2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar bebekleri için oda takımı alan oldumu içinizden ya da almayı düşünene. alanlar hangi marka aldılar ya da alacaklar. ben balıkesirdeyim bebeğime oda yapmayı düşünüyorum ama nerden alıcam hiç bilemiyorum burda bir mobilyacıya yaptırmış arkadaşın tanıdığı oraya bakıcam bir. inegöleden bakarım diyordum ama hem uzak üşeniyorum hemde bulabilirmiyim ki diyorum buraları bilen varsa tavsiyelerinize açığım. birde tiny love 3 ü bir arada uykucu anakucağı almayı planlıyorum netten ilk zamanlar için hem beşikte olabiliyor sizce nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.
canım ben oda takımı almadım bi şifonyer bi de dolap aldım ve park yatak. ama benim park yatak çok kocaman kapılardan geçmiyor şükriyeninkinden kraft ın. bunu da almayı düşünüyodum ama henüz düşüncede kaldı
gereksiz mi olur aslında gün içinde kulmlanım için çok da iyi olabilir ama bunu beğeniyorum orası kesin :44:

kızlarrrr ben kan ıdrara tahlılımı aldım ama bu sefer sanırım bı terslık var, lokosit 6,8 hucre yazıyoo,,epitel hucrede BOL. ne demek bu acaba??????... aksama gıdıcem,doktordan sıra aldım ama ogleden snra gelırmıs, hemsırede 4 ten snra gel dedı,
biraz yüksek çıkmış lükosit ama biraz o idrar da olan bakteriyi gösteriyor büyük bi ihtimal bol su iç der belki idrar kültürüde ister cnm

$halı.webp kızlarrr halımızı aldık nasıl???

Kizlar biz geldik. Allah'ima binlerce sukur erken dogum gibi bir durumumuz yok. Biliyorum sizleri cok merakta biraktim kusura bakmayin. Burada dr.a gittikten sonra ( ne nst.ye aldi ne de ayrintili bir inceleme yapti...) annemlere gitttim orada da bir dr.umuz var icimiz rahat etsin diye sukur bir sorun cikmadi. Bu sure zarfi icinde annemlerdeydim yazamadim nete giremedim, sizleri merakta biraktim tekrardan kusura bakmayin. Korku dolu iki gun gecirdim.. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin binlerce tesekkur ederim. Simdilik kisaca boyle yazayim daha merakta birakmamak icin aayrintilari paylasirim tekrardan. Hemen eve gelir gelmez size yazmak istedim. Sagolun hepiniz. Insallah tum anneler ve bebislerimiz iyidir. Hepinizi sevgiyle opuyorum.

çok şükür bişeyin yokmuş yaa canım ama insan ne yapar ne eder yazardı yani çok kızdım sana çokkk:47:
ama gerçekten sevindim neler gelmedi ki aklımızaa

Kizlar biz geldik. Allah'ima binlerce sukur erken dogum gibi bir durumumuz yok. Biliyorum sizleri cok merakta biraktim kusura bakmayin. Burada dr.a gittikten sonra ( ne nst.ye aldi ne de ayrintili bir inceleme yapti...) annemlere gitttim orada da bir dr.umuz var icimiz rahat etsin diye sukur bir sorun cikmadi. Bu sure zarfi icinde annemlerdeydim yazamadim nete giremedim, sizleri merakta biraktim tekrardan kusura bakmayin. Korku dolu iki gun gecirdim.. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin binlerce tesekkur ederim. Simdilik kisaca boyle yazayim daha merakta birakmamak icin aayrintilari paylasirim tekrardan. Hemen eve gelir gelmez size yazmak istedim. Sagolun hepiniz. Insallah tum anneler ve bebislerimiz iyidir. Hepinizi sevgiyle opuyorum.

ayyy canım benim çok sevindim bebişininde seninde iyi olmanıza gerçektennn aklımdaydınız hep gözümüz aydın walla bizde iyiyiz çok şükür bizde kızımla sizi öpüyoruz:16:

kız şükriyeee ne güzel avatar o.ısırasım geldi o mini mini parnaklarııı :16::16:

kızlar günaydınnn... sizleri ve bebişlerinizi kızımla çok öpüyoruz... bu arada suksuk profil resmine bittim çok güzelllll:16: Rabbim o günleri göstersin inşallah hepimize....

Günaydın tombisler
Ben de uyandım kahvaltı ettim yani kahvaltı dediğim Mısır gevreği yedim canım bisey istemedi bugün

Sukriye avatarin cookk tatlı olmuş benim kızım gibi allahım elleri ayakları hep ojeli gezer soyları gibi özledim cadalozu:)
tskler teyzelerr avaatarımı begenmenıze sevındım.. ewt bız kızımla kokos olucazzz:12::12:süslencez süslencez gezcezzz..:21::21::21::21::21:

ya kız lar bu arada sezeryan yasası yürürlüğe girdi.beni korku sardı ya bana normal doğum yaptırıırsa doktorr!!:52:
korkununn bı faydası yok cnm yaaa mecbur dogucaklar oleyada bolee ordamı kalsın bebelrrr:1::1::1::1::1:
merhaba kızlar bebekleri için oda takımı alan oldumu içinizden ya da almayı düşünene. alanlar hangi marka aldılar ya da alacaklar. ben balıkesirdeyim bebeğime oda yapmayı düşünüyorum ama nerden alıcam hiç bilemiyorum burda bir mobilyacıya yaptırmış arkadaşın tanıdığı oraya bakıcam bir. inegöleden bakarım diyordum ama hem uzak üşeniyorum hemde bulabilirmiyim ki diyorum buraları bilen varsa tavsiyelerinize açığım. birde tiny love 3 ü bir arada uykucu anakucağı almayı planlıyorum netten ilk zamanlar için hem beşikte olabiliyor sizce nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.
kac kgya kadar cnm buu guselde sanırım ılk 6 ay kullanılıo dıe bılıyorummm
fufa60 canım üzülme bebeğin çok da zayıf değilll, benimki en son 3 hafta geriden geliyordu baya zayıftı yanii bakalım haftaya tekrar dopplere gideceğim bebeğim büyüdü mü ne oldu çok merak ediyorumm, bende beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım umarım yaramıştır. çok sık giremiyorum kızlaar ama doktordan gelince yazarım mutlaka
mutlaakkaa yazz cnm beklıyoruzz:nazar::nazar::nazar:
kız suksuk avatarın ne ciciymiş öyleee kıskandım bakkk sen kızınla öyle süslenip gezecen dimiii :12:
:21::21::21::21::21::21:ewt cnmm ınsss..
kızlarrrr ben kan ıdrara tahlılımı aldım ama bu sefer sanırım bı terslık var, lokosit 6,8 hucre yazıyoo,,epitel hucrede BOL. ne demek bu acaba??????... aksama gıdıcem,doktordan sıra aldım ama ogleden snra gelırmıs, hemsırede 4 ten snra gel dedı,
epıtel bol ne deemek cıdden benımde ole yazıoo da.
kız tok karna alıyorum aynı açken bi kere aldım ölü gibiydim.hem ishal yapıyor hemde kusturuyor.:50:
tok karnına emılımı az oluomus dr bana ac ıcmen lazım demıstıı. bende kahvaltıdan sonra alıyorumm 2 saat sonra..
canım ben 19 ağustos ta ayrılıcam 37 hafta bitimi :43:bende izne ayrılamayanlar kervanındayım:43:
ewt cnm yaa hayırlısı ınss

sonunda haberını aldık cnm kacgundurr ...neysekı ıyısınızz sevındım bıdaaha bukadar ayrı kalmaa ama merak edıyoruzz bızz:20::20::20::20::20::20:

ben ozel sektordeyım, muhasebecı fotokopısını bana getır dedı, ama sgk ya verılcekmı bılmıyorum, aksam sorcam

bende bı mıhasebecımızı arym bakalım
canım niye psikolojini bozuyorsun yaaa hem sen eşine değil eşin sana baksın artık tamam bak bu zamana kadar işten fırsat bulamadın ama artık bi hftan kaldı iyi bak bebişine iyi beslen

valla buara cok sulugozum neye aglıcagmı sasrdm
kizlar biz geldik. Allah'ima binlerce sukur erken dogum gibi bir durumumuz yok. Biliyorum sizleri cok merakta biraktim kusura bakmayin. Burada dr.a gittikten sonra ( ne nst.ye aldi ne de ayrintili bir inceleme yapti...) annemlere gitttim orada da bir dr.umuz var icimiz rahat etsin diye sukur bir sorun cikmadi. Bu sure zarfi icinde annemlerdeydim yazamadim nete giremedim, sizleri merakta biraktim tekrardan kusura bakmayin. Korku dolu iki gun gecirdim.. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin binlerce tesekkur ederim. Simdilik kisaca boyle yazayim daha merakta birakmamak icin aayrintilari paylasirim tekrardan. Hemen eve gelir gelmez size yazmak istedim. Sagolun hepiniz. ınsallah tum anneler ve bebislerimiz iyidir. Hepinizi sevgiyle opuyorum.

ıyı olduguna sevndm cnm herkez cok merk etmıstı ıns saglıkla zmnnda gelır bebgn

Herkese bol öpücüklü günaydınlarrrrrrr :16::16::16::16:

Hayırlı cumalar olsun...

Nasılsınız hatun kişiler.. Ben bugün bebişimi görmeye gidecem inşaallah diyorum çünkü çarşambadan bu tarafa erteleyip duruyolar eğer bugünde bişe derseler açacam ağzımı yumacam gözümü :)

Canım senin hastane hangisi, sendeki gibi olaylar benimkinde de oluyor da, yok ameliyat, yok servis sorumlusu vb. Acaba aynı yere mi gidiyoruz ?

günaydın kızlar nasılsınız.biz bu sabah berbattık.babamız tost yaptı yedik sonra hepsini çıkardık.mesai başladı hastalar doluştu aç aç çalıştık.şimdi yoğunluk dindi bi simit istedim bekliyorum..off offf napacamben bu demir ilacıyla bilmiyorum içtiğim zaman tümünü çıkarıyorum

Ay kıyamam sana tatlım ya, doktor bana demir ilacını akşam yemeği arasında al dedi, ben de öyle alıyorum ve henüz bir sıkıntı olmadı.

canım ben oda takımı almadım bi şifonyer bi de dolap aldım ve park yatak. ama benim park yatak çok kocaman kapılardan geçmiyor şükriyeninkinden kraft ın. bunu da almayı düşünüyodum ama henüz düşüncede kaldı
gereksiz mi olur aslında gün içinde kulmlanım için çok da iyi olabilir ama bunu beğeniyorum orası kesin :44:

ewt cnm kapıdan gecmıoo ama zaten cocuk odasında kalıcak gezdırmıycez evkalorıferlı oldgu ıcın..benım annem chıcconun anakucagını almıstı cnm tavsıye edrım ole bısey duusnuosan cok kullanıslı..$Chicco--Chicco-New-Dreams-Ana-Kuca%C4%9F%C4%B1-Baby-Sketching-2440-11653-1-zoom.webp
Eki Görüntüle 464015 kızlarrr halımızı aldık nasıl???

:21::21::21:cokgusel cnm ııgunlerde kullanın ısss.. peksseekrmıss..

ayy bende bende :119::119::119:bi zayıflayayım neler neler alıcam :52:zaten artık mağazalara gidip bakmıyorum bile kendime. ne varsa bunlarla idare ediyorum.evde de eşiminkilerle idare ediyorum :49:

Ben de evde hatta bazen de dışarıda ama haftasonları eşimin eşofman altlarını giyiyorum, belleri bol rahat oluyor. Hatta geçen gün eşim dalgınlıkla giymiş benim giydiğimi, kızdım, çıkar eşofmanımı diye.

ianan çok merak ettik hepimiz cnm:50: çok şükür bebeğinde sen de iyisiniz. isminin yeliz olduğunu düşünüp ( nickinden) hastaneyi arayıp soran arkadaşlar bile oldu sağolsunlar:16::16: korkuttun hepimizi:50:
Eki Görüntüle 464015 kızlarrr halımızı aldık nasıl???

bayıldımmmmmmmm:16:

canım bence güzel fikir;ben senin düşündüğün gibi yaptım sanırım.bebeğimizin odasında büyüyen beşiği var mobilya;bide odamız için sallanan beşik aldık.hem de mama sandalyesi oluyor ilerisi için.odadan odaya taşınabiliyor kolaylıkla.ne kadar çok fonksiyon o kadar iyi gibi geliyor bana

kızlar bugün cemreyle tamtamına 32+0 olduk....
28+0 ken tartıldım 70.6 dım 32+0 bugün tartıldım 71.2 geldim 1 kilo almışımmmm:21::21::21:
o bir kiloyu da bu hafta içinde aldım biliyorummm:39:

Ay kıyamam sana tatlım ya, doktor bana demir ilacını akşam yemeği arasında al dedi, ben de öyle alıyorum ve henüz bir sıkıntı olmadı.

ya bi tek bende mi böyle oluyor.yemekle birliktede alsam yemekten öncede sonrada alsam hep aynı.ağzımın tadı yok şişkinlik mide bulantısı ishal hep aynı etki.

çoooooooookkkk cici canım güle güle kullanın :nazar:

ewt cnm kapıdan gecmıoo ama zaten cocuk odasında kalıcak gezdırmıycez evkalorıferlı oldgu ıcın..benım annem chıcconun anakucagını almıstı cnm tavsıye edrım ole bısey duusnuosan cok kullanıslı..Eki Görüntüle 464024

:21::21::21:cokgusel cnm ııgunlerde kullanın ısss.. peksseekrmıss..

ianan çok merak ettik hepimiz cnm:50: çok şükür bebeğinde sen de iyisiniz. isminin yeliz olduğunu düşünüp ( nickinden) hastaneyi arayıp soran arkadaşlar bile oldu sağolsunlar:16::16: korkuttun hepimizi:50:

bayıldımmmmmmmm:16:
çok teşekkür ederiz kızlar,beğenmenize çok sevindim :3: odamızı tamamlayınca fotolarını ekleyeceğim:16:

Back
X