2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar! Valla çok hızlısınız yetişemiyorum takip etmeye.
Dün kızımla bir kır düğününe gittik, açık havayı çok sevdi gider gitmez kıpırdanmaya başladı ayrılana kadar da durmadı. Bu sıcaklarda ben de o da pişiyoruz resmen. Artık daraldığımı hissediyorum. Ben de çalışabilir raporu aldım; ama daha teslim edemedim, sallıyorum hep sıcaktan, personel dosyam başka bir binada, üşendim oraya gitmeye :) Bir de rapor alınca mecburen çalışmanız gerekiyormuş o sürede, yoksa yıllık izin kullandırıyorlarmış. Sıcakta çalışmak zor gerçekten, bir de benim gibi tez yazıyorsanız daha bi zor.

Biz eşimle Buz devri 4' e gittik, artık animasyon filmlere gitmeye başladık :))

El dopplerleri 20-24. haftalarda bebişin işitme sistemine zarar verebiliyormuş, daha doğrusu o dönemde ısıdan dolayı etkilenir demişler ve gereksiz yere ultrasona girmememi tembihlemişlerdi, son günlerde birşey olacağını sanmam; ama yine de abartmayın, Allah korusun en ufak bir sorunda kendinizi sorumlu sayarsınız biz mi yaptık ettik diye pişman olmayın!

Benim ev de öğrenci evi gibi oldu, bulaşıklar falan yığıldı, yemek de yapamıyorum. Haftasonu temizlik atağı geliyor bi başlıyorum işe; yorulana kadar yapıyorum sonra tüm hafta yatıyorum! Şansıma temizlikçim de hamile ve benimle aynı zamanda doğuracak, halbuki ben ilk günlerde onu yardıma bile çağırırım diyordum :( Doğum sonrası annemlerde kalacağız, hatta bayramı da orada geçirmeyi planlıyorum, kendinizi bu sıcaklarda misafir için yormayın, benim annem doğum öncesi bir bayram temizliğinde kanepe çekip 1 ay yatmak zorunda kalmış, ona rağmen kardeşimde erken doğum yapmış, millet ne der diye de düşünmeyin onlar evinize pis demeye geliyorlarsa hiç gelmesinler daha iyi! Bu aralar agrasif takılıyorum zaten, biri birşey dese, hatta ima etse üstüne atlayacağım :))

Bebek alışverişi hem yorucu hem de müthiş zevkli bişey, insan o ufacık şeyleri görünce heyecanlanıyor. Ben de rüyalarımda doğurduğumu, nişan geldiğini, emzirdiğimi görüyorum, çevremdekiler de hep beni aynı şekilde görüyorlarmış.

Bebek şekerini ben de buzdolabı süsü olarak istiyorum, nikahımda yapamadım, bari bebeğimde hevesimi alayım. Uygun bi yer bulursam sizinle de paylaşırım.
Çenem düşmüş kusura bakmayın, hepinize kolay gelsin.

Yüksek lisans tezi mi canım? Allah yardımcın olsun, biz de geşen sene hallettik.

Had
bak bırden ogrencılıgımı getırdın aklıma, ben 7 sene ankaradaydım canım, az gezmedık kızılayda, bahcelıde :))

Hadi ya, benim iş yerim Kızılay da sayılır Bakanlıklarda, evim de Bahçeli de, şansa bak. Ben de Ankarada okudum.Her ikisi de öğrenci mekanı biz de çok gezdik oralarda, şimdi de oralarda yaşıyorum, sen hangi üniversitede okudun canım?

sorcieree82, tubica, suksuk, uz99, ecrin1001, zevzekbayan, mirage52, FUFA60, asilemir+, selinselinn+, THIRTYOS, hatunirem, oznur_52, lale247, hanturks, gulrose1983
kızlar maşallah nekadar kalablılığızzzzz geçmiş yapmadan dirke dalayım aranızaa:DDD
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben gelir gelmez işlere daldım hehe çıkamıyorum biri el atsın bana:D

bende cok sık gormeye basladım artık sanırım dogum yaklastıgı ıcın basladı... neden cekınıyosunkı cnmm senın 2 tannee hem :nazar::nazar::nazar:

fıkır ııguseldee once ısımm bulun dogucak cocuk ısmı yok :1::1::1:

napim ayol kız olsa kolaydı benimde aklımdaki Elif,Eylül zorlamazdı ama erkek olunca bir isim bulamadık en sonunda Seda Sayan gibi Oğulcan koyucam o olucak :1:

bu gecede kocam beni doğururken görmüş stresi onu sardı bende bişi yok hala

ben niye görmüyorummm yaa kızımııııı:84:
pıreler ucuoo bıyerınde ondann:1::1::1::1:
eyül ümün hareketleri iki gündür iyice şiddetlendi:46:..büyüyomu acaba benim kızım:nazar::nazar:..yerim ben onu:16:
buyuduu buyudu cnmm masalahh:nazar::nazar::nazar:
Afiyet olsun şekerim, biz de yemekhanenin açoılmasını bekliyoruz. 12:15 te açılıyor, yemekten sonra da alışverişe çıkasım var.
afıyet olsun sızede cnmm .. ıı allısverısler..
hayrettt :53:

zillii :26:
zorunamı gıttıı kardess:1::1::1::1:
sendee o karaköy poğaçaları alman pastalarrıııı kocandadaa o göbekkk oldukçaaa o herif seni boşayamaz şekerimmmmm:9::27:
:1::1::1:haklısın sekerımmm ...cok hamaratım napımmmmmmmmmmmmm:9::9::9:

ben herseyı aldımm ama bı okadar daha alırımm daa esım bosarr dıee korkyorumm adama fenalık geldıdeee:1::1::1::1::1:

evet canım ya sen tamamladın ne güzel, benim daha ufak tefek eksiklerim var. Kıyafet, tekstil kısmını tamamladım da, bakım ürünleri, temizlik ürünler vs. kaldı. Aklıma geldikçe onları tamamlıyorum işte.

Had

Hadi ya, benim iş yerim Kızılay da sayılır Bakanlıklarda, evim de Bahçeli de, şansa bak. Ben de Ankarada okudum.Her ikisi de öğrenci mekanı biz de çok gezdik oralarda, şimdi de oralarda yaşıyorum, sen hangi üniversitede okudun canım?

gazi unıv. canm kampusteydık, bizde ılk once gazı mah oturduk.. snra yuksek lısansa baslayınca , calısmayada baslamıstık, ozamnda dıkmene tasındık, dıkmendede 3 sene oturduk, şimdide 3 senedır ızmırdeyım, yuvaya donduük :)))

evet canım ya sen tamamladın ne güzel, benim daha ufak tefek eksiklerim var. Kıyafet, tekstil kısmını tamamladım da, bakım ürünleri, temizlik ürünler vs. kaldı. Aklıma geldikçe onları tamamlıyorum işte.

ewt cnm bıttı sukur sımdı kzıımı beklıyoruzz sagsalım gelsınde.. sende enkısa zamanda tamamlarsın annesıı ınss

Selam kizlar nasilsiniz?dun temizlik yaptim sonra gezmeye gittim aksam 11 de geldik eve pestil haldeydim uyudumda biraz dinlenmisim:)dikis mak.actim bkiyorum yuzune su dolap ortulerini diksemde yerlestirsem.kutayin kiyfetleri yikancak daha offf.cok isim var cok...

gazi unıv. canm kampusteydık, bizde ılk once gazı mah oturduk.. snra yuksek lısansa baslayınca , calısmayada baslamıstık, ozamnda dıkmene tasındık, dıkmendede 3 sene oturduk, şimdide 3 senedır ızmırdeyım, yuvaya donduük :)))

Ben de Gazi üni. Benimki kampüs değil Beşevler deki fakülte anlamışındır. Ben de öğrenciyken Emekteydim. Evlenince Bahçeliye geçtim.

hava çok sıcak öğlen gitme gideceksen akşam üzeri git. Ankara bu sene daha mı sıcak yoksa ben hamileyim diye mi öyle geliyor piştim yavsss:50:

ankara gunduz sıcak ama aksam serın olmuyormuuuu???? biz ordayken oyleydı :))), yazın bıle serın bı gece, izmirde ımkansızz şimdi

Ben doktora tezi yazıyorum, eşim de doktora yapıyor bakalım bebiş gelince ne yapacağız.
12 kg aldım; ama 8 haftadır her hafta düzenli şekilde 2,5 kg alıyorum, ertesi hafta veriyorum :) Kimse bişey anlamadı bu işten. Böyle gidecek gibi, sıcağın tek iyi yanı iştahımın kesilmesi oldu.

Erkek bebeklere isim önerilerim; Efe, Ege, Tuğra, Umut, Bulut, Kerem, Barış, Tuğrul.

Biz kızın adını bulmuştuk da erkekte kararsız kalmıştık, kolaylık oldu kız gelince.

Back
X