• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çatı muayenesinden çok tırsıyorummm:18::18:
sende sımdıdenn tırsmaa cnmm daha var once bızı elden gecırceklerr bız sana anlatırızz:9::9::9::9::9::9:
Selam anneler:3:
Bu sıcakta yağlanıyor musunuz sabah akşam sıcakta hiç çekilmiyor ya:26:
ewt maleseff ben kayısıyagı suruyorumm bazende vazelın catlagımm azda olsa var.. :5:
öyle ama saolsun hakkını ödeyemem okadar yardım ediyorki bana üzülüyorum bazen
:1::1::1::1:kıyamadı geneee.. arada degısık yemek yapta esın sasırsın barıı:9::9::9:
maşallah cnm sende az almışsın.
tabi şaka bi yana çatlasakta patlasakta önce bebeklerimizin sağlığı..
benim korkum bundan sonra..son 2 ayda 5 ten fazla alınırmı acaba
olabılır cnmıstahına baglı yedıklerınee baglı :1::1::1:
4.yü doğurucam bendede çok fazla çatlak yok sadece göbek altında var bünyeden bünyeye değişiyor demek:31:
masalahh sannaa.. nasıl bıcesaret buu bızede anlatırmısın cnm:31:

benım daha bellı deıl persembe gunu kontrolum var bakalım ne dıcek nstye baglıcakmı merak edıyorum bende

evet farkındayım buaralar fırardaa :47::47::47::47:gezentı:1::1::1::1:cemrecıkte ole olmaasaa barımm:9::9::9::9:makarnaya bayılıırımm bende cok severım . soslu peynırlı fark yapmazzz bendemı yapsam ne canım cektı :9::9::9:

bendeee bendee hemen gel kızım dıyorum sonrada buyudee gel dıyorum :1::1::1:elıfte sasırdı napıcagını :1::1::1:

kocasınıda pek overmıss zılıı:1::1::1::1: bende corba yapıcam cnm sehrıyelıı dunden tavuk varr salata yeter bıktım yemek yapmaktan sıcaktaa:34:

baakkk sen boyle yazınca benmde canm istedi,,bende yarın yapıyım buaksamlık yemegım var, bi corba yapıcam yanına tamamdır :))))
görüyomusun sen ufacık kızcagızı da alıstırdı gezmeyee :9:
cemre teyzecım sen annene dekı, eylul annelerıne takılsın :)))))))))
hem kendı ortalarda yook, hemde dedıkoducular, haın domdomlar yazmış bize

ben aklıma geldikçe yağlanıyorum cnm..
hergün yağlanmıyorum:17::18:

Bende her gün yağlanmıyorum :30:

sende sımdıdenn tırsmaa cnmm daha var once bızı elden gecırceklerr bız sana anlatırızz:9::9::9::9::9::9:

ewt maleseff ben kayısıyagı suruyorumm bazende vazelın catlagımm azda olsa var.. :5:

:1::1::1::1:kıyamadı geneee.. arada degısık yemek yapta esın sasırsın barıı:9::9::9:

ben de bebeyağı aldım kakaoyağı badem yağı karıştırıp sürüyordum vazgeçtim benim göbeğim de tüylenme oldu sizde de var mı:26:

Eşim hiç yemek beklemiyo özellikle hamile kaldığımdan beri..
yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez:1:

Bu arada kızlar benim gibi süt içmeyen varmı?

bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni

benim kocamda makarna manyağı:9::9:.hergün yapsam büyük bi keyifle yer ama ben hep sebze ağırlıklı pişirmeye çalışıyorum:34:

yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez:1:

Ben her gün içmiyorum midemi bulandırıyor:25:

benım daha bellı deıl persembe gunu kontrolum var bakalım ne dıcek nstye baglıcakmı merak edıyorum bende

evet farkındayım buaralar fırardaa :47::47::47::47:gezentı:1::1::1::1:cemrecıkte ole olmaasaa barımm:9::9::9::9:makarnaya bayılıırımm bende cok severım . soslu peynırlı fark yapmazzz bendemı yapsam ne canım cektı :9::9::9:

bendeee bendee hemen gel kızım dıyorum sonrada buyudee gel dıyorum :1::1::1:elıfte sasırdı napıcagını :1::1::1:

kocasınıda pek overmıss zılıı:1::1::1::1: bende corba yapıcam cnm sehrıyelıı dunden tavuk varr salata yeter bıktım yemek yapmaktan sıcaktaa:34:

ayy benimde canım şehriye çorbası istedi yapayım bariii aksam

cesaret değil canım yaa kaza nasipte varsa ne kadar istemesende oluyor işte
dr. 3.den sonra hamile kalmamaya çalış demişti kemik erimesi olduğu için ama oluncada
oluyor :50:

Suksuk avatarındaki bebek çok tatlı yaaa:16::16::16:
:16::16::16::16:saol cnmm ınss kızcemde ole olurrr:21::21::21::21:

bız her aksam sut ıcıyoruzz bır bardak bzen 2 bardak bıle oluo bazen ayran ıctıysem ıcmıyorumm.. ama onemmlıı kalsıyumm ..
Bende her gün yağlanmıyorum :30:

ben de bebeyağı aldım kakaoyağı badem yağı karıştırıp sürüyordum vazgeçtim benim göbeğim de tüylenme oldu sizde de var mı:26:
tuylenme bende yapmadı cnmm badem yagı yapabılır kıllanmaa.. sende onu surmee.. kayısı yagı cok ıı hem catlak olusumuna hemde olusanları ınceltıo aklında olsun kokusuda cok gusel ben onu surunce esım sureklı kokluo benı:52::52::52::52::52:dogum yapıncadaa devamm edıceem galıbaaa:52::52::52:
Ben her gün içmiyorum midemi bulandırıyor:25:
ıcmelısın ama cnm yaaa.. olmazkı bende cok sevmıyorum aama basındanberı hep ıctım
ayy benimde canım şehriye çorbası istedi yapayım bariii aksam

yap cnm yaa adamda degısık bısı yesın gercı telsehrıyede makarna sayılırr:1::1::1::1:

Back
X