Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır birde aklımıza düşürüdüler kendileri almazzlar bak
burada bir komplo havasımı ne var dersin hım
bizi dombilimi yapmaya çalışıyorlar nedersin![]()
burdan çıkan ders bence tabi erkeklerden refakatçi olmaz
ah canım bunada şükür demek lazım çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyi Allah nazarlardan korusun
ay ay çok geçmiş olsun düşmek diyince yüreğim hopluyorr( bende düşmüştüm Amanın neler olduğunu tamhin edebiliyorum canım
Allahım esirgesinnnn Çokg eçmiş oslunhay Allah yaaaaaaa
çok çok geçmiş olsun..
hepinize çok teşekkür ederim canlar... bebeğimin kalp atışını görene kadar ayağımın ağrısını farketmedim ödüm koptu. ben hastanede çalışıyorum düştüm rezil oldum çok komik oldum sonradan güldüm kendime... ama nasıl oldu anlamadım yaa. bi gözümü açtım yere kapaklanmışım. herkes başıma toplandı.![]()
ne o sekerim kocişin gelince pabucumuzu dama attın sattın bizi bıkmadın mı hala kızzz yeter kop gel kopp gelll![]()
hehehehkızzzzzzzzzz ne hayinsin
canımız istedi söyledik neler neler uydurdun![]()
evet bencede oyle bısey var :)))) deşifre edıyım, pis kızlar didem ve dermet :)))
hayır birde aklımıza düşürüdüler kendileri almazzlar bak
burada bir komplo havasımı ne var dersin hım
bizi dombilimi yapmaya çalışıyorlar nedersin![]()
canım olacak olduktna sonr aoluyorrrrrr epeyde sürüyor şok Ama neyseki ikinizde iyisiniz canım ucuz atlatmışssın hemencik bir sadaka ver fıstık ALlah birdaha yaşatmasınhepinize çok teşekkür ederim canlar... bebeğimin kalp atışını görene kadar ayağımın ağrısını farketmedim ödüm koptu. ben hastanede çalışıyorum düştüm rezil oldum çok komik oldum sonradan güldüm kendime... ama nasıl oldu anlamadım yaa. bi gözümü açtım yere kapaklanmışım. herkes başıma toplandı.![]()
hehehehDD
yaa birdaha bin düşün bir söyle
D heheh
şişer mişer biryerlerimiz
![]()
kızlars hastanedeki tacımı aldım accesoriesten çok tatlı kırmızı beyaz puantiyeli birde pijama bulsam kırmızı beyaz puantiyeli nerden bulabilirimkine
tamam canım demem bi daha ÇİKOLATALI PASTAAAAAA![]()
evet bencede oyle bısey var :)))) deşifre edıyım, pis kızlar didem ve dermet :)))
kızlars hastanedeki tacımı aldım accesoriesten çok tatlı kırmızı beyaz puantiyeli birde pijama bulsam kırmızı beyaz puantiyeli nerden bulabilirimkine
ayy bende bugun bi fotoda gördüm bende onu alcam bulursam :)) tacsız doğum yapmış hatun olur mu hiç :)))))
![]()
teşekkür ederim...
çok teşekkür ederim şimdi iiyim Allaha şükür biraz ağrım var ama sabredecek kadar ilaç almayayım dedim. zaten hep dikkat ederken oldu yaa. sakınan göze çöp batarmış. bebeğim daha doğmadan başına gelmeyen kalmadı talihi güzel olsun Allah bebeklerimize sağlık versin.![]()
KIZLAARBEBİŞİMİN KIYAFETLERİ GELDİ AZ ÖNCE TULUM ZIBIN BİDE DR.BROWNS BİBERON ALMIŞTIM.ÇOK GÜZELLER YA BAYILDIM VALLA
..ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH... bu arada gambino ve wenice den almıştım tulumları falan hakkaten çok kaliteteliler çok beğendim..butikbebe ye gelirse takipte olayım yinee sie de tavsiye ederim annişler
![]()
hepimiz inşallah canımgüle güle can sağlığıyla kullanırsınız inşllllllllllh![]()