Selam kızlar! Valla çok hızlısınız yetişemiyorum takip etmeye.
Dün kızımla bir kır düğününe gittik, açık havayı çok sevdi gider gitmez kıpırdanmaya başladı ayrılana kadar da durmadı. Bu sıcaklarda ben de o da pişiyoruz resmen. Artık daraldığımı hissediyorum. Ben de çalışabilir raporu aldım; ama daha teslim edemedim, sallıyorum hep sıcaktan, personel dosyam başka bir binada, üşendim oraya gitmeye :) Bir de rapor alınca mecburen çalışmanız gerekiyormuş o sürede, yoksa yıllık izin kullandırıyorlarmış. Sıcakta çalışmak zor gerçekten, bir de benim gibi tez yazıyorsanız daha bi zor.
Biz eşimle Buz devri 4' e gittik, artık animasyon filmlere gitmeye başladık :))
El dopplerleri 20-24. haftalarda bebişin işitme sistemine zarar verebiliyormuş, daha doğrusu o dönemde ısıdan dolayı etkilenir demişler ve gereksiz yere ultrasona girmememi tembihlemişlerdi, son günlerde birşey olacağını sanmam; ama yine de abartmayın, Allah korusun en ufak bir sorunda kendinizi sorumlu sayarsınız biz mi yaptık ettik diye pişman olmayın!
Benim ev de öğrenci evi gibi oldu, bulaşıklar falan yığıldı, yemek de yapamıyorum. Haftasonu temizlik atağı geliyor bi başlıyorum işe; yorulana kadar yapıyorum sonra tüm hafta yatıyorum! Şansıma temizlikçim de hamile ve benimle aynı zamanda doğuracak, halbuki ben ilk günlerde onu yardıma bile çağırırım diyordumDoğum sonrası annemlerde kalacağız, hatta bayramı da orada geçirmeyi planlıyorum, kendinizi bu sıcaklarda misafir için yormayın, benim annem doğum öncesi bir bayram temizliğinde kanepe çekip 1 ay yatmak zorunda kalmış, ona rağmen kardeşimde erken doğum yapmış, millet ne der diye de düşünmeyin onlar evinize pis demeye geliyorlarsa hiç gelmesinler daha iyi! Bu aralar agrasif takılıyorum zaten, biri birşey dese, hatta ima etse üstüne atlayacağım :))
Bebek alışverişi hem yorucu hem de müthiş zevkli bişey, insan o ufacık şeyleri görünce heyecanlanıyor. Ben de rüyalarımda doğurduğumu, nişan geldiğini, emzirdiğimi görüyorum, çevremdekiler de hep beni aynı şekilde görüyorlarmış.
Bebek şekerini ben de buzdolabı süsü olarak istiyorum, nikahımda yapamadım, bari bebeğimde hevesimi alayım. Uygun bi yer bulursam sizinle de paylaşırım.
Çenem düşmüş kusura bakmayın, hepinize kolay gelsin.
Yüksek lisans tezi mi canım? Allah yardımcın olsun, biz de geşen sene hallettik.