin sagligini, bebeklerimizi, ailelerimizi korusun kollasin sakinsin insallah.
Ben simdi biraz daha gecmise bakiyim, bebislere ciciler alinmis gule gule huzurla saglikla kullanmak nasip etsin Allah, benim de bir liste yapmam gerekiyor bakayim sizler nerelerden neler almissiniz fikir edineyim..
gelince mutlaka haberini bekliyoruz canım büyümüştür senin ufaklık artık kocamaan olmuşturr.Herkese bol öpücüklü günaydınlarrrrrrr
Hayırlı cumalar olsun...
Nasılsınız hatun kişiler.. Ben bugün bebişimi görmeye gidecem inşaallah diyorum çünkü çarşambadan bu tarafa erteleyip duruyolar eğer bugünde bişe derseler açacam ağzımı yumacam gözümü :)
Bebeğimi kucağıma almama 51 gün kaldı.
Bebeğinizin boyu 4 gün öncesine göre yaklaşık 2,5 cm daha uzun. Bacaklarınızda daha fazla yorgunluk hissedebilir ve varis gözlemleyebilirsiniz. Vücut ve kan hacminiz arttıkça, bacaklarınızda ve bacak damarlarınızda daha fazla baskı olur. Baş ağrıları, bulanık görme ve aşırı şişlik preeklampsi (gebeliğin ikinci yarısında gelişebilen hipertansiyon ve proteinüri ile kendisini gösteren rahatsızlık) belirtileridir.
Burda yazanlar doğru ha bi kaç gündür acaip yorgun bacaklarım ama gezdiğimdendir diye düşnüüyorum :) bulanık görme ve şişlik var bende poff yaa bugün doktor hanım ne dicek merak ediyorum..
canlandırma:
"- Hilal hanım size verdiğim bir liste vardı ?
- evet vardı..
- Ee uymuyor msunuz
- bazı yerlerine uyuyorum ahahaha :))) " ben gülünce o da kesin içinden has oldu sana o zaman dicek![]()
ben ev hanımı olduğum için 3 tane bol bluz aldım dışarda giymek için birde hamile pantolonu tamadır hehe.. eşime diyorum hadi bu sene kardasın ama seneye kendini hazırla diyorumayy bende bende :119::119::119:bi zayıflayayım neler neler alıcamzaten artık mağazalara gidip bakmıyorum bile kendime. ne varsa bunlarla idare ediyorum.evde de eşiminkilerle idare ediyorum
![]()
ayy bende gece kalkınca acayip su içiyorum hemde gidip dolaptan buuuuzz gibiii..güüünaayyyddıııııınnnnnnnn şekerlernasılsınız dermet dışında herkes iyi gibi gözüküyorrr....
artık gece uyuyamayanlar kervanına bizi de alabilirsinizzzzzzzzzzzz
bide biri bize kahvaltı hazırlasın çok açııııııızzzzzzzzzzzz
gece gece 4-5 kere kalktım her kaltığım da da su içtim deli gibiii susuyorum 1 lt su içtimmmm
birde bazen sabah uyandığımda ellerim uyuşuyorr sizde de oluyor muu:26:
maşallah bebişineeGÜNAYDIN KIZLAR
DUN DOKTORA GTTIM BUTUN GUNUM HASTANEDE GECCTI ISE GELMDM DUNDE OGLEN 12,30 DA GAZ ACMAYA GELDILER EVE SONRA HASTANEYE GECTIM 1 DE GTTIM MAŞLLH BIZIM DOKTOR COK YOGUN KACKERE DOGUMA GTTI GELDI HESAPLIYAMDM ARTIK SAAT 5E ANCA MUAYENE OLDUM BUTUN GUNUM HASTNEDE GECTI BEBISIM SAGLIK ACISINDAN IYI AMA ZAYIF KALMIS 1603 GRDR.NORMALDE EN AZINDAN 1800 GR OLMASI GEREKIODU DEDI GELISIMI NORMAL HAFTASINA UYUMLU IDI AMA BUSEFER 1 HAFTA GERIDEN GELIO ZAYIF BISI OLCAK DUZGUNDE BESLENEMYRM ZATEN
(((SEZERYAN GORUNUYRM SUAN BEBGM TAM GOBEGIMIN ORDA MAKATA OTURMUS DURUMDA ELLERYLE OYNUODU:))) BEN 500 GR KILO ALMISIM BU AY ISTAHSIZDIM HIC BISI YIYEMYDM YAVRUMDA TAM KILO ALAMAMS .BUARADA 32.HAFTADA IZINE AYRILCAKTM AMA BI KAC HAFTA DAHA CALSICM SONRA AYRILCAM RAPOR ALDIM BIZDEN HEBERLER BOLE
dün aklımdan geçtin valla mathelda ne zamandır yazmıyoo bişey diyodum.. kontrolden gelince iyi haberlerinii bekliyoruuzzfufa60 canım üzülme bebeğin çok da zayıf değilll, benimki en son 3 hafta geriden geliyordu baya zayıftı yanii bakalım haftaya tekrar dopplere gideceğim bebeğim büyüdü mü ne oldu çok merak ediyorumm, bende beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım umarım yaramıştır. çok sık giremiyorum kızlaar ama doktordan gelince yazarım mutlaka
ayyy kızz çook şükür hoşgeldiiinn çatladık meraktan vallahii ama bişey olmamasına sevindim canım. doktorunuda değiştirdiğin iyi olmuşş..Kizlar biz geldik. Allah'ima binlerce sukur erken dogum gibi bir durumumuz yok. Biliyorum sizleri cok merakta biraktim kusura bakmayin. Burada dr.a gittikten sonra ( ne nst.ye aldi ne de ayrintili bir inceleme yapti...) annemlere gitttim orada da bir dr.umuz var icimiz rahat etsin diye sukur bir sorun cikmadi. Bu sure zarfi icinde annemlerdeydim yazamadim nete giremedim, sizleri merakta biraktim tekrardan kusura bakmayin. Korku dolu iki gun gecirdim.. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin binlerce tesekkur ederim. Simdilik kisaca boyle yazayim daha merakta birakmamak icin aayrintilari paylasirim tekrardan. Hemen eve gelir gelmez size yazmak istedim. Sagolun hepiniz. Insallah tum anneler ve bebislerimiz iyidir. Hepinizi sevgiyle opuyorum.
tekrar cok gecmıs olsunn cnmm .. amınn allah hepımızın bebıslerını korusunn. ıns bole bı talıhsızlık bıdaaha yasamassın.. buarada hastanenındee nasıl oldgunu anlamıssın .. ılgı gorememkk cok kötüü.. mommy arkadasım tel numaralarını almıstıı bolelıkle ıletısım saglayabılıcez ıstersen cnm sende ozeldenn numaranı gonder..bısey oldugu zaman haberlesırız merakta kalmayızz.. senın bebısınn keyfı yerınde masallah![]()
elhamdülillah bişeyiniz yok..cok meraklandıkkaç gündür canım ya...özellikle senden haber almak için giriyodum nete..şükürbişeyiniz yok çok sevindim canım...
mommyy rumuzu cnm ozelden msj atabılırsınAynen dedigin gibi anladim ama bana cok buyuk korkulara ve sIkIntILara mal oldu...
hemen yollayayim no.mu. Kime yollamam gerekiyor? Cok guzel dusunmussunuz.
Allah'a sukur.. Cok tesekkur ederim canim.
mommyy rumuzu cnm ozelden msj atabılırsın![]()
kızlarr merhabalar size bi bakayım diye girdimm.. bugün şu kaaaç gündür erteleyip durduğum ev süpürme işine girişeceğimm ara ara bakarım yinee sizee çook kaynatmayın kendinizee ve bebişlerinize çook çoook iyi bakın öpüyorum hepinizii
şükriyecimm avatarına BA-YIL-DIMMM.. birde şu geçenlerde yaptığın karaköy poğaçamıydı onun tarifini verebilirmisiinn...
mommyy rumuzu cnm ozelden msj atabılırsın![]()