2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biri benı dürtsün kendıme geleyım lütfennn, 2012 tem.anneleri dogum hıkayelerını okudum, agladım ya :(((((((((((

bend egeçen gün okuudm ağladım. okumak hem iyi oldu hem kötü. o günden beri doğum korkusu daha çok sardı beni..

bebeler nasıll bebelerr..:1::1::1:artık gozumun onunden gıtmez o bebıs fotosu:16::16::16:

bende kopyaladım masaüstüne kocacıma göstercem.
babamız gelcek birazdan yemeğe bende kalkıp bir şeyler hazırlayım en iyisii...

bend egeçen gün okuudm ağladım. okumak hem iyi oldu hem kötü. o günden beri doğum korkusu daha çok sardı beni..

cok tatlydı ama kolay gelsın cnmmmmmmmmm . bızde acıktıkk kızımlaa .. bısıyler yıyelım:56:

canım kolay gelsın valla,napıcaksın ıste, herkes duşüncelı olamıyo maleseff... az kaldı ıznıne dayan kuzum...

bende öle diyorum bak kızım 2 gün daha uyanacağız sonra hafrta sonu uyuyacağız dinleneceğiz canım öğlen yazdırıyorum adını SERPİL LİNA nasıl

bende öle diyorum bak kızım 2 gün daha uyanacağız sonra hafrta sonu uyuyacağız dinleneceğiz canım öğlen yazdırıyorum adını SERPİL LİNA nasıl

güzel canım, ben begendım, ayy sekerlerden yaptırrısan cekte resmını gorelım.

bende merak ettım okuyayım dedım ama, agla agla bı hal oldum ya. şimdilik bidaha okumıcam

karnımızıdaa doyurdukk sankı uykumuz gelıo yavasyavas.. sekerleme yapıcazz sankii elfıımleee:125::125:

Selam kızlar.. günler geçiyor ve bebişlerimiz daha bir heyecan veriyor!!.. zira benimkinin ayaklarını hissediyorum artık karnımın üzerinden elimi gezdirince minicik çıkıntılar mideme doğru baskı yapıyor.. sağdan sola soldan sağa dönerken zorlanıyorum, bacak arası yastığa başladık artık :)) kızımın beşiği de hazır cibinliğine kurdele yapacağız teyzesiyle incili incili ondan takmadık daha.. onu da ekleyeyim şimdi size $1-2012-07-17_08.42.16.webp

nasıl?

Selam kızlar.. günler geçiyor ve bebişlerimiz daha bir heyecan veriyor!!.. zira benimkinin ayaklarını hissediyorum artık karnımın üzerinden elimi gezdirince minicik çıkıntılar mideme doğru baskı yapıyor.. sağdan sola soldan sağa dönerken zorlanıyorum, bacak arası yastığa başladık artık :)) kızımın beşiği de hazır cibinliğine kurdele yapacağız teyzesiyle incili incili ondan takmadık daha.. onu da ekleyeyim şimdi size Eki Görüntüle 466935

nasıl?

ayyycanım çokkkk ne tatlı,, süslüler sizi :)))
dun gece en sonunda ızmır serındı, dimi ;)

Selam kızlar.. günler geçiyor ve bebişlerimiz daha bir heyecan veriyor!!.. zira benimkinin ayaklarını hissediyorum artık karnımın üzerinden elimi gezdirince minicik çıkıntılar mideme doğru baskı yapıyor.. sağdan sola soldan sağa dönerken zorlanıyorum, bacak arası yastığa başladık artık :)) kızımın beşiği de hazır cibinliğine kurdele yapacağız teyzesiyle incili incili ondan takmadık daha.. onu da ekleyeyim şimdi size Eki Görüntüle 466935

nasıl?

cokgusel olmuss cnmm .. bacakk arası yastıga ben coktan basladımmm rahat oluoo..ııı gunlerde kullanın ınss bebısınleee:nazar::nazar::nazar:

karnımızıdaa doyurdukk sankı uykumuz gelıo yavasyavas.. sekerleme yapıcazz sankii elfıımleee:125::125:

ohh afıyet olsun canm, bu gidişle şeker gıbı bı kız cıkcak yanı :)))))))))))))))))
biz daha acıkmadık emirimle, 2 gıbı anca yerız..
suksuk buararda dolmayı yaptım, sanırım acı salcadan bıraz fazla koymusum acı olmuş buseferde, yana yana yedık :((.. sanırım ben dolmayı beceremıcem

ayyycanım çokkkk ne tatlı,, süslüler sizi :)))
dun gece en sonunda ızmır serındı, dimi ;)

ayyy teşekkür ederiz teyzesi.. süslüyüz ama :)) yatağımızı da hazırlıyoruz daha onu da çeker yüklerim bir ara.. izmir serinledi biraz rüzgarlandı diyelim canım, zaten 2 haftadır geceleri terasta kocaman bir cibinlik altında yatıyoruz biz de sıcaktan duramıyorum çünkü eşim de öyle... ama dün sabah da ne rüzgar vardı?... fırtına gibiydi.. asmanın yapraklarının sesinden uyuyamamıştık :))) bu sabah da esinti çok güzeldi efil efil :))))))

ohh afıyet olsun canm, bu gidişle şeker gıbı bı kız cıkcak yanı :)))))))))))))))))
suksuk buararda dolmayı yaptım, sanırım acı salcadan bıraz fazla koymusum acı olmuş buseferde, yana yana yedık :((.. sanırım ben dolmayı beceremıcem

dolmada pirinç vaaaarrrrr!!! yeme!!!!... pirinç şeker demek şekerini yükseltir aman!

hem yanarsınnızz hemde mıdene dokunur cnm mıde yanması bu zamanlrda cok oluoo .. dıkkat et yogurtla falan ye barı zıyan olmasınn.. bence bıdakı sefere ayarı tam olucakk..:1::1:

elıfım sekerdende tatlı olcaakk ınsss

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bizim için dün baya maceralı bir gündü. üzerimde bğtğn boyu olan halsizlik yerin saat beşten sonra sık ve düzenli aralıklarla sancıya bıraktı sağ belimden kasığıma doğru önce yalancı sancıdır diyerek pek önemsemedim sürekli pozisyon değiştirmeye başladım ama yok geçmek bilmedi bi türlü 3 saat süren ağrıların sonunda artık pes edip hastaneye gitme kararı aldık ve tuttuk gata nın yolunu acilde dr hemen müdahele etti sedyeye yatırdı ve kasıklarıma bütün gücüyle bastırıp bıraktı o an kalp masajını bu adam karnıma yapıo heralde diye düşünmdüm her bastırdğında nefesim kesildi ve acaba bebeğim rahatsız olur mu diye düşünüp durdum sonr kaldırıp sert yumruklarla sırtımın iki kenarına sert sert vurmaya başaladı aman yarabbi noluyor dedim daha önce hiç böyle muayene olmadım tabi bu arada acıyo mu diiye de soruyo. sonra bize kan idrar tahlili ve ultrason verdi böbrek ve apandise bakıcam dedi gittik ultranasgofi bölümüne dr baktı ve sağ böbreğinde genişleme var dedi:18: tekrar sonuçları alıp dr gittik ve bizim kadın doğuma sevk etti bide o görsün diye. neyse gittik dr a anlatınca durumu hemşireye bi kaç bişey dedi ama benim anladığım sadece en son nst dedğiydi girdik odaya hemşire canım alt tarfında ne varsa çıkar ve çatal çık dedi:18::18: o an çok korktum hhazırlanıp yattım üstümü örtüyle örttüm ışıklar kapandı dr geldi vajinadan ultarsonla baktı bişi sölemedi veee sonra çatı muayenesi:18: dr önceden uyardı sakın elinle müdahele etme ve sakin ol diyee ve o an hatırlamak bile istemiom:14: zordu korkutmak istemem kimseyi ama bizim dr biraz kilolu ve erkekti varın siz düşünün dört parmağını:34: da sonra normal ultrason bunların hepsi bi anda bi odada tabi ben pert:14: usg den baktı ama kızım o kadar hareketlendi ki anlatamam dışardan bakan çok net görür yani dr çiftetelli atıyo senin kız dio:16:yerim onu beeeeen:16::16: ve tekrar böbreğime baktı normalin üstünde bi genişleme var dedi onun dışında bişi demedi heralde çekecez doğum sonuna kadar.son olarak nstyi de yazayım kızlar kızımın kalp atışlarını ilk defa bu kadar uzun uzun dinledim ama bizim yaramaz aletelrin bağlı olduğu yere gelip tekmeler atınca kalp atışı 187 lere kadar çıktı dr sürekli gelip hareket mi ediosun dedi bende hayır ama bebiş çok hareketli dedim:1: neyse sonuç olarak böbrek dışında bi sıkıntı çıkmadı şükür. ayyyy böle uzun uzun yazınca doğm hikayemi yazıomuşum gibi geldi o günlerde gelir de yazarız uzun uzun inşallahhh:52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cokgusel olmuss cnmm .. bacakk arası yastıga ben coktan basladımmm rahat oluoo..ııı gunlerde kullanın ınss bebısınleee:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederiz teyzesi :))) bacak arasıyla göbek altına başladık incecik bir sünger yastık destekliyoruz :) bugün de pek hareketli maşallah kızıma :nazar:

ayyy teşekkür ederiz teyzesi.. süslüyüz ama :)) yatağımızı da hazırlıyoruz daha onu da çeker yüklerim bir ara.. izmir serinledi biraz rüzgarlandı diyelim canım, zaten 2 haftadır geceleri terasta kocaman bir cibinlik altında yatıyoruz biz de sıcaktan duramıyorum çünkü eşim de öyle... ama dün sabah da ne rüzgar vardı?... fırtına gibiydi.. asmanın yapraklarının sesinden uyuyamamıştık :))) bu sabah da esinti çok güzeldi efil efil :))))))

ohh güle güle kullansın bebişin canım,:))) teyzesı yer onu...
tamam onada bakarız, ama aksam 6 ya kadr yukle, ben ondan snra pek gıremıyorum, evde lptop bozuldu, goremem sonra ;)...
bizde park yatagı bakıcaz bu hftasonu belkı alırız..
ahh valla ya essın bıraz. dun bizde 3,4 gundur ılk defa klımayı acmadan uyuduk..ptesı ozellıkle sıcaktan bayılcam sandım yemegı zor yedım, ayran ıctım allahtan uyudum snra..

Back
X