- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kızlar uzandım oğlumun karımı hoplatışını izliyom, ne harika bir duygu bu Allah'ım.. ama bir türlü kameraya denk getirip kayıt edemedim..
bende kaç kere elimde tel.kalakaldım öleee sanki anlıyor çektiğimide oyun yapıor banaaaa

benim bebisinde ne gecesi ne gnduzu var srekli kipir kipir dogdktan sonrada boyle olursa yykusuz geceler beni bekliyor kucuk kizimda oyleydi hergun sabah ezaniyla uyuyordu bendede bi huy var bi saatlik uykuylada kalksam gnduz uyuyamam hic
ne gzel siz bol su tketuyosunuz ben bi bardak anca iciyrm onuda ilacla mecburi su ihtiyaci hisetmiyrm hic kizima sylyorum arada hatirlat zorlada olsa iceyim diye yoksa aklima gelmiyor hic
aaaa olmaz ölee günde 1 bardakk suyla

bamya tabikide inanılmaz sewerim bir tencere yiyecek potansiyele sahibimm ama yiyemedimmmm![]()
oyyy bende bayılırımmm bamyaya güzel de yaparım hattaa ama bu sene hiç yiyemedimm çarşıda pazarda görmedimm hicc ne zaman ki mevsimi:26:
sıbel _ saa arkadasımız gırmıoo gundur gecmısede bakıyorum hep gormedımm.. bıseymı oldukı acabaaa:26::26:
bu sabah ben gördüm yazmadı ama burdaydı kaçak ağustos annelrinede takılorr iyidir iyidir onaa bişey olmazz