Canim alacaklar cunku zaten karar verdigim dr. Ale dostumuz, annemlere gittikce ona da mutlaka kontrole gidiyordum ( cunku abartisiz bir saatten fazla bana vakit ayirip konusup sorularimi yanitlayip benim aklima dahi gelmeyen seyleri anlatiyordubana, ben istemeden sormadan kizimizin videosunu kaydedip veriyordu fotolarini falan..)
Yani herhangi bir dr bilmiyorum kabul eder miydi ama bizim tanidigimiz oldugu icin sansliyim sanirim. Bi arada herhangi bir hastaneye bagli degil, ozel muayenesi olan bir dr. Gittigim aile dostumuz. Hastaneyi de ayarladik. Ayarladigimiz hastane de ailemin tanidigi bildigi bir ozel hastane. Hemsirelerle ebelerle de konustuk, dogum ekibine katilmasini istedigimiz kisilere haber verdik sagolsunlar dogum yapacagim tarihte izinli olsalar dahi gelecekler. Hastanemiz temiz duzenli odasinin unitelerin fotolarini cektim..myeterliliklerini inceledim acikcasi com da fark gormedim b.koy acibademden.. Tek farklari candan ve sicakkanli oluslari..
Sen nereye gidiyorsun canim kontrollere? Tek hastaneye tek dr.a mi yoksa secenegin var mi? Ben de duymustum belli bir haftadan sonra kabul etmeyebiliyormus bazi dr.lar bu zamana kadar takiplerini yapan doktorun doguma girmesini soyluyorlarmis..
tskler teyzesiiikolay gelsın sanada yavasyavas yapp emıı.. mısafırınmı gelcek kızzz
Kahvaltılık Karaköy Poğaçası ♥
Malzemeler;
*125 gr tereyağı ( oda sıcaklığında )
*1 yumurta
*1 su bardağı süt
*1 çay bardağı su
*1 paket instant maya
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 yemek kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı toz şeker
*5 su bardağı
İçi İçin;
*Beyaz peynir ve maydanoz ( istediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz )
Hazırlanışı;
1.Tüm malzemeyi karıştırarak güzelce yoğurun.
2.Sıcak bir ortamda 1 saat dinlendirerek mayalanmasını sağlayın.
3.Mayalanan hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp, avucunuzda açın ve içine maydanozlu, peynirli karışımdan koyup kapatın.
4.Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında, üstlerine yumurta sarısı sürdükten sonra pişirin. Afiyet olsuNNN
canım ben boludayım özel bir hastaneye gidiyorum çağsu
ama doktorum 6 aylıkkken sezeryan dedi
kendisini biraz korkak bulduım açıkcası
bir doktor önerdiler pazartesi ona gideceğim
devlete zaten kabul ediyor burda hiçbiir olmazsa kadın doğum hastanesine gideceğim ebelr tecrübeli orada
instant maya nedir :26:
canım ben boludayım özel bir hastaneye gidiyorum çağsu
ama doktorum 6 aylıkkken sezeryan dedi
kendisini biraz korkak bulduım açıkcası
bir doktor önerdiler pazartesi ona gideceğim
devlete zaten kabul ediyor burda hiçbiir olmazsa kadın doğum hastanesine gideceğim ebelr tecrübeli orada
instant maya nedir :26:
bız kızımlaa tam gusellık uykumusa yatıodukk don atlett komsum catkapı geldıı.. gyındık halıylee. muhabbet ettık sımdı gıttı yemekelrı koydukk ocagaa.. pısırıyoruzz.. babamız gelınceede hamm yapıcaz:)))
hehe hadi hareketlenelimhalaya duralım hehe DD
yorulduk bebişimlee bıraktık işi su içip dinleniyoruz
siz nağıyorsunuz bakim minikle
ben yokumm ondannselam tontişler naspıyorsunuz pek bi sessiz topik
Selam kızlar, ben de Eylül' de kızımı kucağıma almayı bekliyorum. Şimdilik bizim kız da ters duruyor, dönsün diye şaklabanlık yapıyoruz babasıyla. 1700 civarında kilosu ve uzun giden boyu var kızımın. Aş erip kocamı inletmeyi planlıyordum; ama olmadı hiçbir şey çekmedi canım, şanslı adammış vesselam :) Meyve yemekte biraz zorlanıyorum, midemde yanma yapıyor, benim yerime siz yiyin.
Allah hepimize en hayırlı doğumları ve çocukları nasip etsin.
Biz burdayizzzzz... Havuclu kek yaptiknkizimla.. Masallah pek maharetli olacak benim cadi.. Guzel olmus.. E kuru kuru da gitmez yanina da sut istedi pitircigim.. Kek-sut keyfi yapiyoruz..
oh oh afıyet olsun cnmbızde bı yandan yemek yapıoz bı yandan yazıyoruzz kızıımlaa... babamız gelcek azsonaa soframızı hazırlıycaz.. pek bı sessız topıcc herkezz sanırsam yemek telasında gorusuruz sona yınee..
Bulut adanaliydin dimi hangi yaylaya gittin?
slm kızlar..
ben bebeğimin bir çok eşyasını aldım ama bir türlü yastık ve yorgana karar veremedim.
yün dışında şöyle rahat yıkanabilir nasıl bir yorgan yastık tavsiye edersiniz.
yada neler aldınız???
553, kısı profılımı gezmıss ne aradınızzz kızz sayfamdaa
canım dr.oetkerin satılıyoo yeşil minik paketlerde toz şeklinde onlarr..instant maya nedir :26:
şükriyecim poğaçaları ancak fırına verebildimm şimdii pişiyoo. biraz başım döndüü sağlık ocağına gittik geldik tansiyon için oda normal çıktı niye oldu anlamadım gitti yaaa:2: azıcık yoruldum birde çooook fenaa sıcak o yüzden galibaa...kendı kendıme konusyorum galıbaaaaaaaaaaaaaaa sesımı duyan yokmuuu tubaa sıbell ılknurr güülll yelızzz huhuuu
ohhh bizede gönderiiinn havuçlu keekk. bizde oğlumla karaköy poğaça yaptık fırına sürdük pişmesini bekliyoruzz yanınada patates salatası kek ohhh missBiz burdayizzzzz... Havuclu kek yaptiknkizimla.. Masallah pek maharetli olacak benim cadi.. Guzel olmus.. E kuru kuru da gitmez yanina da sut istedi pitircigim.. Kek-sut keyfi yapiyoruz..
ben pamuk yastık aldım amaaa zararlımı kii:26:Silikon yastık tavsiye etmiyorlar bebek için. Çok terletiyormuş sanırım. Kaz tüyü belki iyi olur. Ben kaz tüyü aldım yastığını. Bir de battaniye ördük kalın kalın. Yorgan gibi oldu. Onları kullanıcam..
ben pamuk yastık aldım amaaa zararlımı kii:26:
Filizyavuz hediye çekilişinde birbirimize çıktık fakat ben daha 100 msjı dolduramamışım özelden msj atamıyorum :) Nasıl iletişime geçicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?