slm kızlar..
ben bebeğimin bir çok eşyasını aldım ama bir türlü yastık ve yorgana karar veremedim.
yün dışında şöyle rahat yıkanabilir nasıl bir yorgan yastık tavsiye edersiniz.
yada neler aldınız???
o pastamın cok begenenıı cıktı cnm tmm hemen atıyorum tarıfını hem cok basıtt hemen yapılıoo :)) bende yaa delı gııbı tatlı ıstıyorum haftasonu baklava yedım zatenn bu hafta yasakk tatlı :)))Kolay gelsinnn.. Suksuk'cum ben ekledim seni face.den.. Su yaptigin bi tatli var fotolarda onun tarifini atsana bana bi ara cok guzel gorunuyo yarim saatte yapiliyomus hem.. Bu ara pek bi tatli duskunu olduk da
Popülersin şekerim :)
canım dr.oetkerin satılıyoo yeşil minik paketlerde toz şeklinde onlarr..
şükriyecim poğaçaları ancak fırına verebildimm şimdii pişiyoo. biraz başım döndüü sağlık ocağına gittik geldik tansiyon için oda normal çıktı niye oldu anlamadım gitti yaaa:2: azıcık yoruldum birde çooook fenaa sıcak o yüzden galibaa...
ohhh bizede gönderiiinn havuçlu keekk. bizde oğlumla karaköy poğaça yaptık fırına sürdük pişmesini bekliyoruzz yanınada patates salatası kek ohhh miss
ılk hedıyesı gelen benımm sankıı... cok begendıkk elıfımmde begendıı. . cok tsklerr elıfılhan teyzesıı kızımaa cok gusel cıcı almısssınn..
Eki Görüntüle 464418
Eki Görüntüle 464419
Ayyy cok guzelmis gule gule giysin elifin..ne pastasiymis o bakim nerde bende gormek ogrenmek istiyorum.
canım o pastanın tarifini bendee istiyoruummmm...ohhohh pıısssın cnmmm gelcezz yemegeee..
ayyy çoook güzel elif kızçene çoook yakışacaakkkılk hedıyesı gelen benımm sankıı... cok begendıkk elıfımmde begendıı. . cok tsklerr elıfılhan teyzesıı kızımaa cok gusel cıcı almısssınn..
Eki Görüntüle 464418
Eki Görüntüle 464419
Defne Yapra :: Damak tadnz...
tarıf burda kızlarr.. damla sakızım yoktu oyuzden falım sakızz damla aromalı kullandım yarımmm .. aklınızda olsunn oda aynı ıse yarıoo
Eki Görüntüle 464422
buda yaptıgımm pastamın resmı .. herkezz yapsnn fotosunu atsın en guselını sseccıcemcok klay bı tarıff ve tadıı muhtesemmm
Ben ve tosuncuk kızım geldikk bugün doktora gittik
kilosu 2 200
benim kilo da 93 :)
boyu da 43 cm uzun boylu olcakmış normal doğum olacak büyük ihtimalle :)
şiş içinde olabilir dedi eğer tansiyonun yükselirse sıkıntılı olacaktır dedi öyle işte :)
Sizler nasılsınız bebişler
masallah cnmm kocaman olmusss ayyyy normal dogum olucak dıe soledı demek benım dr daha hıc grmedı o konuyaa.. hayırlsıı bakalım ...bızde seflerın duellosunu ızlıyoruzz
geçmiş yapamadımmm ben ne pastası ne yarışması heyy bensiz pasta mı yapıyosunuzzzz küstümmmmmmmmmmmm
Benim bebişin başı aşağıda canım normal oğuma hazırlmaış kendini dedi son haftalarda yüksek olasılıkla dönmez dedi bakalım artıkın :)
maşallah maşallah tusununaaaaBen ve tosuncuk kızım geldikk bugün doktora gittik
kilosu 2 200
şiş içinde olabilir dedi eğer tansiyonun yükselirse sıkıntılı olacaktır dedi öyle işte :)
şekerim niye küsüyosun yaaa..geçmiş yapamadımmm ben ne pastası ne yarışması heyy bensiz pasta mı yapıyosunuzzzz küstümmmmmmmmmmmm
daha yenı konu acıldı cnmm küsmeee.. yarısmaa varr pastayı yapıp fotolarını cekıceksınızz.. sona 1 secıcezz..
maşallah maşallah tusununaaaa
sanada maşallah kız aramızda 3 kg var hehe
şekerim niye küsüyosun yaaa..
ben bugün poğaça yaptım şükriyeden tarif alıptaa sonra şükriyee alman pastası yapmış facede gördük onun tarifini istediiikkk...
benımkıde oleydı 29 haftadaa demkkı bıdaha degımııomuss bende onu merak edıodum ıns benımde degısmez normal doguruuzz..
Yirim sizi de pastalarınızı da :))
ayrı bi sayfa mı açtınız kuzular yoksa burda mı bende yapıp koyayım resmini ama bugün doktor hamur tatlılardan uzak dur dedi pastalardan uzak dur dedi
burada cnm ya baska yere gıdermıyız hıccc
Ben ve tosuncuk kızım geldikk bugün doktora gittik
kilosu 2 200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?