2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar uzandım oğlumun karımı hoplatışını izliyom, ne harika bir duygu bu Allah'ım.. ama bir türlü kameraya denk getirip kayıt edemedim..

bende kaç kere elimde tel.kalakaldım öleee sanki anlıyor çektiğimide oyun yapıor banaaaa:9::9::9:

benim bebisinde ne gecesi ne gnduzu var srekli kipir kipir dogdktan sonrada boyle olursa yykusuz geceler beni bekliyor kucuk kizimda oyleydi hergun sabah ezaniyla uyuyordu bendede bi huy var bi saatlik uykuylada kalksam gnduz uyuyamam hic
ne gzel siz bol su tketuyosunuz ben bi bardak anca iciyrm onuda ilacla mecburi su ihtiyaci hisetmiyrm hic kizima sylyorum arada hatirlat zorlada olsa iceyim diye yoksa aklima gelmiyor hic

aaaa olmaz ölee günde 1 bardakk suyla:20:birde bu sıcaklardaaaa :20:içmeye çalış alışınca içmeden duramıcakssın:52:

bamya tabikide inanılmaz sewerim bir tencere yiyecek potansiyele sahibimm ama yiyemedimmmm:50::50:

oyyy bende bayılırımmm bamyaya güzel de yaparım hattaa ama bu sene hiç yiyemedimm çarşıda pazarda görmedimm hicc ne zaman ki mevsimi:26:

sıbel _ saa arkadasımız gırmıoo gundur gecmısede bakıyorum hep gormedımm.. bıseymı oldukı acabaaa:26::26:

bu sabah ben gördüm yazmadı ama burdaydı kaçak ağustos annelrinede takılorr iyidir iyidir onaa bişey olmazz:37:

mrb arkadaslar. herkese hayırlı ramazanlar.. benim çok bu aralar mide yanmalarım çok arttı. ilaç da kar etmio :( napıcam bilmiyorum..yağlı şeyler de yemiyorum ,dikkat ediyorum ama yine oluyor:( szler de yaşıyo musunuz

bebek bydukce mideye baski yapip yukari itiyor yanma o yzden olur canim bende oluyor ama bende reflu var srekli cekiyorum muz yanmayi hafifletiyor

bende kaç kere elimde tel.kalakaldım öleee sanki anlıyor çektiğimide oyun yapıor banaaaa:9::9::9:

aaaa olmaz ölee günde 1 bardakk suyla:20:birde bu sıcaklardaaaa :20:içmeye çalış alışınca içmeden duramıcakssın:52:

oyyy bende bayılırımmm bamyaya güzel de yaparım hattaa ama bu sene hiç yiyemedimm çarşıda pazarda görmedimm hicc ne zaman ki mevsimi:26:

bu sabah ben gördüm yazmadı ama burdaydı kaçak ağustos annelrinede takılorr iyidir iyidir onaa bişey olmazz:37:
oda senın gıbı desene aguustostan cıkmıoo :33::33::33::33::33::33:

merhaba kızlarrrr bız geldık, ama iyi degilim , dun oglen 3 ten aksam 10 a kadr kasıklarım ve belım acayıp agrıdı, ayrıca aksam uzerii 5 gıbıde ishal oldum, mide bulantısı fılan, aksamada 1 kez ıstıfra ettım, off fenaydım yanı, dunaksam doktorumu aradım, bidaha ıstıfra edersen acıle gıt dedı, bişeyler yedım ıstıfra etmedım,uyumusum zaten ondan sonra, sabahta ıshal yuzunden halım hıç yoktu evdeydım yattım, ama dun gece dogurcam sandım resmen, oyle bı agrı hıç gormedım belım sankı catlıcaktı, gobegımın altıda kasıklarım acayıp agrıdıı.., allahtan sımdı yıyım,halsızlıgım dısında bıseyım :((((((...

merhaba kızlarrrr bız geldık, ama iyi degilim , dun oglen 3 ten aksam 10 a kadr kasıklarım ve belım acayıp agrıdı, ayrıca aksam uzerii 5 gıbıde ishal oldum, mide bulantısı fılan, aksamada 1 kez ıstıfra ettım, off fenaydım yanı, dunaksam doktorumu aradım, bidaha ıstıfra edersen acıle gıt dedı, bişeyler yedım ıstıfra etmedım,uyumusum zaten ondan sonra, sabahta ıshal yuzunden halım hıç yoktu evdeydım yattım, ama dun gece dogurcam sandım resmen, oyle bı agrı hıç gormedım belım sankı catlıcaktı, gobegımın altıda kasıklarım acayıp agrıdıı.., allahtan sımdı yıyım,halsızlıgım dısında bıseyım :((((((...

GECMIS OLSUN cnm da neden dr gıtmedınn kıı :20::20:hepsı ustuste gelmıss.. ıns bıseyın yoktur dıkat edelım buaralar herkezde bu sıkayetler ollmaya basladıı ..:18:

mrb arkadaslar. herkese hayırlı ramazanlar.. benim çok bu aralar mide yanmalarım çok arttı. ilaç da kar etmio :( napıcam bilmiyorum..yağlı şeyler de yemiyorum ,dikkat ediyorum ama yine oluyor:( szler de yaşıyo musunuz

sağolasın canım allah razı olsunnn geçmiş olsun bi kaç arkadaş da var mide yanmasıııı....ama bende yok çokk sükürr

bende enaz 3 lt ıcıyorum gunde..su sısem hep gozumun onundee azonce yarım lt ıctık :24::24:

aferin sanaaa:46::46::46:

:35::35::35::35::35:dün gordukk annemm gobusunuu masallahı varr tosun olmusunuzz cemrecıklee:52::52:

nasıl becerıosunuz zayıflamayıı bendee ne yesemm yarıoo ozellıkle pogacaa:1::1::1::56::56::56:

eee poğacaa anam bu kime yaramıoo ki az yap sendeee bak ben hiç yapıomuyummm:20::8:

ayy sormaa buaraalar bı aglayasım var herseye son ayda sanrıım sell alıcak buralarıı:1::1::1::1::1:

ıyız cnmm sen nasılsınn :))

:35::35::35::35::35:dün gordukk annemm gobusunuu masallahı varr tosun olmusunuzz cemrecıklee:52::52::52:

a.ss cnmm elıfımde oglusunu öptüü.. benım kız zıllıde azcık onune gelenı öpesı var:1:

nasıl becerıosunuz zayıflamayıı bendee ne yesemm yarıoo ozellıkle pogacaa:1::1::1::56::56::56:

canım 14 kilo aldım ilk defa zayıfladım bana sormaa bu soruyu:52::52:

oda senın gıbı desene aguustostan cıkmıoo :33::33::33::33::33::33:

yoo valla ben bayadır girmiyorummm buraya yazmaya mecalim yok sıcaklardannnn:ssz:

pek hoşgelmedin ama canım çok geçmiş olsunnn bu sabah çoğu hamiş ağrıyla uyandığını yazmışşş normal demekki herkes de olduğunaa göreeebugün istee değilsin o zaman dimiii dinlen evdeee ishale patates haşlaması mı iyi geliyordu neydiii bak nettennn canımm

GECMIS OLSUN cnm da neden dr gıtmedınn kıı :20::20:hepsı ustuste gelmıss.. ıns bıseyın yoktur dıkat edelım buaralar herkezde bu sıkayetler ollmaya basladıı ..:18:

sagol canım, doktorum boyle agrılar olcak demıstı, ama uzun sürünce bende panık oldum dgrusu, sabah devam etseydı gıdıcektım, ama sabah halsızlık dısında bıseyım yoktu. offffff bidaha yasamak ıstemıyorum aynı seylerı,allahım saglık versın, gerisi booşşşş

yoo valla ben bayadır girmiyorummm buraya yazmaya mecalim yok sıcaklardannnn:ssz:

pek hoşgelmedin ama canım çok geçmiş olsunnn bu sabah çoğu hamiş ağrıyla uyandığını yazmışşş normal demekki herkes de olduğunaa göreeebugün istee değilsin o zaman dimiii dinlen evdeee ishale patates haşlaması mı iyi geliyordu neydiii bak nettennn canımm

ahh valla canm, ben oyle bı bel agrısı hıç yasamadım, belım catlıycak gıbıydı, ishalde cabasıı,, püfff bıdaha olmas ınsallah.. işe 2 gıbı geldım, yattım evdeydım canımm
evet patates haslaması, ve pirinc lapası, :((

çok geçmiş olsun canımm benim ya umarım en kısa zamnda geçer dikkat et kendineee

muzun ıyı geldıgını hıc duymadım cnm benımde ara ara yanıoo maden suyu yada sogukk süt ıı gelıo

canim reflu teshisi kyuldugunda dr.um liste vermisti yememem gereken seyler yaninda bide yanmayi hafifleten besilerde vardi muz mide asidini alip yanma hisini hafifletiyr hide havuc iyi geliyr ama onun mevsimi degil muz bana iyi geliyr rahatlatyr midemi

sağolasın canım allah razı olsunnn geçmiş olsun bi kaç arkadaş da var mide yanmasıııı....ama bende yok çokk sükürr

aferin sanaaa:46::46::46:

eee poğacaa anam bu kime yaramıoo ki az yap sendeee bak ben hiç yapıomuyummm:20::8:
aferın bızee :46::46::46::46:ben kocıse yaptım cnm yaa oruc tutucakya ıstedıı.. gece 12 dee ben pogaca pısırıyodumm sıcakta :20:
neyse ben sadece sabah yedımm odaa abartmadan :56::56:
canım 14 kilo aldım ilk defa zayıfladım bana sormaa bu soruyu:52::52:
:1::1::1::1:heheee 1 kg 1 kgdurr sekerımm

iyi sohbetler kizlar dn tahlil yptirmistim saglik ocagna gidip sonuclari alicam kendnize ve bebislere iyi bkin

Back
X