2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :38: hepicinize merabalar keyifler yerindedir umarım burda hava çoooook sıcak bu arada ramazanımızda hoşgeldi sefalar getirdi ama bize gelmedi hep başkalarına geldi hiç ramazandaymış gibi hissetmiyorum kendimi :53:

Yesil mercimek yani.. Mmmm... Tesekkur ederim, tam tahil derken? Ekmekteki gibi mi?

yani rafine edilmemiş tahıllar, kepekli, tam buğday unlu veya çavdar unundan yapılmış ekmekler.. bir de eğer protein desteği almak isterseniz tabi yine doktora danışın ama ruşeym satılıyor hazır olarak, şahsen ben tavsiye ederim..

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :38: hepicinize merabalar keyifler yerindedir umarım burda hava çoooook sıcak bu arada ramazanımızda hoşgeldi sefalar getirdi ama bize gelmedi hep başkalarına geldi hiç ramazandaymış gibi hissetmiyorum kendimi :53:

öp öp öpp :54::54::54::54::54::54::54::54:ramazan geldı cnm dedıgın gıbbı bu sene bısey anlamıycaz sanırsam napalım seneye kısmetsee tutarız bızlerde.. babamız oruclu ama..

bak aşağıdaki postu ağustos annelerinden buldum :)

eylemcb kullanıcısından alıntı
ay hiç endişe etme çok cabuk topluyorlar kendilerini doğumunda kolay olur hem bendede bak şimdi nasıl doğuracam endişesi var kilolu olması ayrı dert zayıf olması ayrı dert biz anneler biraz evhamlıyız sağlıklı olsun gerisi halloluyor doğduktan sonra butun bebişler 5 aylıkken zaten hemen hemen aynı gelişimde oluyorlar bence takma

Sezeryan olacak zaten normal istiyordum hep ama kısmet işte. Ben sana moral vereyim herkes tombul cocuk daha kolay dogar diyor burada da yazmıstım bugun yine bi bayanla konustum oda aynısını diyordu zayıf cocuk zor dogar kilolu cocuk kolay dogar diye :)

tskler cnm yaa benım ıcın arastırmısın saolasın :1::1::1:nebılım hayırlısı cnm yaa bende tırsıyorum :18::18:

ver gazı ver gazıı o 5 kg benden cıkıcak tabbeeee:52::52::52::52::52::52:

bak aşağıdaki postu ağustos annelerinden buldum :)

eylemcb kullanıcısından alıntı
ay hiç endişe etme çok cabuk topluyorlar kendilerini doğumunda kolay olur hem bendede bak şimdi nasıl doğuracam endişesi var kilolu olması ayrı dert zayıf olması ayrı dert biz anneler biraz evhamlıyız sağlıklı olsun gerisi halloluyor doğduktan sonra butun bebişler 5 aylıkken zaten hemen hemen aynı gelişimde oluyorlar bence takma

Sezeryan olacak zaten normal istiyordum hep ama kısmet işte. Ben sana moral vereyim herkes tombul cocuk daha kolay dogar diyor burada da yazmıstım bugun yine bi bayanla konustum oda aynısını diyordu zayıf cocuk zor dogar kilolu cocuk kolay dogar diye :)

bu arada kızlar bu sabah çok mutlu oldum çünkü çekilişte bana çıkan arkadaşım zevzekbayan tezemizin hediyesi geldi inanın çook farklı bi duygu başka hediyeler eklandimi haberim yok ama biz şimdi serramın hediyesini sizlerle paylaşıyoruz:46: $SS855374.webp $SS855375.webp

öp öp öpp :54::54::54::54::54::54::54::54:ramazan geldı cnm dedıgın gıbbı bu sene bısey anlamıycaz sanırsam napalım seneye kısmetsee tutarız bızlerde.. babamız oruclu ama..

:38::38: bunlar sana :38::38: bunalrda elifimize tezesi yesin iri totoşundan :16: evet canım hiç ramazan gibi diil eee kimse yemezken bende tek başıma yiyemiyom :1: yani yiyomda işte :52: babamız oruç tabi ama akşam kayınvalidemdeyiz iftar telaşımda yok şükür :8:

kızlarrr yeni bir projemiz oldu kızımla bitmeden gitme dedi genel sekreter 2 hafta falan sürer burda doğarabilirim.. ama ben ewe götürecem bireazda hafta sonu çizerim haftaya bitsin bari ben çıkıyorum mecburen çok çalışmam lazım çokk:1:

bızde ıyıyız elıfde sıgamıo sanırım artık gerıoda gerıoo karnımı.. cıkma vakıtlerı geldı halıylee.. sabahta esıme dıyorumm dogurayımmı artık dıee .. oda dogur bosunaamı yaptık dıo :1::1::1::1::1:delii kocamm :9::9::9:

bızde yeemek yapıcz kocıs orucluu 5 te gelıcekk ama top 2o:32 patlıycakk eve gelıncee uyur kesın.. bende o ara yapıcam sıcak olsnn dıee..

:) ee vakitleri doluyo yavaş yavaş.. bende 6buçuk gibi yapcam yemeğimi kocişde içerde Kuran okuyo sonra uyur heralde :) bende biraz takılayım oktau ustayı izliyom :)

kızlarrr yeni bir projemiz oldu kızımla bitmeden gitme dedi genel sekreter 2 hafta falan sürer burda doğarabilirim.. ama ben ewe götürecem bireazda hafta sonu çizerim haftaya bitsin bari ben çıkıyorum mecburen çok çalışmam lazım çokk:1:

evine götürme imkanın varsa gene ii canım daha kolay olur senin için haydi git güle güle :3:

yani rafine edilmemiş tahıllar, kepekli, tam buğday unlu veya çavdar unundan yapılmış ekmekler.. bir de eğer protein desteği almak isterseniz tabi yine doktora danışın ama ruşeym satılıyor hazır olarak, şahsen ben tavsiye ederim..

Arastiriyorum simdi, henuz doktor takviye gerekiyor demedi, ben de cozemiyorum nasil telafi ediyorum eksiklerimi ama :) bebisime yetsin de birazi da bana kalir herhalde. Zorladim kendimi ama sanirim bu vejeteryanlik olayi tamamen psikolojik

Arastiriyorum simdi, henuz doktor takviye gerekiyor demedi, ben de cozemiyorum nasil telafi ediyorum eksiklerimi ama :) bebisime yetsin de birazi da bana kalir herhalde. Zorladim kendimi ama sanirim bu vejeteryanlik olayi tamamen psikolojik[/Q

bence psikolojik değil, ben mesela adana kebap olmasaymış kesin vejeteryan olurmuşum :) ama vücut bir şekilde toparlıyor işte yeşil yapraklı sebzeleri bol tüketiyorsundur, soya falanda yiyorsan eksiklik oluşmamıştır. ama uzun vadede mutlaka eksiklik ortaya çıkıyor dikkat etmek lazım..

:3::3::3::3:slmm tatlımmmmmmmmmmmmm :))

hyr ben ddenemedım bılee aamaa kadir gecesınde dogurmayı cok ıstıyorumm 16 agustos sanırım dun yanlıs bakmadıysammmm ınss allah nasıp eder..

aa canım çok erken ama elifin için inşallah onun için en sağlıklı olan zamanda gelir sağlıcakla:16:

kızlar bebek bakım ürünlerini alan varmı suksuk unnododa indirim var dedi baktım ii güzelde ben bilmiyom bunların piyasa fiyatı nedir acaba alan varmı sebamed ürünlerini :31:

:38::38: bunlar sana :38::38: bunalrda elifimize tezesi yesin iri totoşundan :16: evet canım hiç ramazan gibi diil eee kimse yemezken bende tek başıma yiyemiyom :1: yani yiyomda işte :52: babamız oruç tabi ama akşam kayınvalidemdeyiz iftar telaşımda yok şükür :8:

elıfımde senı opuu teyzesıı:54::54::54::54:şımardı sımdı cımcımee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:karar ver yıyonmu yemıyonmu :52::52::52:

canımmm kolay gelsın cizersın evdede, bitirirsin sen :))

kızlar bebek bakım ürünlerini alan varmı suksuk unnododa indirim var dedi baktım ii güzelde ben bilmiyom bunların piyasa fiyatı nedir acaba alan varmı sebamed ürünlerini :31:

canım aşağı yukarı yakın fiyatlar tüm sitelerde ben çok çok ucuz bulmadım açıkçası , gittigidiyorda da bu ayarda, unnadonun avantajı kargo 6 lira ne alırsan al ve aynı gün içinde aldığın diğer ürünlerde kargosuz kısacası almayı düşünüyorsan alınabilir bence :27:

ben buchcen aldım..herkes onu tavsiye etti.alman markası olduğu içinde güvendim set olanından aldım...çantalı..
çantasıda çok güzel çanta alma derdindende kurtuldum....içindede diğer setlere göre çok güzel şeyler var
arada bende :29: kullanırım artık

Back
X