2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

incelemeye çok fırsatım olmamıştı kızlar paylaşmıştı sık kullanılanlarıma ekli bir site

https://www.lohusashop.com/shop/categori_shop.asp?grup_id=54&grup_adi=Klasik Modeller
belki işine yarar

:)))
hehe hadi hareketlenelim halaya duralım heheDD
yorulduk bebişimlee bıraktık işi su içip dinleniyoruz
siz nağıyorsunuz bakim minikle

bnmkı gercekten mınık canım pek kılo almamıs
onu beslyrm meyve tabgı hazrldm yedım sımdıde mıdem yanıo:))))

oda ıcerde halay cekıo galıba makata oturmus vazıyetteydı tepındıkce altıma kacıryrm sanıyrm ::))))

cnm sanada sorum senn beısınde kılosu ıyıydı ne yıyosnz bende gelıstrym benmkını bıraz

incelemeye çok fırsatım olmamıştı kızlar paylaşmıştı sık kullanılanlarıma ekli bir site

https://www.lohusashop.com/shop/categori_shop.asp?grup_id=54&grup_adi=Klasik Modeller
belki işine yarar

:)))
hehe hadi hareketlenelim halaya duralım heheDD
yorulduk bebişimlee bıraktık işi su içip dinleniyoruz
siz nağıyorsunuz bakim minikle

bnmkı gercekten mınık canım pek kılo almamıs
onu beslyrm meyve tabgı hazrldm yedım sımdıde mıdem yanıo:))))

oda ıcerde halay cekıo galıba makata oturmus vazıyetteydı tepındıkce altıma kacıryrm sanıyrm ::))))

cnm sanada sorum senn beısınde kılosu ıyıydı ne yıyosnz bende gelıstrym benmkını bıraz

ay ay yavrum bneim neden küçük kalmışşş ama toparlar annesi merak etme.
böyle meyve falan yemeye devam et sen.
hımss benim düzenli olarka tükettikleri günlük süt ve cevizim var onun dışında iştahım yerinde maşalalh öğünlerimi atlamadan
yiyiorum
ama ekstra birşeye dikakt etmiyorum bende meyve severim meyve hergün bir tabak yiyrum

bu arada senin bubıdık makatın üstünde ne geziniyormuş bak yaramaza

Son düzenleme:

valla doktor makat pozısyonunda dedı bende anlamdm oturydu ellerıyle oynuodu teyzesı balık gıbı agzını acıp acıp kapatıyodu hala sezeryan gorunyrm bıturlu donmedı bızım kız

benm ıstahım yok aksam eve gdnce yoorgun argın yemekte yapmyrm dgru duzgn bısıde yyemynce cok kılo almamsı 1603 gr olmus bıde gelsımı 1 hafta gerıden gelıoo suan mınyon bı bebk olck doktor hep ole dıo zaten bnde 500 gr alısm sadece

benım de canım sureklı kıraz ıstıoo:) kıraz yıyın :)

bende domates yıyorum, en az gunde 2,3 tane hemde en bıyuk köy domateslerınden.. ben simdi DoMaTeSe mi aşeriyorum:)))))), benim emirciğim tospa olcak :)))

benimkıde ters canım, ve bende normal dgum ıstıyorum,, donerler ınsallah,,,, zevzek gormesın ben soz vermıstım yazmıcaktım bıdaha ters dıye :))), bundan snra yazmıcam.... ayın 26 snda kontrolum...

Selam kızlar, ben de Eylül' de kızımı kucağıma almayı bekliyorum. Şimdilik bizim kız da ters duruyor, dönsün diye şaklabanlık yapıyoruz babasıyla. 1700 civarında kilosu ve uzun giden boyu var kızımın. Aş erip kocamı inletmeyi planlıyordum; ama olmadı hiçbir şey çekmedi canım, şanslı adammış vesselam :) Meyve yemekte biraz zorlanıyorum, midemde yanma yapıyor, benim yerime siz yiyin.
Allah hepimize en hayırlı doğumları ve çocukları nasip etsin.

yerim onun minik ellerini ben küçüğüm benim.
Hımss canımcım daha döner vakit çok,
bebişin küçük diye üüzlme önemli olan sağlıklı olması canının birşey istemediği noktada kahvaltı hazırla kendine süt peynir domates yumurta kırr onlar besleyici şeylerrr emin ol faydası olur

hayırlı uğurlu olsun canım ALlah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inş.bebişlerimizi.
maşallah bebişineee büyüsün büyüsün bıdık:)
tam olarka kaç haftalıksın 29 falan sanırım

mrb kızlar oh ne güzel herkes bebişinin kilosunu boyunu biliyor.doktor bana sadece durumu iyi diyor.okadar ne kilo ne boy hiç söylemiyor ama bu defa kontrolümde ben soracağım.

bende de aynı cnm acıktım ne buldysam yedım sımdı bıde ustune turk kahvesı ıcım bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…