Günaydın kızlar, bugun ankarada hava daha serin nihayet. Yeni uyanmama ragmen kendimi cok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Yetmiyor uykum cünkü hiç deliksiz bir uyku uyuyamıyorum.Bugun yine bir sürü işim var Bu arada hafta sonu eşimin dogum günü. Dün laf arasında bi pasta yaparsın arkadasları cagırırz filan dediArkdaslar dediği 4 aile ve bi kısmı cocuklu.Ben nasıl agırlayım askım onları, benim halim mi var dedim tamam ozaman dedi ama gönlü kaldı sanki.Üzüldüm ben de...Kocişimin canı saolsun, biraz yorulurum ama napalım. Ramazan oldugu için mecbur önce iftara almak lazım herkesi, sonrasına pasta kesilir.yanına neler yapsam acaba? yemek sonrası çok yenmez ama sadece bi pastaylada olmaz.Ooof of dünya kadar iş cıktı bana şimdi...
![]()
Ewet bugün ankara düne göre daha serin, sabah işe gelirken esiyordu. Kızlar dün ben bir uyumuşum anlatamam. Kocişin dün işi geç bitmiş, gece 10 da eve geldi. Ben de işten geldim 5:30 gibi, taze fasulye ve makarna attım ocağa, onlar pişerken bi uyudum bi uyandım yemeğin suyuna baktım, ve kociş gelene kadar sersem gibi yattım kalktım. Kociş gelince sağolsun sofrayı hazırladı, yedikten sonra da topladı. Ben uykulu uykulu yedim ve tekrar yattım. Sabaha kadar 1-2 kez uyanmalı olarak uyudum. Tabi günlerin uykusuzluğu ve yorgunluğu çıktı. Vücut artık pes etti. Haftasonu da hiç dinlenememiştim zaten evde büyük bir temizlik vardı, apartman inşaattan çıktı da. Ben de çalıştım tabiki de temizlikte ve çok yaroldum. Bacaklarım hala ağrıyor. Sonra pzts iş başı, ve ben bu şekilde pert oldum. İlk defa bugün kendimi dinlenmiş hissediyorum.