2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar dün saat 4 gibi bir sancıyla iş yerinden hastaneye kaldırıldım tamam dedim doğuruyorum.. çok kötü bir gece geçirdim midemi üşütmüşüm meğerse wcden çıkamıyorum geceden beri resmen karnımın yarısı indi yaa çıkarmaktan of offf

bize sıra gelince ekimler kasımlar da bize bakar böyleeeee dimiiii amanın yaaaa :18:
:1::1:ewt cnm zaten onlardan bıkacı bızım topıge gelıo yakaladım ben:9::9::9:
kızlar biliyormusunuz benim ellerim ve parmaklarım uyuşmaya başladı yani üzerine felan yatmaktan değil durup dururken uyuşma geliyor...

Biraz araştırdım hamilelikte olabiliyormuş. Allahtan aşırı değil ama bu ara baya fazla olmaya başladı...

Şişliklerde çoğaldı, dün terlik alayım dedim kendime normalde 36 büyük gelir bana 38 zor oldu ya inat ettim aldım :35:
ellerımde ve sol kolumda uyusma oluoo benımde ara ara.. masaj yapıncada gecmıoo . buaralar ıyı ama.. benımde 38 olan ayagımm 4o zor sıgıo bende 4o numara terlık aldım :1::1::1:
Eki Görüntüle 467371
bizim hediyemizzz çok tşk ederizzz süksük teyzesiiii :))
:16::16::16::16::16::16::16:rıca ederım elfcımmm yagmurun ıı gunlerde gıysın ınss:nazar::nazar:
neyse bu sefer gerçekten uykum war.zaten aşkımla dargınız cnm sıkılıyor.uyuyayımda hemencecik sabah olsun barışalım:1::9:
hadi yarın görüşürüz mucxxx kızlar
barıstınızmııı :1::1::1::1::1::1:
Merhaba annisler ve kuzucuklari :)

Dun annem geldi:16: biraz dinlendi gelince sonra direk maskoya gittik.. Kizimin odasi icin.. Coook guzel bi takim aldik ayin 25inde kurulucak..

Ardindan Eminonu'ne gittik oda suslemelerimizi, sekerlerimizin biblolarini keselerini, sekerleri koymak icin sepet bebek arabamizi, lohusa serbeti takimimizi, tullerimizi vs.. Aldik...

Bugun yine Eminonu'ndeydik. Eksik kalan malzemelerimizi aldik havuzluhan'daki bebe ceyiz sarayindan.. Inanilmaz guzel seyler var! Bugun mutluluktan sokaklarda agladim.. Kocisimin elleri koca koca torba dolu canim benim bi yandan onlari tutuyo bi yandan bana sariliyo.. Inanilmaz duygular yasadim...

Hastane camtamizi, gerekli olacak tum malzemeleri tamamladik Allah'a sukur. Tek eksigimiz duvarkagidimiz kaldi.. Birkac gun icinde ona karar vermemiz gerekicek mobilyalar gelmeden yapilsin diye..

Bugun o kadar cok dua ettimki Allah'im bebegi olacak tum anne babalar insallah evlatlarini istedikleri gibi alabilsin diye.. Cok buyuk bir mutluluk.. Hala gozlerim dolu doluanlatamam..

Iki gundur kosusturma icindeydik o yuzden foruma giremedim insallah herkes cok iyidir, bebislerimiz saglikli keyiflidir.. O kadar yorgunumki iki gundur... Uyuycqm uyuyamiyorum Eylul hanim kaburgalarimi tekmelemekle mesgul uyutmuyor..

Kizlar duvar kagidi onerileriniz var mi? Ben sitelere gakiyorum ama cok bakinca da bu sefer insan secemez oluyor.. Onerilere acigim..
cogu seyı halletmısınızz cnm negusell :nazar::nazar::nazar::nazar:odası gelıncee foto beklerızz ona goree:17:
Günaydınnnnnnn beni uyku tutmadı ya gözlerimi zor açıyorum kalktım buraya damladım ya.. gece dön dön dönme dolap gibi döndüm durdum artık çok zor dönüyorum karnım lopp diye düşüyo yatağa :1::1: hadi sizde uyanınnn gelinnn
bende bendee donupp durdumm karnımmm bı ordann bı oraya savruldu durdu elıfdee neoluoo yaa demıstır :16::16::16::16:napım hıc rahatım olmuo daha da buyudu gobegım sankı zor donuyorum artık:43:
selam kızlar dün saat 4 gibi bir sancıyla iş yerinden hastaneye kaldırıldım tamam dedim doğuruyorum.. çok kötü bir gece geçirdim midemi üşütmüşüm meğerse wcden çıkamıyorum geceden beri resmen karnımın yarısı indi yaa çıkarmaktan of offf

cok gecmıs olsun cnm soguk bısılermı ıctınn amn dıkat et son ayda hasta olmaa:20::20::20:bol su ıcc ıshal olduysan vucutun susuz kalmasın:nazar::nazar::nazar:

kızlar kasım anneleri topiğini okuyorum..6 ay ücretli izin olayının yasalaşması ekimi bulabilirmiş..bir an önce olması için dilekçe yazıp hep birlikte göndermeyi düşünüyolar..bizde şansımızı deneyelim mi??bi sürü anne var sonuçta kk da:26:

Biz izindeyken yasalaşsa bile bizi etkiler diye düşünüyorum, Ekim ayında yasalaşsa biz zaten izinde olacağız, haliyle bizim izinler de uzar inşallah.

yaa bi kere banada olmuştu karnım çok ağırdı bende doğuruyom sandım meğer motoru bozmuşum :1::9:

[barıstınızmııı :1::1::1::1::1::1:

barıştık canım sabah kedi gibi sırnaştım :1::9:
senı senıı aferın sannaaa:1:
yaa bi kere banada olmuştu karnım çok ağırdı bende doğuruyom sandım meğer motoru bozmuşum :1::9:

oluo ole seylerr bısey bılmeyıncee anlamıyoruz ıste.. bende bu gece olebı ruya gordumkıı bı uyandımm gercekten kendımı sıkmısımm :D doguruyordumm :1:

selam mommy

iki hafta önce bi telaş yaşadık, 3 gece hastanede kaldık ama şimdi iyiyiz çok şükür. istirhatteyim. ilaçlar ve doguma kadar yatışla erken dogum riskini ötelemeye çalışıyoruz.

arada girip okuyorm, pek yazasım yok.

inşlh herkes vakitlice sağlıkla alır kucağına bebişini

çok geçmiş olsun aman devamlı yat benimde hep yatmam gerekiyor ama bakanım olmadığından yatamıyorum
yatmak bebekleride hızlı büyütüyor

Günaydın kızlar, bugun ankarada hava daha serin nihayet. Yeni uyanmama ragmen kendimi cok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Yetmiyor uykum cünkü hiç deliksiz bir uyku uyuyamıyorum.Bugun yine bir sürü işim var Bu arada hafta sonu eşimin dogum günü. Dün laf arasında bi pasta yaparsın arkadasları cagırırz filan dedi:53: Arkdaslar dediği 4 aile ve bi kısmı cocuklu.Ben nasıl agırlayım askım onları, benim halim mi var dedim tamam ozaman dedi ama gönlü kaldı sanki.Üzüldüm ben de...Kocişimin canı saolsun, biraz yorulurum ama napalım. Ramazan oldugu için mecbur önce iftara almak lazım herkesi, sonrasına pasta kesilir.yanına neler yapsam acaba? yemek sonrası çok yenmez ama sadece bi pastaylada olmaz.Ooof of dünya kadar iş cıktı bana şimdi...:27:

senin kocanda çok nazlı bence asla böylr bir yorgunluğu üstlenme canım yazık sana

Merhaba annisler ve kuzucuklari :)

Dun annem geldi:16: biraz dinlendi gelince sonra direk maskoya gittik.. Kizimin odasi icin.. Coook guzel bi takim aldik ayin 25inde kurulucak..

Ardindan Eminonu'ne gittik oda suslemelerimizi, sekerlerimizin biblolarini keselerini, sekerleri koymak icin sepet bebek arabamizi, lohusa serbeti takimimizi, tullerimizi vs.. Aldik...

Bugun yine Eminonu'ndeydik. Eksik kalan malzemelerimizi aldik havuzluhan'daki bebe ceyiz sarayindan.. Inanilmaz guzel seyler var! Bugun mutluluktan sokaklarda agladim.. Kocisimin elleri koca koca torba dolu canim benim bi yandan onlari tutuyo bi yandan bana sariliyo.. Inanilmaz duygular yasadim...

Hastane camtamizi, gerekli olacak tum malzemeleri tamamladik Allah'a sukur. Tek eksigimiz duvarkagidimiz kaldi.. Birkac gun icinde ona karar vermemiz gerekicek mobilyalar gelmeden yapilsin diye..

Bugun o kadar cok dua ettimki Allah'im bebegi olacak tum anne babalar insallah evlatlarini istedikleri gibi alabilsin diye.. Cok buyuk bir mutluluk.. Hala gozlerim dolu doluanlatamam..

Iki gundur kosusturma icindeydik o yuzden foruma giremedim insallah herkes cok iyidir, bebislerimiz saglikli keyiflidir.. O kadar yorgunumki iki gundur... Uyuycqm uyuyamiyorum Eylul hanim kaburgalarimi tekmelemekle mesgul uyutmuyor..

Kizlar duvar kagidi onerileriniz var mi? Ben sitelere gakiyorum ama cok bakinca da bu sefer insan secemez oluyor.. Onerilere acigim..

Canım öncelikle hayırlı olsun aldıkların, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Duvar kağıdı yerine bebeklere uygun boyalar var anti alerjik vs. kimyasal içermeyen bence onu düşünebilirsin. Ancak duvar kağıdı illa istiyorsan bebişinin oda takımını görmeden fikir vermek zor. Fotoğraf varsa gönderebilirsen gönder yoksa eğer renginii şeklini vs anlat bis de sana yardımcı olalım.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annıslerr:16::16::16:
günaydın canım sana ve tüm annelere
geçmiş olsun klimamı çarptı acep
aynen canım yaa berbat durumdayımm öleceğim bide ben çıkarıyorum zorlamaktan boğazımda şişdi
dr kusma engelleyici vermiyormu nane limon temin et bir yerden(yani bunların çayını)
ayy nebılım uyandım altımı kontrol edıyorumm bıgun uyanıcam aramızda elıfcıkk :16::16::16::16::16:
bu işin o kadar kolay olacağınımı zannediyorsun :)
günaydın annişleerr:3::3::3:

günaydın canım

Back
X