2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben çıkar kızlarrr cicibakın kendinizeeeee birazz koltukta yayılacğaım duramıyorum artık

canım ben boludayım özel bir hastaneye gidiyorum çağsu
ama doktorum 6 aylıkkken sezeryan dedi
kendisini biraz korkak bulduım açıkcası
bir doktor önerdiler pazartesi ona gideceğim
devlete zaten kabul ediyor burda hiçbiir olmazsa kadın doğum hastanesine gideceğim ebelr tecrübeli orada

instant maya nedir :26:

Merhaba kızlar. Ben de yemekten önce isize bakalım dedik kızımla. Bu aralar süpermencilik oynuyoruz. Bi ayağını kaburgamdan çıkartıyorç Kolunu da sağ bel boşluğumdan çıkartıyor. Hah diyorum gene uçuşa geçti bizim süpermen :) Sizin fıstıklarda iyidir inşallah

slm kızlar..
ben bebeğimin bir çok eşyasını aldım ama bir türlü yastık ve yorgana karar veremedim.
yün dışında şöyle rahat yıkanabilir nasıl bir yorgan yastık tavsiye edersiniz.
yada neler aldınız???

6. Ayda nasil sezeryana karar verdiki? Seninle ilgili bir saglik durumu mu var canim? Tansiyon vs? :26:

cnm kabartma tozu seklınde maya oluoo yaa yesıl pakette dr oetkerın var ondan.. o yoksa yaş mayannın yarısını koyabılırsın

:)))
hehe hadi hareketlenelim halaya duralım heheDD
yorulduk bebişimlee bıraktık işi su içip dinleniyoruz
siz nağıyorsunuz bakim minikle
bız kızımlaa tam gusellık uykumusa yatıodukk don atlett komsum catkapı geldıı.. gyındık halıylee. muhabbet ettık sımdı gıttı yemekelrı koydukk ocagaa.. pısırıyoruzz.. babamız gelınceede hamm yapıcaz
selam tontişler naspıyorsunuz pek bi sessiz topik
ben yokumm ondann

amınn cnmm hosgeldın senınde yorumlarını beklerız artık.. hamılelık takvımı yapabılırsın ama su an cevrımdısısın sanırım.. neyse bıdaha gorunce gene yazarımm.. masallah kızın kocaman kachaftalık 3o oldunmıu

kendı kendıme konusyorum galıbaaaaaaaaaaaaaaa sesımı duyan yokmuuu tubaa sıbell ılknurr güülll yelızzz huhuuu

Biz burdayizzzzz... Havuclu kek yaptiknkizimla.. Masallah pek maharetli olacak benim cadi.. Guzel olmus.. E kuru kuru da gitmez yanina da sut istedi pitircigim.. Kek-sut keyfi yapiyoruz..

Biz burdayizzzzz... Havuclu kek yaptiknkizimla.. Masallah pek maharetli olacak benim cadi.. Guzel olmus.. E kuru kuru da gitmez yanina da sut istedi pitircigim.. Kek-sut keyfi yapiyoruz..

oh oh afıyet olsun cnm bızde bı yandan yemek yapıoz bı yandan yazıyoruzz kızıımlaa... babamız gelcek azsonaa soframızı hazırlıycaz.. pek bı sessız topıcc herkezz sanırsam yemek telasında gorusuruz sona yınee..

Kolay gelsinnn.. Suksuk'cum ben ekledim seni face.den.. Su yaptigin bi tatli var fotolarda onun tarifini atsana bana bi ara cok guzel gorunuyo yarim saatte yapiliyomus hem.. Bu ara pek bi tatli duskunu olduk da

Silikon yastık tavsiye etmiyorlar bebek için. Çok terletiyormuş sanırım. Kaz tüyü belki iyi olur. Ben kaz tüyü aldım yastığını. Bir de battaniye ördük kalın kalın. Yorgan gibi oldu. Onları kullanıcam..

instant maya nedir :26:
canım dr.oetkerin satılıyoo yeşil minik paketlerde toz şeklinde onlarr..
kendı kendıme konusyorum galıbaaaaaaaaaaaaaaa sesımı duyan yokmuuu tubaa sıbell ılknurr güülll yelızzz huhuuu
şükriyecim poğaçaları ancak fırına verebildimm şimdii pişiyoo. biraz başım döndüü sağlık ocağına gittik geldik tansiyon için oda normal çıktı niye oldu anlamadım gitti yaaa:2: azıcık yoruldum birde çooook fenaa sıcak o yüzden galibaa...
ohhh bizede gönderiiinn havuçlu keekk. bizde oğlumla karaköy poğaça yaptık fırına sürdük pişmesini bekliyoruzz yanınada patates salatası kek ohhh miss

Filizyavuz hediye çekilişinde birbirimize çıktık fakat ben daha 100 msjı dolduramamışım özelden msj atamıyorum :) Nasıl iletişime geçicez

Filizyavuz hediye çekilişinde birbirimize çıktık fakat ben daha 100 msjı dolduramamışım özelden msj atamıyorum :) Nasıl iletişime geçicez

Ben şimdi amerikadayım. Sana telefon numaramı vereyim. Sabit numaradan bana çağrı bırakırsan ben seni ararım. Oradan konuşur adreslerimizi veririz. Sana bursa adresi vericem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…