- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
günaydınn canımmmm afiyet olsun karasınnnn kızınaaa...dikkat et kendine çok yormaaa....Günaydınnn annışşler......bizde kızımla kalktık mamamızı yedik.....şimdide gezmeye gidicez....size bir merhala -diyelim dedik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn canımmmm afiyet olsun karasınnnn kızınaaa...dikkat et kendine çok yormaaa....Günaydınnn annışşler......bizde kızımla kalktık mamamızı yedik.....şimdide gezmeye gidicez....size bir merhala -diyelim dedik![]()
sorma canım ewde ne war nerde benden iyi biliyor hafta sonu geliyor bazen eşimde ewde oluyor o gün markete gidecek bişe lazımmı dedi bende yok dediim dur dur dio eşime sıvıyağ az kalmış 3 4 yemek yapar ancak gitmişken yağda al eşimle gözgöze geldik kaç saat güldüm
kadın yakında senı evden kovmasınn evı cok sahıplenmısshelal kadınaa.. walaa..
![]()
zevzekcımm sesın solugunn cıkmıoo hayırdırr..![]()
ayy sorma canım aynısı bir bakıyorum kafasına göre örtüleri değiştiriyor temizliyor hatta eşime kızıyor sana kaçkere şunları buraya koyma dedim die.. ewe şunu al falan die yorum bile yapıyor..eşimin aldığı çiçekelri atıyor heryere dökülüyor die kawga ediyorlar sonra.. ayy canım bizimki sosyetik işe arabasıyla geliyor ücreti de + benzin parası şeklinde komik walla ewine parke falan yaptırmıs onu anlatıyor öle işde
o kadını bana yolla canım
böyle bir şeyde yen duydum yazık adama kadından bide fırça yiyo o zaman oda biraz derli toplu olsun
o kadını bana yolla canım
böyle bir şeyde yen duydum yazık adama kadından bide fırça yiyo o zaman oda biraz derli toplu olsun
aslında haklısın bende yaklaşık aynı durumdayım ama bi denemek gerek.
ayy canm o projede tam zamanına rast gelmiş. biterse eve git bare kuzum, dinlenırsın...
hahaha hamıle ve hasta yolu okadar olur anca :)))
burdayyyımmm tatlımm şipşak bi geçmişş yapıp geldddimmmm![]()
istanbulda kadınlar günlük 100 tl ye geliyor işleri ağır gerçekten ama kaç kişi böyle paralar kazanıyorhemen canım ama yazın yok 2 ay izin yapyorbizden çok walla.. babam diyorki yaptıkları iş tabikide zor ama ben müdürüm kadınla maaşımız aynı dioo
burdayyyımmm tatlımm şipşak bi geçmişş yapıp geldddimmmm![]()
kadında süpermiş canım, benmde cagrmam lazım ama bı 20 gun snra cagırayım, zaten ev bu halde ıken dogurursam, yandıkkk :)) elim bişeye gıtmıyokiiiiiiii
Canım düzeldi mi moraller, atlattın mı kaynana krizini?
Benimki de normalden biraz pahalı ama aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor ne diyeyim walla. Bi de kendi kendine nerenin kirli olduğunu biliyor ve sıraya koyuyor, benden daha iyi biliyor nerenin temizlenmesi gerektiğini. Bi de kocişe kızıyor çok dağınıksın diye çok komik gerçekten.
hg tatlımmmm
elfıım sıkıldı azcık cemreyle oynasınlarr
olmamıı
şipşakcı senı![]()