• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkür ederim canım kullanıyorum ama yeni değil ki aylardır kullanıyorum,geçen hafta böbrek genişlemesi yüzünden hastanede yattım serum falan takıldı ondan mı acaba diye bütün ilaçlarımı kesti dr ama hiçbir değişiklik yok,çok fena birşey Allah göstermesin kimseye,kaşıntı için de serum aldım ama aynen devam:(

en kısa zamanda geçer inşallah..

canım ;seni bulmuşken sorayım çünkü sorularıma cevap aldığım hiç biryer yokkk:(((( mesela 38. haftada doğum yaptın
daha öncesindede 37 haftaya çalışır raporu almışsın bu durumda doğumdan sonra 8+7 haftamı mı oluyor benim iznim..
birde doktordan rapor alırken nelere dikkat etmeliyiz.malum doktorlar tarihleri umursamıyor.yanlış hesaplansın istemiyorum....[/QUOb

Bak canım mesela benim 32. haftam 26 temmuzda doluyor. DR.uma sordum o gün gel boş vizite kağıdı ile dedi. Ben gidince 37 haftaya kadar uzatıcam. Benim bebeğimde büyük ihtimal sezeryan olacağı için 40 haftamı doldurmam yani. Kalan 10-12 gün neyse artık doğumdan sonraya eklenicek. Önceden değildi. 6 yaşında bi oğlum var. Onda 38+3 te sezeryanla alındı . 10 günüm yandı. Sadece doğumdan sonraki 8 haftayı kullandım diyim. Gerçi ben çalışmadım zaten ama ssk dan ödeme 16 hafta yani 112 gün olarak değilde 100 gün olarak yapıldı. Sen 33 haftanda gözüküyosun ama raporunu almadınmı? Bide dr. a hangi hastaneye gidiyosun?

yapacağın etiketin boyutunda wordde tablo çiz sonra resmi worde kopyala sağ üstte bir buton war resmin boyutunu ordan orjinali değişmeden ayarlayabilirsin

Pc de word yüklü degil.Aksam kocişe yükleteyim bide onu deneyim.Teşekkür ederim canım..

Canım eline saglık.böyle ben de yaptım ama ayagını kesmek zorunda kaldık kuzucugun:1: bakalım beceremezsem böyle kullanıcam mecbur:34:

olmuş valla :) kendi mesajından üç kere alıntı yapan tek üyeyim :) kimse de benimle ilgilenmiyor zaten :( habire de yemek yiyorum :( sonunda huniyi takıp gezicem artık :)

kız beni de acıktırdın.Resmen yeniden as erme dönemlerim basladı.hayır canım adam gibi seyler de istemiyor.Nerde saglıksız, abur cubur, fast food seyler var gözümün önünden hep onlar geciyor.Ama bizim kilo sorunumuz var malesef yiyemiyoruz:43: Beni gören herkes senin bebek en az 4.5 dogar diyolar. O kadar büyüdük yaniiii..Gerisini sen düşün:1:

teşekkür ederim canım kullanıyorum ama yeni değil ki aylardır kullanıyorum,geçen hafta böbrek genişlemesi yüzünden hastanede yattım serum falan takıldı ondan mı acaba diye bütün ilaçlarımı kesti dr ama hiçbir değişiklik yok,çok fena birşey Allah göstermesin kimseye,kaşıntı için de serum aldım ama aynen devam:(

gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah

iyi vermissin canim sen insallah bende hemen veririm korse vs. kullanmismiydin sen

Yok canım ilk zamanlar kullanamıyosun. Dikişler biraz acıyo. Ama 40 ın geçtitikten sonra almıştım bende korse. Gerçi fazla kullanmadım zaten gelemem sıkıntıya. Bünye ile alakalı ya inan. Kilolu değilsen önceden, gidiyo kilon.

canım ;seni bulmuşken sorayım çünkü sorularıma cevap aldığım hiç biryer yokkk:(((( mesela 38. haftada doğum yaptın
daha öncesindede 37 haftaya çalışır raporu almışsın bu durumda doğumdan sonra 8+7 haftamı mı oluyor benim iznim..
birde doktordan rapor alırken nelere dikkat etmeliyiz.malum doktorlar tarihleri umursamıyor.yanlış hesaplansın istemiyorum....[/QUOb

Bak canım mesela benim 32. haftam 26 temmuzda doluyor. DR.uma sordum o gün gel boş vizite kağıdı ile dedi. Ben gidince 37 haftaya kadar uzatıcam. Benim bebeğimde büyük ihtimal sezeryan olacağı için 40 haftamı doldurmam yani. Kalan 10-12 gün neyse artık doğumdan sonraya eklenicek. Önceden değildi. 6 yaşında bi oğlum var. Onda 38+3 te sezeryanla alındı . 10 günüm yandı. Sadece doğumdan sonraki 8 haftayı kullandım diyim. Gerçi ben çalışmadım zaten ama ssk dan ödeme 16 hafta yani 112 gün olarak değilde 100 gün olarak yapıldı. Sen 33 haftanda gözüküyosun ama raporunu almadınmı? Bide dr. a hangi hastaneye gidiyosun?

ben vakıf gurebaya gidiyorum.pazartesi günü 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.vizite kağıdı filan istemediler.sadece 3 nüsha rapor verdiler.iş yerim sadece fotokopisini aldı ..farklı bir yere vermeyeceğimi diğerlerini saklamam gerektiğini söylediler.doktorda 37 haftada gel çalışmaz raporu vereceğim dedi.
37 haftada gittiğimde tarihler yazacakmı bu raporu nereye vereceğim kafam çok karışıkkk:14:

Yok canım ilk zamanlar kullanamıyosun. Dikişler biraz acıyo. Ama 40 ın geçtitikten sonra almıştım bende korse. Gerçi fazla kullanmadım zaten gelemem sıkıntıya. Bünye ile alakalı ya inan. Kilolu değilsen önceden, gidiyo kilon.

normalde kilolu degilim canim 49kg la hamile kaldim aslinda normal dogum en iyisi zorunlu olmasam yine nrmali isterdim

kizlar bsey sorucam arsnizda sezryanla dogum yapan var mi benim bu sefr szryn olucak kilo vermek daha zormus heralde szruandan sonra acaba dogrumuki
yok öyle bir şey canım benim ilk doğum sezeryan 23 kilo almıştım 4 ay sonra hiç bir şey kalmamıştı süt vermediğim halde yapı
afiyet olsun canımmm iştahsız olmaktansa iştahlı olamk iyidirrrrr götür götürebildiğin kadarrrr hem sen bugün çok kalori enerji harcadın geri toplaman lazımmmm:56:

demi ama ye ye sonra midem yanıyor

kız beni de acıktırdın.Resmen yeniden as erme dönemlerim basladı.hayır canım adam gibi seyler de istemiyor.Nerde saglıksız, abur cubur, fast food seyler var gözümün önünden hep onlar geciyor.Ama bizim kilo sorunumuz var malesef yiyemiyoruz:43: Beni gören herkes senin bebek en az 4.5 dogar diyolar. O kadar büyüdük yaniiii..Gerisini sen düşün:1:

benimde öyle poğaça, çikolata, hamburger normalde yemediğim şeylerdir hergün yemek istiyorum:) benim göbeğe de bugün yarın doğum var herhalde diyorlar :)

ben vakıf gurebaya gidiyorum.pazartesi günü 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.vizite kağıdı filan istemediler.sadece 3 nüsha rapor verdiler.iş yerim sadece fotokopisini aldı ..farklı bir yere vermeyeceğimi diğerlerini saklamam gerektiğini söylediler.doktorda 37 haftada gel çalışmaz raporu vereceğim dedi.
37 haftada gittiğimde tarihler yazacakmı bu raporu nereye vereceğim kafam çok karışıkkk:14:

Sen 37 haftan bittiğinde git evraklarını al muhasebecinize teslim et. Onlar sgk da seni istirahatli gösterecekler. Doğum iznini başlatacaklar. Ve evet sen mesela 38. haftada doğum yaptın doğum sonrası izniin 8 hafta + 7 hafta olacak.

kızlarr bu akşamm sahuraa kalkıcazz eşimee ne yapsam karar veremedimm siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sahuraaa:)))))))) ???
ben de onu düşünüyorum:31::31: tost falan yerim ben diyorama yazık yani:50:
selamlar herkese ben de eylül annesi olacağım inşallah,uzun zamandır takip ediyorum,birşey sormak istiyorum aranızda kaşıntı sorunu yaşayan var mı?bende son iki haftadır ciddi bir kaşıntı var tahliller falan herşey temiz çıktı ama hala devam ediyor,drum da anlam veremedi sinirlerim çok bozuk artık ne uyku kaldı ne rahat:(

cnm heryerin mi kaşınıyor. yoksa göbeğinde mi var yoğun olarak??

Canım eline saglık.böyle ben de yaptım ama ayagını kesmek zorunda kaldık kuzucugun:1: bakalım beceremezsem böyle kullanıcam mecbur:34:[/QUOTE]

hakikaten gitmiş ayağı sağlık olsun napalım :)

tubikk yemek die die karnımı acıktırdın hain dondommmmm yemek ısıttım yiyyorumm şimdddiii :56:

aynen okdr acıktımkı mudurumde geldı acıktım bısıler soleyın dısarda dedı o fırsatta bende sledm kendıme yemek beklıyrm sımdı :56::56::56::56:

pişman değilim:) afiyet bal şeker olsun bebiklere yarasınnnn inşallah :)

Sen 37 haftan bittiğinde git evraklarını al muhasebecinize teslim et. Onlar sgk da seni istirahatli gösterecekler. Doğum iznini başlatacaklar. Ve evet sen mesela 38. haftada doğum yaptın doğum sonrası izniin 8 hafta + 7 hafta olacak.

çok teşekkürler canım..çok yardımcı oldun...37 haftaya kadar doğurmazsam:D tekrar sana danışırım....

kızlar biz yine kaçıyoruzzz salona güneş vuruyorr çokkk ben yatak odama kaçıp şekerleme yapcammm azcık dahaaa:17:

Back
X