2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkes geçmiş yapıyor heralde bende türk kahvesi içiyorum tek başıma hiç midem durmuyor ya yiyiyorum ya içiyorum sıcaklar iştahımı hiç etkilemiyor 13,5 kilo daha şimdiden

afiyet olsun canımmm iştahsız olmaktansa iştahlı olamk iyidirrrrr götür götürebildiğin kadarrrr hem sen bugün çok kalori enerji harcadın geri toplaman lazımmmm:56:

erken doğum yapanların topiğine baktım 1.5 kilo doğum yapanlar bile war çok şaşırdım ya ALLAHIM BEBİŞLER BİRAZ DAHA BEKLESİN BU SICAKLARDA BİZE YAŞATMASIN ERKEN DOĞUM

amin canımmm valla ben stress yapar kendimde düşerim sıfır bedene heraldee vakitlerinde gelsinlerrrr inşaalah :55:

kizlar bsey sorucam arsnizda sezryanla dogum yapan var mi benim bu sefr szryn olucak kilo vermek daha zormus heralde szruandan sonra acaba dogrumuki

ben yapmadım ama görümcem ve halamın gelini sezaryenle doğum yaptılar ikiside hala aldıkları kilyu veremedlerr görümcem sezaryenle 38.haftada 4.600 doğurdu oğlunu 24 kilo almıştı toplamdaaa şimdi göbeği duruyoooorrrr vallaaa zor gidiyor sezaryenle
halamın gelinide 11 kilo aldı oda 3.400 doğurduuu onunda duruyor kilolarııı
sezaryenle olcaksa doğumm fazla kilo alma dikat et şimdiye dek kç kg aldınnn

kizlar bsey sorucam arsnizda sezryanla dogum yapan var mi benim bu sefr szryn olucak kilo vermek daha zormus heralde szruandan sonra acaba dogrumuki

Benim ilk bebeğim sezeryanla oldu. 50 ile hamile kalmıştım 68 le doğuma girdim. 4 ayda 55 kiloya kadar düştüm. Emzirdiğin sürece bi problem olmuyor. Hamilelik değişik bişey çok yemesen bile vücut depoluyor yani. Şu anda 55 ile hamile kaldım 67 kiloyum 31 haftam bitti. Normal bence. Hiç korkma veremem diye...

kızlarr bu akşamm sahuraa kalkıcazz eşimee ne yapsam karar veremedimm siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sahuraaa:)))))))) ???

ben yapmadım ama görümcem ve halamın gelini sezaryenle doğum yaptılar ikiside hala aldıkları kilyu veremedlerr görümcem sezaryenle 38.haftada 4.600 doğurdu oğlunu 24 kilo almıştı toplamdaaa şimdi göbeği duruyoooorrrr vallaaa zor gidiyor sezaryenle
halamın gelinide 11 kilo aldı oda 3.400 doğurduuu onunda duruyor kilolarııı
sezaryenle olcaksa doğumm fazla kilo alma dikat et şimdiye dek kç kg aldınnn

canim istahsizim zaten pek yemiyorum ilk aylar cok istahliydim 5. aya kadar hizli kg aldim sonra durdu 2-3 aydir 58kg de kldim toplam 9 kg almisim ben normal dogumlarimda korse kulanmistim kisa zamanda vcudum eski formuna geliydu sezryandan snra kulanabilirmyimki acaba

canim istahsizim zaten pek yemiyorum ilk aylar cok istahliydim 5. aya kadar hizli kg aldim sonra durdu 2-3 aydir 58kg de kldim toplam 9 kg almisim ben normal dogumlarimda korse kulanmistim kisa zamanda vcudum eski formuna geliydu sezryandan snra kulanabilirmyimki acaba
iyi canım fazla almamıssın zaten korsede dr.sorarsı yine ama kullanabiliyorsun bi kaç gün sonra falannn

Benim ilk bebeğim sezeryanla oldu. 50 ile hamile kalmıştım 68 le doğuma girdim. 4 ayda 55 kiloya kadar düştüm. Emzirdiğin sürece bi problem olmuyor. Hamilelik değişik bişey çok yemesen bile vücut depoluyor yani. Şu anda 55 ile hamile kaldım 67 kiloyum 31 haftam bitti. Normal bence. Hiç korkma veremem diye...

iyi vermissin canim sen insallah bende hemen veririm korse vs. kullanmismiydin sen

selamlar herkese ben de eylül annesi olacağım inşallah,uzun zamandır takip ediyorum,birşey sormak istiyorum aranızda kaşıntı sorunu yaşayan var mı?bende son iki haftadır ciddi bir kaşıntı var tahliller falan herşey temiz çıktı ama hala devam ediyor,drum da anlam veremedi sinirlerim çok bozuk artık ne uyku kaldı ne rahat:(

selamlar herkese ben de eylül annesi olacağım inşallah,uzun zamandır takip ediyorum,birşey sormak istiyorum aranızda kaşıntı sorunu yaşayan var mı?bende son iki haftadır ciddi bir kaşıntı var tahliller falan herşey temiz çıktı ama hala devam ediyor,drum da anlam veremedi sinirlerim çok bozuk artık ne uyku kaldı ne rahat:(

geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım yani ölee anormal derecede kaşıntım olmadı hiççç krem yağ fln kullanıomusun belki onlar alerji yapıodur die aklma geldii:26:

ben bişi yaptım ama bu seferde hata veriyor buraya yükleyemiyorum :(

$Untitled.webp

oldu mu acaba? deneme deneme :)

geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım yani ölee anormal derecede kaşıntım olmadı hiççç krem yağ fln kullanıomusun belki onlar alerji yapıodur die aklma geldii:26:

teşekkür ederim canım kullanıyorum ama yeni değil ki aylardır kullanıyorum,geçen hafta böbrek genişlemesi yüzünden hastanede yattım serum falan takıldı ondan mı acaba diye bütün ilaçlarımı kesti dr ama hiçbir değişiklik yok,çok fena birşey Allah göstermesin kimseye,kaşıntı için de serum aldım ama aynen devam:(

iyi canım fazla almamıssın zaten korsede dr.sorarsı yine ama kullanabiliyorsun bi kaç gün sonra falannn

son ayda fazla kilo almazsam tabi yemekte midem alniyor diyorum kizim bi taraftan esim bi taraftan zorla yedirmeye calisiyorlr alirsam onlar yzunden alirim zten

Back
X